نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مرتب کردن خط های داخل یک فایل متنی

  1. #1

    Question مرتب کردن خط های داخل یک فایل متنی

    سلام

    دوستان من یه برنامه میخوام تو محیط کنسول بنویسم که یه فایل متنی از ورودی دریافت کنه و بعد ، محتویات درون اون فایلو به ترتیب حروف الفبا مرتب کنه میشه راهنمایی کنید

    ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: فایل متنی

     var lst = new System.Collections.Generic.List<string>();
    lst.AddRange(System.IO.File.ReadAllLines("آدرس فایل"));

    اینطوری فایلو میخونی

     lst.Sort();

    اینطوری هم مرتب میکنی

    بعدشم چاپ میکنی

  3. #3

    نقل قول: فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
     var lst = new System.Collections.Generic.List<string>();
    lst.AddRange(System.IO.File.ReadAllLines("آدرس فایل"));

    اینطوری فایلو میخونی

     lst.Sort();

    اینطوری هم مرتب میکنی

    بعدشم چاپ میکنی
    دست گلت درد نکنه ولی من زیاد متوجه نشدم ، نمیدونم والا از کجاش شروع کنم بنویسم باید از streamwriter استفاده کنم یا نه؟

  4. #4

    نقل قول: مرتب کردن خط های داخل یک فایل متنی

    کسی از دوستان اگه میتونن این مشکل بنده رو حل کنن ممنون میشم خیلی گیرم نمیدونم چطوری این کدو بنویسم اگه جایی سورسشم هست لینکشو بدید ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن فایل های داخل یک فایل با پسوند EXE
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 04:35 صبح
  2. وارد کردن row های داخل DS به DB ؟؟؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 16:47 عصر
  3. وارد کردن row های داخل DS به DB ؟؟؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 08:02 صبح
  4. کانکت و دیسکانکت کردن سیستم های داخل شبکه
    نوشته شده توسط sarmad در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 22:32 عصر
  5. مرتب کردن نوشته های memo
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1384, 11:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •