نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

  1. #1

    text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    سلام

    چطور میشه از speechlib با لهجه امریکایی و بریتیش استفاده کرد؟

    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    سلام.
    باید موتورهای دو زبان رو نصب کنید. البته معمولا en-us روی ویندوز ها به طور پیشفرض نصب است و باید فقط صداهای en رو نصب کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    باید موتورهای دو زبان رو نصب کنید. البته معمولا en-us روی ویندوز ها به طور پیشفرض نصب است و باید فقط صداهای en رو نصب کنید.
    سلام میشه بیشتر توضیح بدین بدجور گیر این لهجه امریکایی و بریتیشم

  4. #4

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    به ترتیب این کارایی که میگم رو انجام بده
    In Visual Studio/Project/Add Reference/com/Microsoft Speech Object Library
    اینو انتخاب کن و بعد این کد ها رو بنویس
    using SpeechLib;

    و اینو تو یه button بنویس و یه richtextbox هم بزار رو فرمت
    SpVoice voice = new SpVoice();
    voice.Speak(richTextBox1.Text, SpeechVoiceSpeakFlags.SVSFlagsAsync);
    voice.WaitUntilDone(5000);

    با سپاس

  5. #5

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    این کلاس متد های دیگه هم داره ، حتماٌ نگاه بهش بنداز

    من یکم تحقیق که کردم متوجه شدم با این همه کلاس هایی که توی دات نت هست ولی هنوز مایکروسافت وقت نکرده یا شاید سیاستش اینه که کلاس های خیلی بدردبخوری در رابطه با کار کردن روی صدا و .... نداره یعنی زیاد مانور نداده.
    من یه 10-20 روز پیش دیدم بچه ها حرف از تشخیص صدا ی انسان از یکدیگر میزنند مثلاٌ تشخیص مرد از زن و بچه و ...
    دیدم به صورت Open source خیلی ها حرفه ای کار کردن که میشه توی دات نت ازش استفاده کرد و چند خط هم خوندم دیدم میگه با اینکه این همه قابلیت که داره ولی هنوز خیلی جاهاش کامل نیست
    فکر کنم Codefusion.com بود.

    به هر حال موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mousavmousab : شنبه 16 فروردین 1393 در 20:25 عصر

  6. #6

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    به نظرم ماکروسافت میخواد کاری کنه که کسی نتونه به کدنویسی هاش دست پیدا کنه و یا کسی از خودشون بهتر پیدا بشه بزن رو دستشون
    فعلا تنها سازمانی که ماکروسافت نتونسته تهت سلطه خودش بگیردش NASA هست اونا نرم افزار برنامه نویسیشون ساخت خودشون هست و سیستم عاملشون هم چیزی هست که خودشون ساختن و هیچ جا وجود نداره
    به اونا میگن برنامه نویس(قصد توهین به کسی رو ندارم)
    ;)
    با سپاس

  7. #7

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش



    قصد توهین به کسی رو ندارم)


    نه بابا چه توهینی؟

    یه هدفی دارن و دارن دنبالش میکنن.

  8. #8

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    به ترتیب این کارایی که میگم رو انجام بده
    In Visual Studio/Project/Add Reference/com/Microsoft Speech Object Library
    اینو انتخاب کن و بعد این کد ها رو بنویس
    using SpeechLib;

    و اینو تو یه button بنویس و یه richtextbox هم بزار رو فرمت
    SpVoice voice = new SpVoice();
    voice.Speak(richTextBox1.Text, SpeechVoiceSpeakFlags.SVSFlagsAsync);
    voice.WaitUntilDone(5000);

    با سپاس
    سلام

    ممنون دوست عزیز ولی این روشی که گفتید فقط متنو به صدا تبدیل میکنه و نه لهجه امریکایی داره و نه بریتیش

    من خیلی دنبال این موضوع گشتم ولی چیزی پیدا نکردم نمیدونم این دیکشنری ها چطوری این کارو می کنن؟

  9. #9

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    بجای این یه تیکه کد چیزای دیگه رو امتحان کن تا ببینی کدومش جواب کارت رو میده
    SpeechVoiceSpeakFlags
    فقط ببخشید خودم نمیتونم دنبال جواب بگردم ویژوال استادیوم مشکل داره
    با سپاس

  10. #10

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    بجای این یه تیکه کد چیزای دیگه رو امتحان کن تا ببینی کدومش جواب کارت رو میده
    SpeechVoiceSpeakFlags
    فقط ببخشید خودم نمیتونم دنبال جواب بگردم ویژوال استادیوم مشکل داره
    با سپاس
    خیلی ازت ممنونم ولی امتحان کردم نشده پیچیده تر از این حرفاست
    اگه کسی کد یا راه حلی داره هزینش مشکلی نیست پرداخت می کنم چون بد جور گیر این کدم

  11. #11

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    دوستان کسی نظری نداره؟

  12. #12

    نقل قول: text to speech با لهجه انگلیسی و بریتیش

    یه سرچی کردم چیزی که دستگیرم شد یه کامپوننت هست که باید دانلود کنی و میگردم و جواب کاملش رو که پیدا کردم به شما هم میدم
    با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. مطلبی درباره text-to-speech
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 14:43 عصر
  2. text to speech
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1384, 23:27 عصر
  3. Text To Speech
    نوشته شده توسط habdolah در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 06:32 صبح
  4. چگونه می شود از Text to speech استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •