نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: application component

  1. #1

    application component

    سلام
    من داشتم دایکومنت های سایت ایی رو میخوندم به این صفحه که رسیدم متوجه نشدم این بخش چی میگه.
    با یه خورده زبانی که بلدم میخونم
    کسی میتونه این بخش رو توضیح بده؟

    لینک

  2. #2

    نقل قول: application component

    کامپوننتهای برنامه، بطور کلی دو دسته هستن: یکی اونهایی که توسط خود Yii عرضه شدن (توی مجموعه Zii) و یکی دیگه هم اونهایی که خودتون مینویسید. برای معرفی کامپوننتهای Zii کافیه توی فایل تنظیمات (protected/config/main.php) در قسمت components همونطور که اشاره شده، کامپوننت موردنظر رو اضافه کنید و تنظیماتش رو انجام بدین و برای کامپوننتهای خودتون، باید اونها رو توی پوشه protected/components قرار بدین و بصورت یک کلاس باشه که توی فایلی همنام با خود کلاس ذخیره شده (مثلاً کلاس MyDate توی فایل protected/components/MyDate.php). اینطوری دو راه برای استفاده دارین.
    راه اول، دسترسی مستقیم با کمک قابلیت Lazy Loading خود Yii هست. مثلاً اگه توی کدتون بگین:
    echo MyDate::format('H:i:s', time());

    خود Yii میاد کلاس MyDate شما رو (فایل MyDate.php) پیدا میکنه و Load میکنه و میتونید متد format رو صدا بزنید.
    راه دوم استفاده از کلاس بصورت کامپوننت هست که همه جا قابل استفاده باشه. برای این کار توی تنظیمات، کلاستون رو بعنوان کامپوننت معرفی میکنید:
    'components' => array(
    'MyDate' => array(
    'class' => 'application.components.MyDate',
    ),
    ),

    و حالا همه جای برنامه میتونید اینطوری کار کنید:
    Yii::app()->MyDate->format('H:i:s', time());

تاپیک های مشابه

  1. looking for motion detection component?
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 آبان 1395, 10:14 صبح
  2. راه حل قطعی برخورد با خطای Cannot find one or more component. please reinstall the application
    نوشته شده توسط Programmer 1 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 23:26 عصر
  3. اضافه کردن Component به صورت پویا در Desktop Application جاوا
    نوشته شده توسط ermia2008 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 16:18 عصر
  4. Math component
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 اردیبهشت 1382, 13:57 عصر
  5. ّIndy Components
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1382, 04:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •