نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستور case

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    دستور case

    سلام آیا امکانش هست که با استفاده از case فیلدی به یک ویو اضافه کرد به طوری که مثلا اگر مقادیر فیلد x بزرگتر از 10 باشد، فیلد جدید مقدار N بگیرد و اگر مقدار فیلد x بزرگتر از 100 باشد فیلد جدید مقدار M بگیرد؟
    لطفا اگر امکانش هست راهنمایی کنید و بگید به چه صورت باید مورد استفاده قرار بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    240

    نقل قول: دستور case

    با سلام.
    بله کاملا شدنی هست.

    یک مثال براتون گذاشتم:


    declare @v table( total int);


    insert into @v values ( 5) , ( 15) , ( 25) , ( 35) , ( 45);


    select (case
    when total < 10 then total + 10
    when total < 30 then total + 5
    else total
    end)
    from @v

  4. #4

    نقل قول: دستور case

    با سلام و عرض تشکر از سایت خوبتون
    من یک فرم در bpms (liferay )
    ایجاد کردم .این فرم فیلد دارد که می خواهم بصورت گزارش نموداری نمایش داده شود. و بصورت زیر تعریف کردم.مشکل اینجاست که می خواهم نمودار خطی را بر اساس ماههای میلادی نمایش دهد و لی ماه ها را نمایش نمیده و عددنشان می دهد و مقدار واقعی را بر نمی گرداند.. از چطور از دستور CASE when استفاده کنم. من هر مدل بود استفاده کردم نتیجه نگرفتم
    . لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
    SPT:SELECT month_, SPT_ FROM SCF_PP_Ind;
    Av.year:SELECT month_, current_year_average FROM SCF_PP_Ind;
    War3:SELECT month_, 3rd_alert_level FROM SCF_PP_Ind;
    War2:SELECT month_, 2nd_alert_level FROM SCF_PP_Ind;
    War1:SELECT month_, 1st_alert_level FROM SCF_PP_Ind;
    World:SELECT month_, world_ind FROM SCF_PP_Ind;
    Rate:SELECT month_,failure_rate_Prophet FROM SCF_PP_Ind;

  5. #5

    نقل قول: دستور case

    با سلام و عرض تشکر از سایت خوبتون
    من یک فرم در bpms (liferay )
    ایجاد کردم .این فرم فیلد دارد که می خواهم بصورت گزارش نموداری نمایش داده شود. و بصورت زیر تعریف کردم.مشکل اینجاست که می خواهم نمودار خطی را بر اساس ماههای میلادی نمایش دهد و لی ماه ها را نمایش نمیده و عددنشان می دهد و مقدار واقعی را بر نمی گرداند.. از چطور از دستور CASE when استفاده کنم. من هر مدل بود استفاده کردم نتیجه نگرفتم
    . لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
    SPT:SELECT month_, SPT_ FROM SCF_PP_Ind;Capture.PNG
    Av.year:SELECT month_, current_year_average FROM SCF_PP_Ind;
    War3:SELECT month_, 3rd_alert_level FROM SCF_PP_Ind;
    War2:SELECT month_, 2nd_alert_level FROM SCF_PP_Ind;
    War1:SELECT month_, 1st_alert_level FROM SCF_PP_Ind;
    World:SELECT month_, world_ind FROM SCF_PP_Ind;
    Rate:SELECT month_,failure_rate_Prophet FROM SCF_PP_Ind;

  6. #6

    نقل قول: دستور case

    SPT:SELECT month_, SPT_ FROM BIRD_Ind;
    Av.year:SELECT month_, current_year_average FROM BIRD_Ind;
    War3:SELECT month_, 3rd_alert_level FROM BIRD_Ind;
    War2:SELECT month_, 2nd_alert_level FROM BIRD_Ind;
    War1:SELECT month_, 1st_alert_level FROM BIRD_Ind;
    World:SELECT month_, world_ind FROM BIRD_Ind;
    Rate: SELECT Event_Rates_Birds,
    CASE WHEN month_=1 THEN 'Jan'
    WHEN month_=2 THEN 'Feb'
    ELSE 'Apr'
    END

    FROM BIRD_Ind;

تاپیک های مشابه

  1. یافتن مقادیر null با دستور case
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1387, 22:17 عصر
  2. سوال: استفاده از دستور case
    نوشته شده توسط ebi_bu در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 18:51 عصر
  3. دستور case
    نوشته شده توسط m_zi در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 08:24 صبح
  4. تعیین محدوده در دستور Case
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 18:08 عصر
  5. دستور Case تو در تو
    نوشته شده توسط mina291m در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 مهر 1386, 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •