نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد لیبل به تعداد رندوم در زمان اجرا

  1. #1

    ایجاد لیبل به تعداد رندوم در زمان اجرا

    سلام من صد تا اسم دارم می خوام در زمان اجرا یکی از این اسامی به صورت رندوم انتخاب بشه بعد به تعداد حروف این اسم لیبل با یک اندازه و در کنار هم ایجاد بشه و با انتخاب اسم بعدی تعداد لیبل ها به اندازه خروف اسم بعدی بشه

    ممنون از همگی

  2. #2

    نقل قول: ایجاد لیبل به تعداد رندوم در زمان اجرا

    یه لیبلو چطوری باید زمان اجرا ایجاد کرد؟مثلا با کلیک رو یک دکمه یه لیبل ایجاد بشه؟

  3. #3

    نقل قول: ایجاد لیبل به تعداد رندوم در زمان اجرا

    بفرما
    اگه کد جا به جا کردنشون تو زمان اجرا هم خواستی بگو
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    Label[] lbl = new Label[10];
    int i;
    for (i = 1; i <10; i = i + 1)
    {
    lbl[i] = new Label();
    lbl[i].Left = i * 10;
    lbl[i].Top = i * 10;
    lbl[i].Text = "Label" + i.ToString();
    }
    for (i = 9; i >= 0; i--)
    {
    this.Controls.Add(lbl[i]);
    }
    }

    با سپاس

  4. #4

    نقل قول: ایجاد لیبل به تعداد رندوم در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    یه لیبلو چطوری باید زمان اجرا ایجاد کرد؟مثلا با کلیک رو یک دکمه یه لیبل ایجاد بشه؟
    در زمان اجرا برای درست کردن یک لیبل میتونی از این کد استفاده کنی یعنی یه متغییر از یک لیبل جدید درست کنی حال اون متغییر رو به کنترل های فرمت اضافه کنی دیگه هر کاری میتونی باهاش بکنی (سایزشو تغییر بدی , مکان ایجاد لیبل و ...)
        Label lbl = new Label();
    this.Controls.Add(lbl);
    lbl.Text = "Label1";

  5. #5

    نقل قول: ایجاد لیبل به تعداد رندوم در زمان اجرا

    دوست عزیز بارها درباره تولید اشیاء در زمان Runtime بحث شده. سرچ کنی چیز های خوبی گیر میاری

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد و حذف اشیاء کلاس در زمان اجرا به تعداد...
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 08:56 صبح
  2. نحوه ایجاد فولدر جدید در وبسایت در زمان اجرا
    نوشته شده توسط oracler در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 17:46 عصر
  3. به دست آوردن تعداد عناصر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط roshanak_g در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 12:07 عصر
  4. ایجاد کنترل به تعداد رکورد در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 15:23 عصر
  5. سوال: ایجاد کنترل Textbox و Label در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1387, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •