نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

  1. #1

    Question طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    با سلام
    من میخواستم بدونم چطور می توانم فونت b titr را توی برنامه ای که نوشتم استفاده کنم!! این فونت را از اینترنت گرفتم و توی پوشه ی fonts ویندوز 7 ریختم ولی جواب نداد!! ارور میده!
    لطفا راهنمایی کنید!
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    سلام مشکلی نباید داشته باشه شاید فونت مشکل داره برای نمونه فونت زیر را امتحان کن
    http://upload.tehran98.com/upme/uplo...b57276d271.rar

  3. #3

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    باز هم ارور میده!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا راهنمایی کنید!!

    123.JPG

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    دوست عزیز شما وقتی فنت رو در پوشه فونت کپی می کنید در انتخاب فونت در برنامه نویسی می تونید اونو ببینید و انتخاب کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    سلام
    باید از FontCollection استفاده کنید.
    این و این
    اگه باز متوجه نشدید بگید براتون کد بذارم چون الان دسترسی به کداش ندارم.

  6. #6

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    دوست عزیز شما وقتی فنت رو در پوشه فونت کپی می کنید در انتخاب فونت در برنامه نویسی می تونید اونو ببینید و انتخاب کنید؟
    بله :ولی زمانی که فونت را انتخاب می کنم این ارور را می دهد!!!
    سپاس

  7. #7

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    باید از FontCollection استفاده کنید.
    این
    و
    این
    اگه باز متوجه نشدید بگید براتون کد بذارم چون الان دسترسی به کداش ندارم.
    ممنون: ولی خیلی پیچیده هست!!! متوجه نشدم!! کد نویسی دارد!!! لطفا راهنمایی کنید!
    نمونه کد دارید!!
    سپاس

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    ممنون: ولی خیلی پیچیده هست!!! متوجه نشدم!! کد نویسی دارد!!! لطفا راهنمایی کنید!
    نمونه کد دارید!!
    سپاس

    با فرض اینکه فایل های فونت در درایو دی و پوشه فونت قرار دارد

      System.Drawing.Text.PrivateFontCollection privateFontCollection = new PrivateFontCollection();            FontFamily[] fontFamilies;
    privateFontCollection.AddFontFile(@"D:\font\BNazan in.ttf");
    privateFontCollection.AddFontFile(@"D:\font\BAsema n.ttf");
    fontFamilies =privateFontCollection.Families ;
    for (int i = 0; i < fontFamilies.Length ; i++)
    {
    comboBox1.Items.Add(fontFamilies[i].Name);
    }
    comboBox1.SelectedIndex = 0;
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Font = new Font(comboBox1.Text ,label1.Font.Size );

    }

  9. #9

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    ممنون دوست عزیز:ایا راه راحتری وجود نداره؟؟؟ به غیر از کد نویسی؟؟؟؟ این کد را باید کجا نوشت!!!
    من میخوام فونت و سایز ارقام و حروفی که توی تکس باکس و باتن هست را عوض کنم!!!!
    سپاس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: طریقه اضافه کردن فونت به سی شارپ

    فونتهایی رو که می خوای از داخل پوشه Fints داخل پوشه Windows داخل درایو C بردار و کنار exe برنامه ات قرار بده.
    این Using:
    using System.Drawing.Text;

    این دوتا رو توی سطح برنامه تعریف کن:
            PrivateFontCollection pfc = new PrivateFontCollection();
    FontFamily[] fontFamilies;

    اینهارو هم داخل رویداد Load فرمت تعریف کن:
                pfc.AddFontFile(AppDomain.CurrentDomain.BaseDirect  ory + "BKAMRAN_0.TTF");
    fontFamilies = pfc.Families;
    foreach (Control c in this.Controls)
    {
    c.Font = new Font(fontFamilies[0], 13, FontStyle.Bold);
    }


    شما می تونید با این خط و نوشتن چندباره اون هر چندتا فونت رو که می خواید اضافه کنید. با این روش دیگه مهم نیست که اصلاً توی کامپوتر طرف فونت نصب هستش یا نه.
                pfc.AddFontFile(AppDomain.CurrentDomain.BaseDirect  ory + "BKAMRAN_0.TTF");

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن فونت جدید به ادیتور دلفی چگونه است ؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 13:08 عصر
  2. طریقه اضافه کردن فونت در نسخه نصب Install Shild
    نوشته شده توسط BPROD_ASLANI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 13:21 عصر
  3. مشکل در جستجوی بین متون فارسی + اضافه کردن فونت
    نوشته شده توسط Behnama در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 تیر 1386, 18:40 عصر
  4. طریقه اضافه کردن یک ToolBar به برنامه Microsoft word
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 23:08 عصر
  5. حذف و اضافه کردن فونت
    نوشته شده توسط SamadYousefi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 آبان 1385, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •