نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: API functions

  1. #1

    Question API functions

    سلام به همه . سوالی که دارم ممکنه اشتباه باشه یا مبتدی باشه ولی لطفا روشنم کنید !
    توابعی که برای API programming ویندوز به زبان C++‎ هستند رو با همون نام و همون پارامتر ها میتونیم تو C#‎ استفاده کنیم ؟ یا نام توابع و پارامتر ها فرق دارن ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: API functions

    بله میشه استفاده کرد ؛ شما اون رو به برنامه نویسی خودتون می تویند امپروت کنید.

  3. #3

    نقل قول: API functions

    نقل قول نوشته شده توسط omid nasri مشاهده تاپیک
    بله میشه استفاده کرد ؛ شما اون رو به برنامه نویسی خودتون می تویند امپروت کنید.
    منظورتون اینه که همون توابع C++‎‎‎‎ v رو به این شکل استفاده کنم : ؟
    [DllImport("example.dll")]
    static extern int function name (...)
    {
    }
    آخرین ویرایش به وسیله s.a.s.a.n : دوشنبه 25 فروردین 1393 در 14:29 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Mouse in api functions
    نوشته شده توسط Mr Sidou در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1391, 03:05 صبح
  2. اجرای API درون .NET
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 15:27 عصر
  3. Windows API functions
    نوشته شده توسط kia1349 در بخش Foxpro
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:13 صبح
  4. Hook کردن یک API Function خاص
    نوشته شده توسط sh_roohani در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 17:39 عصر
  5. Windows API and Wrappers
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 01:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •