نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی باز کردن یه سایت در هر 5 دقیقه یک بار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    چگونگی باز کردن یه سایت در هر 5 دقیقه یک بار

    یه وب برووزر در برنامه دارم که می خوام هر 5 دقیقه یه بار یه ادرس رو باز کنه
    یعنی بعد از کلیک روی باتن این عمل انجام بشه و تا بستن فرم اجرا بشه
    می دونم باید از حلقه و تایمر استفاده بشه اما چه جوری میشه کاری کرد که بی نهایت بار اجرا بشه
    اگه ممکنه کدش رو بزارین

  2. #2

    نقل قول: چگونگی باز کردن یه سایت در هر 5 دقیقه یک بار

    بفرما اینم یه مثال بی نهایت ساده
    که مشکل شما با یه return حل میشه
     private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)        {
    textBox1.Visible = true;
    return;
    }


    private void timer2_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Visible = false;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونگی باز کردن یه سایت در هر 5 دقیقه یک بار

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    بفرما اینم یه مثال بی نهایت ساده
    که مشکل شما با یه return حل میشه
     private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)        {
    textBox1.Visible = true;
    return;
    }


    private void timer2_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Visible = false;
    }
    حال چرا دوتا تایمر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه دون هم این کارو می کنه دیگه:
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Timer tm = new Timer();
    tm.Interval = 500;
    tm.Tick += new EventHandler(tm_Tick);
    tm.Enabled = true;
    }
    void tm_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Visible = !label1.Visible;
    }

  4. #4

    نقل قول: چگونگی باز کردن یه سایت در هر 5 دقیقه یک بار

    چون که نوشته بودم یه مثال ساده هست
    با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز کردن لینک سایت دیگه با هایپرلینک گریدیو
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1387, 07:35 صبح
  2. باز کردن یک سایت در browser بوسیله label link
    نوشته شده توسط siavashr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 19:47 عصر
  3. مشکل Login کردن در هر بار باز کردن صفحات سایت
    نوشته شده توسط www2006 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 10:24 صبح
  4. چگونگی باز کردن یک فایل متنی (txt)
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 23:06 عصر
  5. مشکل در باز کردن مقالات سایت
    نوشته شده توسط سنبل در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 آبان 1382, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •