نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار با فایل های اینترنتی در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    Question کار با فایل های اینترنتی در سی شارپ

    سلام
    نمیدونم عنوان رو درست نوشتم یا نه ولی یه سوال دارم که امیدوارم به جواب برسونید منو
    من یه برنامه نوشتم که توش یه لیستی رو از طریق یه فایل که هر بار تو یه آدرس مشخص سیو میشه رو پر میکنه
    الان نمیدونم چطوری اینکارو بکنم
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: کار با فایل های اینترنتی در سی شارپ

    جوابشو خودم پیدا کردم
    ابتدا 2 تا یوزینگ اضافه میکنی به نام های using System.Net; و using System.IO; بعد کد زیر رو وارد میکنی
            private void button3_Click(object sender, EventArgs e)        {
    System.Net.WebClient WebClient = new System.Net.WebClient();
    WebClient.DownloadFile("http://setfa.net/images/اسم فایل.txt", @"اسم فایل.txt");
    StreamReader reader = new StreamReader(@"اسم فایل.txt");
    richTextBox1.Text = reader.ReadToEnd();
    reader.Close();
    reader.Dispose();
    }

    کد بالا فایل رو تو محلی که آپلود کردید دانلود میکنه و سپس میخونه و تو ریچ تکست باکس نشون میده
    یا حق

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: کار با فایل های اینترنتی در سی شارپ

    نه ....
    دوست عزیز چه را اول فایلو دانلود کنی؟ بعد بخونی؟
    از متد DownloadString در کلاس WebClient برای خواندن مستقیم فایل استفاده کن...
        System.Net.WebClient WebClient = new System.Net.WebClient();
    richTextBox1.Text = WebClient.DownloadString("http://setfa.net/images/ اسم فایل.txt");
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : شنبه 23 فروردین 1393 در 08:25 صبح

  4. #4

    نقل قول: کار با فایل های اینترنتی در سی شارپ

    حرف آقای شهریاری درسته لازم نیست دانلودش کنی بعد بخونیش :) در صورتی که با کلمات فارسی مشکل داشت از کد زیر استفاده کن
    کد HTML:
                    WebClient wc = new WebClient();
                    string data = wc.DownloadString("http://setfa.net/images/اسم فایل.txt");
                    byte[] bytes = Encoding.Default.GetBytes(data);
                    data = Encoding.UTF8.GetString(bytes);
                    richTextBox1.Text = data.ToString();
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. کار با فایل های صوتی در سی شارپ
    نوشته شده توسط blackboy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1396, 03:46 صبح
  2. کمک برای کار روی فایل های DXF-DWG در دلفی
    نوشته شده توسط hassan p.b در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 15:12 عصر
  3. خیلی فوری !! توابع کار با فایل های نوع دار را لازم دارم
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 22:56 عصر
  4. کار با فایل های .dll
    نوشته شده توسط persianshadow در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 20:08 عصر
  5. کار با فایل های صوتی (wav)
    نوشته شده توسط Ahmad-VB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 23:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •