نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: com & run as admin

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    com & run as admin

    با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز
    در یکی از برنامه هایم از یک dll com استفاده کرده ام. مشکل اینجاست که در صورتی که برنامه به صورت Run As Administrator بالا آمده باشد متدهای این dll کار می کنند و در غیر اینصورت برگشتی از این dll نداریم؟! ولی وقتی برنامه را به صورت run as admin باز می کنیم همه چیز درست است؟ در ضمن از regsvr32 هم استفاده می کنم اما باز هم مشکل دارد؟!!!!!

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: com & run as admin

    سلام.
    شاید RegSvr32 رو تحت admin اجرا می کنید و dll فقط در سطح adminنصب شده.
    آیا وقتی VS رو تحت user اجرا می کنید، dll مورد نظر در سربرگ com پنجره Add reference دیده می شود؟
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: com & run as admin

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    شاید RegSvr32 رو تحت admin اجرا می کنید
    بله regsvr32 رو تحت ادمین اجرا می کنم

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    آیا وقتی VS رو تحت user اجرا می کنید، dll مورد نظر در سربرگ com پنجره Add reference دیده می شود؟
    این هم بله در سربرگ Com دیده می شود. دردسر عجیبیه که فقط در ویندوزهای جدید درگیرش شدم! باز هم از بذل توجه شما سپاس گزارم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: com & run as admin

    نقل قول نوشته شده توسط nathan مشاهده تاپیک
    بله regsvr32 رو تحت ادمین اجرا می کنم


    این هم بله در سربرگ Com دیده می شود. دردسر عجیبیه که فقط در ویندوزهای جدید درگیرش شدم! باز هم از بذل توجه شما سپاس گزارم.
    این راه حلی که می گم مطمین نیستم ولی می گم یه تستش کنید
    از اونجایی که گفتید
    به صورت Run As Administrator بالا آمده باشد
    برای بالا آمدن برنامه های نوشته شده به زبان سی شارپ بمی تونید یه manifast به پروژه اضافه کنید و تنظیماتشو انجام بدید
    یه تست کنید ببینید درست می شه یا نه
    <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false"/>

    این تغییر فراموش نشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: com & run as admin

    بله با افزودن مانیفست مشکل حل میشه اما می خوام علت رو بدونم چون احساس می کنم استفاده از مانیفست یا حتی Run کردن برنامه به صورت Admin به صورت دستی راه درستی نیست به هر حال از توجه شما ممنونم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: com & run as admin

    دوستان خوب و نازنین کسی برای این مسئله جوابی چیزی نداره؟ ممنون میشم نظرات شما بزرگواران رو هم بدونم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با تابع Run as admin
    نوشته شده توسط h_mohamadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 14:13 عصر
  2. تیک زدن Run as admin در ویندز ویستا و 7
    نوشته شده توسط h_mohamadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 23:49 عصر
  3. استفاده از پورت ها(Com & Usb)
    نوشته شده توسط محمد زارع در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 10:20 صبح
  4. "ارتباط باسخت افزار و 800 مثال وگرافیک(com& lpt)"
    نوشته شده توسط sajjad1365 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1385, 18:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •