نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد چگونگی نمایش یک ماتریس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    سوال در مورد چگونگی نمایش یک ماتریس

    سلام علیکم.
    وقت بخیر.
    خسته نباشید.
    من تازه شروع به برنامه‌نویسی با سی‌شارپ کردم..
    این برنامه‌ای هست که من نوشتم..

    using System;


    class Mat04 {
    static void Main () {
    int t;
    t = int.Parse (Console.ReadLine ());


    if (t == 1)
    GetMat ();
    }




    static void GetMat() {
    int i, j;
    int isize, jsize;


    Console.WriteLine ("Please Enter Number of Rows : ");
    isize = int.Parse (Console.ReadLine());


    Console.WriteLine ("Please Enter Number of Columns : ");
    jsize = int.Parse (Console.ReadLine());


    int[,] matrix = new int[isize, jsize];


    for (i = 0 ; i < isize ; i++) {
    for (j = 0; j < jsize; j++) {
    Console.WriteLine ("Matrix [ " + i + "," + j + " ] : ");
    matrix [i, j] = int.Parse (Console.ReadLine ());
    }
    }
    }
    }


    همون طور که ملاحظه می‌کنید من متد GetMat() رو نوشتم تا کاربر با وارد کردن عدد ۱ بتونه ماترس رو وارد کنه!
    حالا سوالم اینه که چطوری میتونم متدی مثل ShowMat() بنویسم که مثلن وقتی کاربر عدد ۲ رو میزنه٬ ماتریسی که در متد GetMat() وارد کرده رو نمایش بده..
    ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌م کنید مثل همیشه.
    مرسی..

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: سوال در مورد چگونگی نمایش یک ماترس

    با سلام

    ببین کارتو راه میندازه:

    ==================================


    using System;


    class Mat04
    {
    static int isize, jsize;
    static int[,] matrix;
    static void Main()
    {
    int t;
    do
    {
    Console.Clear();
    Console.WriteLine("1.Get Matrix.");
    Console.WriteLine("2.Show Matrix.");
    Console.WriteLine("3.Exit.");
    Console.Write("Select : ");
    t = int.Parse(Console.ReadLine());


    if (t == 1)
    GetMat();


    if (t == 2)
    ShowMat();


    Console.ReadKey();
    } while (t != 3);
    }


    static void GetMat()
    {
    int i, j;

    Console.WriteLine("Please Enter Number of Rows : ");
    isize = int.Parse(Console.ReadLine());


    Console.WriteLine("Please Enter Number of Columns : ");
    jsize = int.Parse(Console.ReadLine());


    matrix = new int[isize, jsize];


    for (i = 0; i < isize; i++)
    {
    for (j = 0; j < jsize; j++)
    {
    Console.WriteLine("Matrix [ " + i + "," + j + " ] : ");
    matrix[i, j] = int.Parse(Console.ReadLine());
    }
    }
    }


    static void ShowMat()
    {
    int i, j;

    for (i = 0; i < isize; i++)
    {
    for (j = 0; j < jsize; j++)
    {
    Console.WriteLine("Matrix [ " + i + "," + j + " ] = {0} ",matrix[i,j]);
    }
    }
    }
    }





    با تشکر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    نقل قول: سوال در مورد چگونگی نمایش یک ماترس

    سلام مجدد.
    این کد مشکل من رو حل کرد.. فقط سوالی که مطرح شد برای من اینه که چطور می‌شه کاری کرد که اگر کاربر اشتباهی یا عمدا عدد 2 رو اول وارد کرد ( یعنی بدون اینکه ماتریسی وجود داشته باشه! Show Matrix رو بزنه.. ) یک مقدار اولیه به عنوان مثال 0 نمایش داده شود؟؟؟
    مرسی.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: سوال در مورد چگونگی نمایش یک ماترس

    با سلام

    یک شرط بزار که اگر isize یا jsize کوچکتر از صف بود یک پیغام خطا چاپ کند در غیر این صورت ShowMat را نمایش دهد.

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1390, 21:05 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 11:24 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 00:19 صبح
  4. سوال در مورد چگونگی محدود کردن گزارش؟؟؟
    نوشته شده توسط atn_1366 در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 14:24 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 21:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •