نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز کردن فرم فرزند در فرم فرزند دیگر ؟

  1. #1

    باز کردن فرم فرزند در فرم فرزند دیگر ؟

    با سلام ، یک فرم پدر دارم و چند فرم فرزند ، فرم های فرزند رو با این کد باز میکنم

    Form f = new childfrm();
    f.MdiParent = this;
    f.Show();

    حالا مشکلی که هست فرض کنیم یکی از فرم های فرزند باز شده و بخوای با یک button در داخل همان فرم فرزند ، یک فرم فرزند دیگر باز کنی ، چطوری ؟ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: باز کردن فرم فرزند در فرم فرزند دیگر ؟

    سلام
    برای باز کردن فرمی که توسط فرم فرزند باز میشه از متد showdialog استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فرم فرزند در فرم فرزند دیگر ؟

    اگر بخوای همزمان یک فرم فرزند دیگر باز کنی چی؟ یعنی وقتی فرمی با showdialog باز میشه تا وقتی که بسته نشه نمیتونی کار دیگه ای بکنی ولی من می خوام همزمان که فرم بازه از فرم پدر یک فرم دیگر هم باز کنم.

  4. #4

    نقل قول: باز کردن فرم فرزند در فرم فرزند دیگر ؟

    کسی نبود کمک کنه خواهش میکنم!.

  5. #5
    می تونی از Overload دیگه از متد Show استفاده کنی

    به این صورت



    Form f = new childfrm();
    f.MdiParent = this;

    f.Show(this);






    الان دیگه فرم فرزند شما که باز شده بلاگ(modal) نیست (همان مفهوم مودال modal در وی بی شش که قدیما باهاش کار میکردیم) و میتونی کارتو انجام بدی
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 13 فروردین 1393 در 19:50 عصر

  6. #6

    نقل قول: باز کردن فرم فرزند در فرم فرزند دیگر ؟

    ممنون از راهنماییت البته یکم اشتباه متوجه شده بودید یعنی وقتی شما میگی f.mdiparent = this در واقع باید خاصیت IsMdiContainer اونو true کنی ولی فرم جاری (this) خودش فرم فرزند است و نمیشه این خاصیت رو در موردش true کرد و ارور میده اما با کد (f.show(this دوست عزیزمون Mousavmousab تونستم کارم رو را بندازم .
    از قول یکی کاربران همین جا بعضی مطالب حتی اگه خیلی ریز هم باشند میتونند مشکلات زیادی رو حل کنند.

  7. #7

    نقل قول: باز کردن فرم فرزند در فرم فرزند دیگر ؟

    نقل قول نوشته شده توسط uness12 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییت البته یکم اشتباه متوجه شده بودید یعنی وقتی شما میگی f.mdiparent = this در واقع باید خاصیت IsMdiContainer اونو true کنی ولی فرم جاری (this) خودش فرم فرزند است و نمیشه این خاصیت رو در موردش true کرد و ارور میده اما با کد (f.show(this دوست عزیزمون Mousavmousab تونستم کارم رو را بندازم .
    از قول یکی کاربران همین جا بعضی مطالب حتی اگه خیلی ریز هم باشند میتونند مشکلات زیادی رو حل کنند.


    واقعیتش من هم خیلی خوب سوال شما را نخوندم و خوب متوجه نشدم. گفتم شاید این نکته بتونه مشکل شما را حل کنه
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن چندین بار یک فرم
    نوشته شده توسط Snoopboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1389, 10:01 صبح
  2. باز کردن رکورد فعال در فرم
    نوشته شده توسط silva_105 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 07:58 صبح
  3. باز کردن برنامه فتوشاپ از فرم برنامه
    نوشته شده توسط aradsystem در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 02:31 صبح
  4. باز کردن چندین باره یک فرم
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 18:24 عصر
  5. باز کردن یک فایل از یک سرور دیگر
    نوشته شده توسط alikarimi در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1384, 09:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •