نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن مقدار فیلد کلید اصلی هنگام درج در جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    بدست آوردن مقدار فیلد کلید اصلی هنگام درج در جدول

    با سلام

    فیلد کلید اصلی بطور اتوماتیک توسط sql server داده می شود.

    حال ما می خوایم بدانیم که موقع درج در جدول چه مقدار در فیلد کلید ذخیره شده است.

    اگر بیش از یک روش وجود دارد دلایل استفاده از هر کدام را ذکر کنید.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد کلید اصلی هنگام درج در جدول

    ميتوني از SCOPE_IDENTITY() استفاده كني
    مثال :

    insert into Letters (Subject) values ('hi')
    SELECT SCOPE_IDENTITY()


  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد کلید اصلی هنگام درج در جدول

    مثلا کلید اصلی شما IDPK باشه
    insert into Letters (Subject) output inserted.IDPK
    values ('hi')

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد کلید اصلی هنگام درج در جدول

    با سلام

    ممنون از پاسختون.

    حالا چه طوری در سی شارپ اونو بدست بیاریم:
    =====================================

    همچنین:

    مثل اینکه راه های مختلفی وجود دارد چرا و در چه زمانی باید از آنها استفاده کرد؟

    با تشکر


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 08:04 صبح
  2. سوال: بدست آوردن مقدار فیلد از دستور select
    نوشته شده توسط shadidayan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 00:11 صبح
  3. پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 10:12 صبح
  4. بدست آوردن مقدار فیلد
    نوشته شده توسط behzadk در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 18:25 عصر
  5. خواند مقدار فیلد Auto در هنگام درج
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •