نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    چطور میتونم پرینتر پیش فرض رو تغییر بدم که کاربر هر بار مجبور به ست کردن دستی نباشه ؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    بیشتر توضیح بده. پرینتر پیشفرض مرورگر منظورته؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    بیشتر توضیح بده. پرینتر پیشفرض مرورگر منظورته؟
    من مثلا سه تا پرینتر دارم و برای سه قسمت مختلف استفاده میشن و بین کلاینتا مشترکن
    حالا میخوام مثلا برای چاپ قبض روی هر سیستمی که بودم بطور خودکار روی یکی از پرینترا پرینت ارسال بشه
    و کاربر خودش پرینتر رو ست نکنه من بهش بگم روی کدوم پرینت بگیر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    نقل قول نوشته شده توسط malihehshajari مشاهده تاپیک
    من مثلا سه تا پرینتر دارم و برای سه قسمت مختلف استفاده میشن و بین کلاینتا مشترکن
    حالا میخوام مثلا برای چاپ قبض روی هر سیستمی که بودم بطور خودکار روی یکی از پرینترا پرینت ارسال بشه
    و کاربر خودش پرینتر رو ست نکنه من بهش بگم روی کدوم پرینت بگیر
    الان با چی پرینت میگیری؟ با مرورگر پرینت میگیری یا خودت یه الگوریتمی نوشتی؟ (اگه خودت نوشتی کدت رو بزار)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    الان من با جاوا اسکریپت پنجره پرینتر ها رو باز میکنم و کاربر باید پرینتر رو انتخاب کنه بعد پرینت بگیره
    من میخوام پنجره پرینتر ها که باز شد پرینتر انتخاب شده باشه و کاربر فقط دکمه ی پرینت رو بزنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    اون دیگه سوال جاوا اسکریپته توی اون بخش فروم بپرسید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    اون دیگه سوال جاوا اسکریپته توی اون بخش فروم بپرسید
    خب منم میدونم
    ولی میخواستم بدونم با پایتون یا جنگو راهی براش نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    من خودم اینکار رو انجام ندادم اما یه سرچی زدم و با توجه به اینکه بسترت تا جایی که یادمه لینوکس بود از این دستورات میتونی استفاده کنی:
    import subprocess
    lpr = subprocess.Popen("/usr/bin/lpr", stdin=subprocess.PIPE)
    lpr.stdin.write(your_data_here)

    که حالا واسه انتخاب اینکه کدوم پرینتر باشه man همین دستور رو بخون باید یه چیزایی داشته باشه کارت رو راه بندازه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    من این لینک رو خوندم
    http://www.blog.pythonlibrary.org/20...-and-printers/

    برای ویندوزش رو فهمیدم ولی برای لینوکسش رو متوجه نمیشم میشه شما ببینید
    واقعا شرمنده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    متاسفانه من پرینتر ندارم بتونم تست بگیرم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    من یه نگاهی انداختم کامندش اینه واسه اینکه به یه پرینتر خاص بفرستی:
    lpr -P myprinter

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    مرسی از اینکه وقت گذاشتید من اصلا این رو متوجه نمیشم
    دستتون درد نکنه بازم ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    چیو متوجه نمیشید؟ بعد از -P باید اسم پرینتر رو وارد کنید و بعد از اون هم مسیر فایلی که باید پرینت بشه . البته چون محتواتون html هست قبلش باید اون رو به صورت فایل یکجا ذخیره کنید.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    چیو متوجه نمیشید؟ بعد از -P باید اسم پرینتر رو وارد کنید و بعد از اون هم مسیر فایلی که باید پرینت بشه . البته چون محتواتون html هست قبلش باید اون رو به صورت فایل یکجا ذخیره کنید.
    من الان این لینک رو پیدا کردم

    http://www.themagpi.com/issue/issue-...g-from-python/

    دارم روش کار میکنم
    شما هم منظورتون همینه دیگه ؟
    این دیگه روی ویندوز و لینوکس کار میکنه فکر کنم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    اینم میشه ولی اونی که من گفتم استفاده از api خود لینوکسه به نظرم اون راحتره راه اندازیش البته مطمئن نیستم :)

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    اینم میشه ولی اونی که من گفتم استفاده از api خود لینوکسه به نظرم اون راحتره راه اندازیش البته مطمئن نیستم :)
    خب من میخوام یچیزی باشه که روی هم لینوکس و هم ویندوز جواب بده ایشالا که این جواب بده برام

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    مشکل الان این شد که این روی سرور کار میکنه نه روی کلاینتا

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    خب آره دیگه!!!! فقط مرورگرتون هست که سمت کلاینت کار میکنه باقیش همه سمت سروره. حالا مشکل چیه مگه سمت سرور باشه؟!

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    خب پرینترا به کلاینتا وصله مشکل اینه :(

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض با جنگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    خب اگه سرور نمیبینه پرینترهارو تنها راه همون جاوا اسکریپته

تاپیک های مشابه

  1. روش تغییر پرینتر پیش فرض چیه ؟
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1401, 11:24 صبح
  2. تغییر پرینتر پیش فرض سیستم
    نوشته شده توسط Alizadeh_ENV در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 07:47 صبح
  3. سوال: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز در fastreport
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:13 عصر
  4. سوال: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 23:05 عصر
  5. تغییر تنظیمات پرینتر پیش فرض در FastReport
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 20:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •