نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: به نظر شما چرا در این شرط ها ورودی 0.08 اجرا نمی شود ؟

  1. #1

    به نظر شما چرا در این شرط ها ورودی 0.08 اجرا نمی شود ؟

    سلام در قسمت کد زیر کار به این صورت است که با استفاده از تکس باکس عدد گرفته می شود و به تابع پاس داده می شد

    ولی مقدار 0.08 کار نمی کنید





    if ((moto.fer <= 0.06) && ((moto.fer >= 0.01)))
    {


    string g = id(10);
    action(g);
    }


    if ((moto.fer >= 0.08) && (moto.fer <= 0.12))
    {
    string g = id(20);
    action(g);
    }


    if ((moto.fer >= 0.14) && (moto.fer <= 0.20))
    {
    string g = id(30);
    action(g);
    }

  2. #2

    نقل قول: به نظر شما چرا در این شرط ها ورودی 0.08 اجرا نمی شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_fbi مشاهده تاپیک
    سلام در قسمت کد زیر کار به این صورت است که با استفاده از تکس باکس عدد گرفته می شود و به تابع پاس داده می شد

    ولی مقدار 0.08 کار نمی کنید





    if ((moto.fer <= 0.06) && ((moto.fer >= 0.01)))
    {


    string g = id(10);
    action(g);
    }


    if ((moto.fer >= 0.08) && (moto.fer <= 0.12))
    {
    string g = id(20);
    action(g);
    }


    if ((moto.fer >= 0.14) && (moto.fer <= 0.20))
    {
    string g = id(30);
    action(g);
    }
    دقیقتر منظورتونو میگین؟!

  3. #3

    نقل قول: به نظر شما چرا در این شرط ها ورودی 0.08 اجرا نمی شود ؟

    عدد را چطور گرفتید ؟
    کد کامل بذارید
    حدس میزنم رشته گرفته شده را به float کست نکردید !

  4. #4

    نقل قول: به نظر شما چرا در این شرط ها ورودی 0.08 اجرا نمی شود ؟

    سلام به وسیله ک تکس باکس گرفته می شود و با

    (float.pars(tex.text داخل متغیر moto.fre که float می باشد ریخته می شود

  5. #5

    نقل قول: به نظر شما چرا در این شرط ها ورودی 0.08 اجرا نمی شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    عدد را چطور گرفتید ؟
    کد کامل بذارید
    حدس میزنم رشته گرفته شده را به float کست نکردید !
    سلام به وسیله ک تکس باکس گرفته می شود و با

    (float.pars(tex.text داخل متغیر moto.fre که float می باشد ریخته می شود

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: به نظر شما چرا در این شرط ها ورودی 0.08 اجرا نمی شود ؟

    با سلام

    ببن جواب می گیری:

    ==================================


    if ((moto.fer <= 0.06f) && ((moto.fer >= 0.01f)))
    {
    string g = id(10);
    action(g);
    }


    if ((moto.fer >= 0.08f) && (moto.fer <= 0.12f))
    {
    string g = id(20);
    action(g);
    }


    if ((moto.fer >= 0.14f) && (moto.fer <= 0.20f))
    {
    string g = id(30);
    action(g);
    }



    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نظر شما در مورد این نمودار ER چیست؟
    نوشته شده توسط samico در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 آبان 1389, 22:33 عصر
  2. گفتگو: نظر شما در مورد این سرفصلها برای نوشتن یک کتاب در مورد دلفی چیست؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 14:50 عصر
  3. نظر شما راجع به این روش {حفظ مقدار متغیر}
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 21:38 عصر
  4. به نظر شما میشه کار این سایت رو بر روی وی بی پیاده سازی کرد
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 16:17 عصر
  5. مدیریت String ها :: نظر شما نسبت به این جمله چیست ؟
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1384, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •