نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای یک فایل اجرایی توسط VB.NET

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    Iran - Miyaneh
    پست
    7

    اجرای یک فایل اجرایی توسط VB.NET

    با سلام ، میخواهم یک فایل اجرایی را در محیط vb اجرا کنم مثلا یک ماشی حساب که قبلا در Delphi ساخته ام را در هنگام کلیک یک Button اجرا کند ....
    متشکرم... :!:

  2. #2
    Jamshid795 عزیز برای این کار از تابع Shell در ویژوال بیسیک می توانید استفاده کنید
    Shell “C:\Win98Se\Calc.Exe”

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317
    اره بهترین روش همی دستور Shell

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_mitavanim
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    آبادان جزیره گمشده
    پست
    36

    نقل قول: یک سوال ساده از VB

    سلام دوستان به نظر من بهترین کار استفاده از کد زیره چون روال shell نمی تونه همه فایلها رو اجرا کنه
    ("مسیر فایل یا پوشه")processes.start

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_mitavanim
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    آبادان جزیره گمشده
    پست
    36

    نقل قول: یک سوال ساده از VB

    نقل قول نوشته شده توسط Voldemort مشاهده تاپیک
    Jamshid795 عزیز برای این کار از تابع Shell در ویژوال بیسیک می توانید استفاده کنید
    راستی فکرش رو کردی اگه ویندوز تو یک درایئ دیگه بود اون وقت چی کار این تابع اینه که که اگه مسیر بهش ندی خودش مسیرو C:\WINDOWS\system32قرار می ده
    رو هیچ سیستمی هم خطا رخ نمی ده حتی اگه سون یا ویستا باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    Smile نقل قول: اجرای یک فایل اجرایی توسط VB.NET

    یکی از این حالات رو توی رویداد کلیک منو بنویس

    Shell Application.StartupPath & "\Program.exe" ' کنار فایل اجرایی
    Shell "F:\Project\Soft\Program.exe" 'مسیری در کامپیوتر
    Shell "Notepad.exe" ' برنامه های سیستمی ویندوز


    يه روش ديگه:
    اجرا کردن یک فایل اجرایی با کدنویسی

    System.Diagnostics.Process.Start("Notepad.exe")

    چنانچه فایل اجرایی نیاز به آرگومان خط فرمان داشته باشد:

    System.Diagnostics.Process.Start("Notepad.exe", "c:\Test.txt")

    امیدوارم مشکلت حل بشه

    https://barnamenevis.org/showpo...31&postcount=2

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: اجرای یک فایل اجرایی توسط VB.NET

    آقاي Ma_mitavanim شما چرا اينقدر اصرار داري پستهاي 7 سال پيش رو جواب بدي منظورت از اينکار چيه ؟
    مي خواي بگي ما ميتوانيم خوب فهميديم

    باشه شما ميتونيد

    پس بي زحمت بيخيال پستهاي 7 سال پيش شو

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_mitavanim
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    آبادان جزیره گمشده
    پست
    36

    نقل قول: اجرای یک فایل اجرایی توسط VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط hero4000 مشاهده تاپیک
    آقاي Ma_mitavanim شما چرا اينقدر اصرار داري پستهاي 7 سال پيش رو جواب بدي منظورت از اينکار چيه ؟
    مي خواي بگي ما ميتوانيم خوب فهميديم

    باشه شما ميتونيد

    پس بي زحمت بيخيال پستهاي 7 سال پيش شو
    دوست من بنده منظوری نداشتم و قصد جسارت نداشتم تنها می خواستم به دوستمان کمک کنم در ضمن چه ربطی داره که این پست متعلق به چه زمانی هست به هر حال ممنون از عفت کلامتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •