نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با نوع بولین در datagridview

  1. #1

    مشکل با نوع بولین در datagridview

    سلام
    من میخوام اگر مقدار بولین دیتا گیرد ویو false باشه یک کاری انجاک بده اما از کدم ارور میگیره
     for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)            {

    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value==false) { MessageBox.Show("hi"); }




    }

    و سوال بعدی چطوری میشه یک سطر از دیتا گرید ویوو رو رنگی کرد؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: مشکل با نوع بولین در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط hojjjat مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام اگر مقدار بولین دیتا گیرد ویو false باشه یک کاری انجاک بده اما از کدم ارور میگیره



    سلام.
    من هم مدتی دنبال همین سوال بودم نزدیک 2 هفته. بچه ها و دوستان این تالار جواب دادن اما نمی دونم چرا درست در نمیومد.
    همه چی هم درست بود تا اینکه خودم امتحان کردم و داده ها رو بدست آوردم.
    دیتاگرید برای مقدار بولین 0 و 1 رو میده شما باید شرط تتون رو بصورت زیر تغییر بدی درست میشه دوست عزیز.




    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {


    if (Convert.ToInt32data(GridView1.Rows[i].Cells[1].Value) == 0)
    MessageBox.Show("hi");


    }


    برای مقدار false باید 0 رو استفاده کنی و برای true باید 1.

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با نوع داده ای Memo
    نوشته شده توسط rezsat در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 11:52 صبح
  2. مشکل با نوع double
    نوشته شده توسط kampolo در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 12:00 عصر
  3. مشکل دو نوع کاربر در یک webaplication
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 16:16 عصر
  4. مشکل با نوع real
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1382, 08:27 صبح
  5. مشکل با نوع real
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 20:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •