نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تگ های مرتبط

  1. #1

    Question تگ های مرتبط

    درود
    چجوری میشه برای پست تگ(برچسب های مشابه)ایجاد کرد؟
    سپاس

  2. #2

    نقل قول: تگ های مرتبط

    همونجوری که فیلد title میذاری واسه مطلب یک فیلد هم برای برچسب ها باید بذاری.
    زمانی هم که برچسب ها نمایش داده میشن در صفحه , با کاراکتری که بین تگ ها برای جدا کردن برچسب ها گذاشتی هر کدوم از برچسب هارو بصورت لینک جستجو میذاری.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: تگ های مرتبط

    نقل قول نوشته شده توسط ***BiDaK*** مشاهده تاپیک
    همونجوری که فیلد title میذاری واسه مطلب یک فیلد هم برای برچسب ها باید بذاری.
    زمانی هم که برچسب ها نمایش داده میشن در صفحه , با کاراکتری که بین تگ ها برای جدا کردن برچسب ها گذاشتی هر کدوم از برچسب هارو بصورت لینک جستجو میذاری.
    البته بهتره table برچسب از table پست جدا بشه چون با یک فیلد کارشون راه نمیفته.

  4. #4

    نقل قول: تگ های مرتبط

    راه میفته.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: تگ های مرتبط

    دوست من برچسب ساختارش اینطوریه که یک برچسب ممکنه توی 1000 تا پست استفاده بشه پس اصلا شیوه شما منطقی نیست.

  6. #6
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: تگ های مرتبط

    دوست من برچسب ساختارش اینطوریه که یک برچسب ممکنه توی 1000 تا پست استفاده بشه پس اصلا شیوه شما منطقی نیست.
    من هم با نظر cpuram موافقم چون بر چسپ ها ی یک پست برخلاف title میتونن توی بقیه پست ها هم یکسان باشند پس منطقیه که از یه تیبل جدا برا اون استفاده بشه و ممکنه به چند فیلد نیاز پیدا کنید

  7. #7

    نقل قول: تگ های مرتبط

    بله من متنو ندیدم.
    خوبه از ajax هم زمان نوشتن برچسب استفاده بشه تا یک جستجو هم در جدول برچسب ها بشه.

  8. #8

    نقل قول: تگ های مرتبط

    میشه واضح تر بگید؟اگه خواستم چندتا لینک برچسب داشته باشم چی؟

  9. #9

    نقل قول: تگ های مرتبط

    اگر میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: تگ های مرتبط

    یک table بزارید یک سری فیلد مثل id و tag_title و ... داخل هر پست میتونید از id ی جدول tag استفاده کنید و موقع ثبت هر پست آی دی اونا رو ذخیره کنید وقتی میخوایید نمایش بدید با توجه به ای دی های ثبت شده tag_title ها رو میخونید .
    حالا وقتی لینک میدید به برچسب میره به دیتابیس و پستهایی که اون ای دی رو ذخیره کردن رو نشون میده.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: تگ های مرتبط

    با سلام
    شما اول یه تیبل برای تگهات بزار و توی اون تگهاتو ثبت کن که میتونه به تعداد دلخواه باشه.
    و توی تیبل پستهات هم یک فیلد برای آیدی تگها اختصاص بده.
    موقع ثبت پستها فقط آیدی اون تگ رو در فیلد آیدی تگهای پست قرار بده.
    موقع خوندن اطلاعات هم می تونی تگهاتو جدا کنی و برای هر تگ یک لینک درست کنی، مثل cms هایی که هستن.
    توی عکس می تونی نمونه رو ببینی
    منتها من بر حسب نیاز صرفاً تعداد تگها رو میخوام که شما می تونی بجای تعداد نام اونا رو تبدیل به لینک کنی.
    و یک مسئله می مونه که شما وقتی میخوای تگی را اضافه کنی یا حذف کنی باید چک کنی که اون تگ از قبل وجود داره یا نه که اونم کار سختی نیست.
    توی همین تصویر نمونه ارسال دیتا به فایل php رو اگه ببینید، تگهای من در اندیس شماره 7 بصورت آرایه ارسال می شن.

    data[] :UHses6_WRIlTZCrAyTYwJoe-Mu0WsngMlT_hc0i3XrE
    data[] :مثلاً عنوان پست من
    data[] :مثلاً یک شرح پست
    data[] :true
    data[] :false
    data[] :1
    data[] :1
    data[7][] :1YkhRIvV0tPXzzix-tR0eCVLp1nDFyIw-_5nXyHBU_0
    data[7][] :bBAPQSm9nKLMc_7NMnIUbJpoDpk2OuabPZRKqq0gBpA
    data[] :add
    data[] :Null


    موقع خوندن تگها برای اینکه اونا رو جدا کنید از explode استفاده کنید مثل همین که من تو صفحه ی خودم گذاشتم.

    private function spl_services($servises = ""){
    $link = '<button class="btn btn-link irSans" style="outline: 0;line-height: 15px!important;" title="مشاهده جزئیات">%s</button>';
    $counting = 0;
    if(isset($servises)){
    $servis = explode(';', $servises);
    foreach($servis as $s){
    if(trim($s) !== ""){
    $counting++;
    }
    }
    }
    if($counting > 0){
    return sprintf($link, globals::convertNumber((str_replace(',','/',number_format($counting)))). " مورد" );
    }
    return " <span class=\"non-edit\">---</span> ";
    }



    موفق باشید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. لیست های مرتبط
    نوشته شده توسط mmehdyt در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 12:14 عصر
  2. سایت های مرتبط با فلش ...
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 08:52 صبح
  3. اضافه شدن مقاله های مرتبط با موضوع به طور اتوماتیک؟
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 07:54 صبح
  4. جستجوی داده ها و عدم تداخل در دیگر شی های مرتبط با بانک
    نوشته شده توسط C#‎lover در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •