نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در نمایش 2 عکس در پیکچر باکس با تاخیر

  1. #1

    Question مشکل در نمایش 2 عکس در پیکچر باکس با تاخیر

    سلام
    من وقتی یک عکس میزارم نمایش نمیده (اصلا انگار عکس نذاشتی)

    وقتی 2تا میزارم مثل کد زیر که اول عکس 1 بعد با تاخیر عکس 2 رو نشون بده فقط دومی نشون میده اولی نمیاد چرا؟


    pictureBox1.Image = proj.Properties.Resources.png1;
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.Image = proj.Properties.Resources.png2;

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش 2 عکس در پیکچر باکس با تاخیر

    سلام
    میشه این جور تغییر داد

    pictureBox1.CreateGraphics().DrawImage(proj.Proper ties.Resources.png1,0,0);
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.CreateGraphics().DrawImage(proj.Proper ties.Resources.png2,0,0);

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نمایش 2 عکس در پیکچر باکس با تاخیر

    الان pictureBox هام استریج هست ولی این عکس اندازه اصلیش مییاد!(stretch نیست)

    چرا قبلی یکی میاد یکی نمیاد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: مشکل در نمایش 2 عکس در پیکچر باکس با تاخیر

    قبل از ترد اسلیپ یه رفرش بنویس
                pictureBox1.Image = proj.Properties.Resources.png1;
    Refresh();
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.Image = proj.Properties.Resources.png2;

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نمایش 2 عکس در پیکچر باکس با تاخیر

    pictureBox1.CreateGraphics().DrawImage(proj.Proper  ties.Resources.png2,0,0);


    دو دستور بالا چطور عکس
    stretch کنم؟
    pictureBox من
    stretch هست ولی عکسی که نمایش میده
    stretch نیست.


    آخرین ویرایش به وسیله eftary : یک شنبه 24 فروردین 1393 در 15:33 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل در نمایش 2 عکس در پیکچر باکس با تاخیر

    با این روش اگه استرچ هم نباشه به صورت استرچ نشون میده

    pictureBox1.CreateGraphics().DrawImage(proj .Properties.Resources.png1, pictureBox1.ClientRectangle, new Rectangle(0 ,0,proj .Properties.Resources .png1.Width ,proj .Properties.Resources.png1.Height) , GraphicsUnit.Pixel);
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.CreateGraphics().DrawImage(proj .Properties.Resources.png2, pictureBox1.ClientRectangle, new Rectangle(0 ,0,proj .Properties.Resources .png2.Width ,proj .Properties.Resources.png2.Height) , GraphicsUnit.Pixel);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل کد نمایش عکس
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 25
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 16:39 عصر
  2. مشکل در نمایش عکس موجود در دیتابیس بر روی فرم
    نوشته شده توسط M.Soroor در بخش VB.NET
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1386, 16:22 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 18:36 عصر
  4. سیو کردن عکس داخل پیکچر باکس
    نوشته شده توسط ftmotlagh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 12:02 عصر
  5. مشکل در نمایش عکس
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1385, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •