نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجوی چندین کاراکتر در رشته

  1. #1

    جستجوی چندین کاراکتر در رشته

    سلام
    من میخوام چندین کاراکترو در یک رشته جستجو کنم اگر یکی از این کاراکتر ها در رشته وجود داشت true در غیر اینصورت false برگردونه تابعی برای این کار هست؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: جستجوی چندین کاراکتر در رشته

    سلام
    متد Contains برای رشته اینکار رو انجام میده
    مثال
                string s = "shahryari";
    string c = "a";
    if (s.Contains(c))
    {
    // true

    }
    else
    {
    // false
    }

  3. #3

    نقل قول: جستجوی چندین کاراکتر در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    متد Contains برای رشته اینکار رو انجام میده
    مثال
                string s = "shahryari";
    string c = "a";
    if (s.Contains(c))
    {
    // true

    }
    else
    {
    // false
    }
    یعنی اگه بخوام چند تا کاراکترو جستجو کنم حتما باید یه حلقه فور بذارم؟

  4. #4

    نقل قول: جستجوی چندین کاراکتر در رشته

    مثلا اگه بخواهید a,b,c,d,m را در یک رشته ببنید هست یا نه این طور میتونید

    string s = "shahryari";
    bool b= System.Text.RegularExpressions. Regex.IsMatch(s ,@"(a|b|c|d|m)");

  5. #5

    نقل قول: جستجوی چندین کاراکتر در رشته

    این هم میشه اگه پیدا نکنه جواب 1- میده

    string s = "shahryari";
    int b = s.IndexOfAny(new char[]{'g','b','c','d','m'});

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جستجوی چندین کاراکتر در رشته

    سلام.
    می توانید از متود Intersect استفاده کنید. در صورتی که حاصل تعداد کاراکترهای intersect رشته اول با رشته دوم (کاراکترهای مشترک آنها) بیشتر از 0 بود، یعنی این دو رشته کاراکتر مشترک دارند:

    string str1 = "some text";
    string str2 = "syjl";
    MessageBox.Show(str1.Intersect(str2).Count()>0?"ک اراکتر مشترک پیدا شد":"پیدا نشد");
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی کاراکتر در رشته
    نوشته شده توسط jas1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1392, 06:04 صبح
  2. کمک برای جستجوی چندین رشته در یک فیلد همزمان(اکسس)
    نوشته شده توسط vahid_visualbasic در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1390, 14:58 عصر
  3. کاراکتر های رشته ای در رشته دیگر
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 18:39 عصر
  4. جستجو به دنبال یک کاراکتر در رشته
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 22:52 عصر
  5. مقدار دهی به یک کاراکتر یا رشته
    نوشته شده توسط safura در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 مرداد 1386, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •