نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

  1. #1

    Question چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    سلام به اساتید محترم

    1- چطوری در C#‎‎‎ یه جدول مثل تصویر زیر ایجاد کنم که هر خانه جدول نماینده یک پیکسل باشه؟
    2- وقتی در یک تکست باکس تایپ میکنم متن تایپ شده را در این جدول نشون بده؟

    Capture.PNG
    من میخوام رنگ خانه های جدول رو پیکسل به پیکسل ذخیره کنم و از اون در تابلوی روان استفاده کنم

  2. #2

    نقل قول: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    از کلاس Graphics در سی شارپ استاده کن
    +کلاس های زیز:

    Font
    Brush
    TextureBrush
    Bitmap
    در نهایت متد DrawString از شی کلاس Graphics

    رشته شما اینجا همون سلام است.

    در نهایت روی یک Picturebox می بینی و اگر خوب بود ذخیره می کنی.
    سی شارپ کلاس های خوبی برای کار با گرافیک داره
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    ممنونم که جواب دادید
    چطوری پیسکها رو بزرگنمایی کنم؟ من میخوام بصورت دستی هم با موس پیکسل ها رو ویرایش کنم
    مثل تصویر زیر
    Capture2.PNG

  4. #4

    نقل قول: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    ابتدا فونت unifont را از این سایت دریافت کنید:
    http://unifoundry.com/unifont.html

    این هم برنامه:
    http://uplod.ir/kadk3d7jk0j4/pixelsalam.zip.htm

    با کلیک چپ و راست رسم می کنه وپاک می کنه

  5. #5

    نقل قول: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    ابتدا فونت unifont را از این سایت دریافت کنید:
    http://unifoundry.com/unifont.html

    این هم برنامه:
    http://uplod.ir/kadk3d7jk0j4/pixelsalam.zip.htm

    با کلیک چپ و راست رسم می کنه وپاک می کنه
    خیلی خیلی ممنونم واقعا لطف کردید
    فقط یه سوال آیا نمیشه از فونت خود سیستم استفاده کرد؟ این فونت فکر کنم با فارسی مشکل داره!
    Salam.PNG

  6. #6

    نقل قول: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    من عمدا به فونتها فاصله دادم تا دقیقا فونتها در هر خانه پیکسل جا بشن در غیر این صورت ممکن بود مثلا حرف الف نصفش توی یک پیکسل و نصفش توی یک پیکسل دیگه جا بگیره ( به خاطر کرنینگ فونت) یعنی فونت انگلیسی هم این طور میشد
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : جمعه 15 فروردین 1393 در 21:23 عصر

  7. #7

    نقل قول: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    این یکی کاملتره میتونید از فونت سیستم استفاده کنید و یا سایز و استایل اون را تغییر بدید و ذخیره به دو فرمت تصویر و تکست و بعضی امکانات دیگه ...
    https://barnamenevis.org/attachment.p...7&d=1407647444
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : یک شنبه 19 مرداد 1393 در 09:22 صبح دلیل: اصلاح لینک

  8. #8

    نقل قول: چطوری متن رو به تصویر تبدیل کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این یکی کاملتره میتونید از فونت سیستم استفاده کنید و یا سایز و استایل اون را تغییر بدید و ذخیره به دو فرمت تصویر و تکست و بعضی امکانات دیگه ...
    http://uplod.ir/izc7bk0sonlx/pixelsalam1.zip.htm
    اگه میشد دکمه تشکر رو چند بار زد 100 بار میزدم نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم
    این یکی واقعا عالیه علاوه براینکه کارم رو راه میندازه چیز های زیادی هم در رابطه با کلاس گرافیک, فونت,و .... یاد گرفتم.
    بازم ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری یک متن رو به انگلیسی ترجمه کنم؟
    نوشته شده توسط pirmard66 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1392, 03:20 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1390, 23:31 عصر
  3. سوال: چطور تصویر رو به باینری تبدیل کنم؟
    نوشته شده توسط arian_sh3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 14:45 عصر
  4. چطوری char* رو به int تبدیل کنیم (خیلی فوری)
    نوشته شده توسط Bandeye_khoda در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •