نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو

    سلام
    یک ارایه دوبعدی دارم که میخوام در لیست نمایش بده اما اطلاعات صحیح نمایش نمیده



    item =new String[][] {{"1","2"},{"2","2"}};

    list1=(ListView) findViewById(R.id.listView1);
    //
    list1.setAdapter(new ArrayAdapter<String[]>(this,android.R.layout.simple_list_item_2,item) );




    و در لیست ویو در تمام خط ها این پیام نشون میده r.java.long

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو

    سلام
    شما می تونید:
    1- یک تابع بنویسید، و آرایه 2 بعدی رو به یک آرایه معمولی تبدیل کنید(برای اون تبدیل یک منطق در نظر بگیرید).
    2- از کلاس BaseAdapter استفاده کنید و از اون کلاس محتوا رو به لیست اضافه کنید.
    3- از یک کلاس واسط استفاده کنید. برای مثال :

    class MyClass {

    private String one;
    private String two;

    public void setOne(String one){
    this.one = one ;
    };

    public void setTwo(String two){
    this.two = two ;
    };

    public String getOne(){
    return this.one ;
    };

    public String getTwo(){
    return this.two ;
    };
    }
    آخرین ویرایش به وسیله smemamian : یک شنبه 24 فروردین 1393 در 22:41 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو

    ممنون از راهنماييتون
    اما من از اين روش هم رفتم اما باز هم اطلاعات صحيح نمايش نميداد
    شما تا حالا اينطوري امتحان كرديد؟ و از اين روش جواب گرفتيد؟
    البته بگم من اطلاعات دارم از resultset ميگيرم و در اينجا قرار ميدم

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط sara_traveler مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماييتون
    اما من از اين روش هم رفتم اما باز هم اطلاعات صحيح نمايش نميداد
    شما تا حالا اينطوري امتحان كرديد؟ و از اين روش جواب گرفتيد؟
    البته بگم من اطلاعات دارم از resultset ميگيرم و در اينجا قرار ميدم
    تمامی 3 روش بالا جواب می دهد !

    برای مثال روش اول، اون آرایه رو به تابع مورد نظر ارسال کنید، و اون تابع باید کارش
    این باشد که تمامی محتوای آرایه عددی شما رو بخواند و به ازای هر یک، به یک
    String تبدیل کند و داخل یک ArrayString قرار دهد سپس اون ArrayString رو برای
    شما بفرستد. این ArrayString الان به عنوان پارامتر Adapter شما قرار می گیره .

    و همچنین زمانی که کاربر itemی رو در ListView شما انتخاب کرد و دوباره
    بخواهید همان مقدار قبلی رو بدست بیارید باید برعکس مراحل بالا رو انجام
    دهید. به همین خاطر گفتم از یک منطق خاص استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو

    ببینید من الان داخل ارایه اینطوری پر کردم

    String[][] array = new String[10][10];
    ResultSet rs = stmt.executeQuery("select * from tafzil_pish_sabt
    ");
    int i = 0;
    while(rs.next())
    {



    array[i][1]= rs.getString(2).toString();
    array[i][2]= rs.getString(3).toString();
    array[i][3]= rs.getString(4).toString();
    array[i][4]= rs.getString(5).toString();
    // array[i][5]= rs.getString(6).toString();
    // array[i][6]= rs.getString(7).toString();
    i ++;
    }
    /list1.setAdapter(new ArrayAdapter<String[]>(this,android.R.layout.simple_list_item_1,Arrays. toString(array )));






    اما چیزی که در لیست ویو نمایش میده در تمام خطوط مینویسه
    ljava.lang.string@ 41632
    من فکر میکنم در جایی تبدیل اطلاعات من مشکل داره
    البته وقتی از اطلاعات ارایه print میگیرم اطلاعات صحیح نمایش میده اما در لیست ویو نه
    آخرین ویرایش به وسیله sara_traveler : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 10:51 صبح

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو

    مشکل شما فقط یک تابع است !
    من یک نمونه مثال ساده میزنم :

    public class MainActivity extends Activity {
    String[][] array ;
    ArrayList<String> marray ;
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    marray = new ArrayList<String>();
    array = new String[10][10];

    array[0][1]= "one" ;
    array[1][2]= "two" ;
    array[2][3]= "three" ;
    array[3][4]= "four" ;

    marray = changeToArrayList(array);
    //your adapter : adapter(this,marray);
    //test :
    Log.e("My list :",
    marray.get(0) + " = >" +
    marray.get(1) + " = >" +
    marray.get(2) + " = >" +
    marray.get(3) );
    }

    private ArrayList<String> changeToArrayList(String [][] arr){
    ArrayList<String> arraylist = new ArrayList<String>();
    arraylist.add(arr[0][1]);
    //or
    //arraylist.add(arr[0][1] + " - " + arr[1][2]);
    arraylist.add(array[1][2]);
    arraylist.add(array[2][3]);
    arraylist.add(array[3][4]);
    return arraylist ;
    }

    }


    و چیزی که در خروجی خواهید داشت و کاملاً هم صحیح است :

    04-15 18:59:53.723: E/My list :(430): one = >two = >three = >four


    اگر توجه کرده باشید من به صورت Comment نوشتم :

    arraylist.add(arr[0][1] + " - " + arr[1][2]);


    این بدین معنی هست که شما با چه منطقی می خواهید عناصر
    آرایه اتون در List قرار بگیره !

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1390, 09:47 صبح
  2. سوال: نمایش اطلاعات دیتابیس به صورت لیست آخرین مطالب
    نوشته شده توسط chaown در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اسفند 1389, 08:55 صبح
  3. سوال: نحوه نمایش اطلاعات انکریپت شده در گرید ویو
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 07:25 صبح
  4. نمایش اطلاعات بانک اکسس در گرید ویو
    نوشته شده توسط gabrieleb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 21:11 عصر
  5. سوال: اضافه کردن اطلاعات دیتا گرید در لیست ویو
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •