نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپلود فایل بدون استفاده از مدل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    Question آپلود فایل بدون استفاده از مدل

    سلام دوستان
    می خوام بدون استفاده از مدل( منظورم ذخیره تو دیتابیس) فایل هامو آپلود کنم
    به جز این لینک چیزی پیدا نکردم که دردم بخوره یا ازش سر دربیارم
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    ااون لینک هم پیغام خطا میده:
    Fatal error: Call to a member function save() on a non-object in C:\xampp\htdocs\sd\protected\controllers\CategoryC  ontroller.php on line 59

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آپلود فایل بدون استفاده از مدل

    الان من توی کنترلرم از این کد استفاده کردم :


    $uploadModel = new UploadForm;

    $uploadModel->upload_file = CUploadedFile::getInstance($uploadModel,'image');

    $uploadModel->save("C:\\".$uploadModel->upload_file->name);


    توی view هم این رو اضافه کردم، مشکل کجاست؟
    کد HTML:
    	<div class="row">
    
          <input type="file" name="image"/>
    
    	</div>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آپلود فایل بدون استفاده از مدل

    آخرین ویرایش به وسیله desatir7316 : دوشنبه 11 فروردین 1393 در 14:12 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپلود فایل بدون استفاده از ASP.Net و PHP
    نوشته شده توسط P0UY4_Fr در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1390, 22:44 عصر
  2. سوال: آپلود فایل بدون استفاده از فرم
    نوشته شده توسط mosab_vb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 07:30 صبح
  3. آپلود فایل بدون استفاده از fileupload
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 12:47 عصر
  4. download فایل بدون استفاده از لینک مستقیم در php
    نوشته شده توسط Ehsan_php در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 10:12 صبح
  5. download فایل بدون استفاده از لینک مستقیم
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 09:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •