نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اندیس های آرایه

  1. #1

    نمایش اندیس های آرایه

    سلام
    یه آرایه دارم که 10 تا اندیس داره و حالا میخوام این ده تا را طی یه زمان مشخص یکی یکی تو یه لیبل نمایش بدم باید چیکار کنم؟
    با سپاس

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    Arrow نقل قول: نمایش اندیس های آرایه

    سلام
    با Thread میشه، با Timer هم میشه

    از طریق Thread :

    ابتدا فضای نام مربوط به Thread را اضافه کنید:
    using System.Threading;


    تابع مربوطه:
    public void LoopText() 
    {
    string[] s = new string[] { "Mehdi", "Ali", "Reza", "Mohammad", "Vahid", "Etc" };

    for (int i = 0; i < s.Length; i++) {
    label1.Text = s[i];
    Thread.Sleep(1000);
    }
    }

    این کد هم داخل یک Button یا Form Load قرار دهید:
    ThreadStart ts = new ThreadStart(LoopText);
    Thread t = new Thread(ts);
    t.Start();


    در Theread.Sleep(1000) اینجا 1000 به معنای 1 ثانیه هست.

    درضمن، من هنوز رو حرفم هستما Java

  3. #3

    نقل قول: نمایش اندیس های آرایه

    با تایمر چجوری میشه؟
    با سپاس

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96
    با تایمر چجوری میشه؟
    ابتدا یک Timer اضافه کنید و خاصیت Interval آن را برابر 1000 قرار دهید و Enabled آن را هم True کنید.

    یک متغیر بصورت سراسری برای ایندکس و کنترل حلقه تعریف کنید:
    int counterArray = 0;

    سپس این کد را داخل Timer قرار دهید:
    bool show = false;
    string[] s = new string[] { "Mehdi", "Ali", "Reza", "Mohammad", "Vahid", "Etc" };

    for (;counterArray < s.Length && show == false;)
    {
    label1.Text = s[counterArray];
    show = true;
    counterArray++;
    }
    show = false;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 15 فروردین 1393 در 17:26 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 09:42 صبح
  2. نمایش داده های بانوع Image
    نوشته شده توسط sh_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1383, 20:34 عصر
  3. نمایش عکس های GIF
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1383, 16:37 عصر
  4. نمایش پسورد های به صورت دایره در xp
    نوشته شده توسط rezanew در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •