نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه تشخیص نصب نرم افزار بر روی Virtual Machine

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نحوه تشخیص نصب نرم افزار بر روی Virtual Machine

    سلام بعضیا مثل من برای رجیستر نرم افزارشون از سریال هارد استفاده می کنن
    مشکلی که پیش میاد اینه که دزد ها می تونن نرم افزار رو روی Virtual Machine نصب کنن و سریال هارد رو دستی وارد نمایند
    به نظرم راه حل اینه که ما تشخیص بدیم آیا نرم افزار روی Virtual Machine نصب شده؟؟؟ و در این صورت به کاربر خطایی صادر کنیم.
    یک سرچی زدم چنین به یک همچین چیزی رسیدم:
    این تابع اگر True باشه یعنی کامپیوتر مجازی است:
    public bool IsVirtualMachine()
    {
    try
    {
    using (var searcher = new System.Management.ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_ComputerSystem"))
    {
    using (var items = searcher.Get())
    {
    foreach (var item in items)
    {
    string manufacturer = item["Manufacturer"].ToString().ToLower();
    string strModels = item["Model"].ToString().ToLower();
    string[] strVirtual = { "microsoft corporation", "vmware", "virtualbox" };
    foreach (string x in strVirtual)
    if (manufacturer.Contains(x) || strModels.Contains(x))
    return true;
    }
    }
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("کامپیوتر شما مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری دارد." + Environment.NewLine + "ممکن است در حین کار اطلاعات از بین برود.", "اخطار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    return false;
    }

    قبل از استفاده از این کد، از منوی Project، گزینه Add Reference رو زده و System.Managment رو Add کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: نحوه تشخیص نصب نرم افزار بر روی Virtual Machine

    البته مطمئن نیستم این کد همیشه درست جواب بده
    یعنی شاید کاربر بتونه در ماشین مجازیش Manufacturer و Model رو هم تغییر بده
    اون موقع این کد جواب نمیده
    -----------------
    نکته دیگه اینکه اون مسیج باکسه چرت و پرته و فقط جهت ترسوندنه یعنی حتی اگر Features مربوطه بر روی ویندوز نصب نباشه و باعث رخداد خطا بشه هیچ وقت اطلاعات کاربر از بین نمیره

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: نحوه تشخیص نصب نرم افزار بر روی Virtual Machine

    از Install Aware استفاده کن و از این Setup ساز استفاده کن

    یک گزینه داره که اجازه نمیده نرم افزارت روی مجازی ساز نصب بشه !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه اجرا نرم افزار از روی سی دی بدون نصب ؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Shariff در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1391, 08:57 صبح
  2. نصب نرم افزار بر روی شبکه
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 16:55 عصر
  3. مبتدی: سوال در مورد نصب نرم افزار بر روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط ya30ien2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 09:23 صبح
  4. چگونگی تشخیص نصب نرم افزار
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 02:05 صبح
  5. تشخیص نصب نرم افزار در سیستم کاربر
    نوشته شده توسط hamed1358 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 13:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •