نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت دیتابیس داخل C#‎

  1. #1

    ساخت دیتابیس داخل C#‎

    سلام
    میدونم این مطلب تکراریه اما هرچی گشتم چیزی که میخواستمو پیدا نکردم
    سه تا سوال کوتاه دارم. ممنون میشم جواب بدین
    سوال اول: که این دیتابیسی که داخل C#‎ میسازیم بهش میگن Local Database؟؟؟؟ یا اسم دیگه ای داره؟؟؟
    سوال دوم: همون کدایی که برای فراخونی جدول از SQL استفاده میکنیم اینجا هم میشه استفاده کرد؟؟؟
    مثلا ما برای فراخونی جدول از SQL مینویسیم
    SqlCommand scom = new SqlCommand("select * from mytable");

    برای دیتابیسی که داخل C#‎ میسازیم هم همین کدارو مینویسیم؟؟؟؟
    سوال سوم: آدرس کانکشن باید چی بنویسیم؟؟؟
    اینجا هم آدرس کانکشن رو باید توی SqlConnection بنویسیم؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: ساخت دیتابیس داخل C#‎

    سلام
    سوال اول: که این دیتابیسی که داخل C#‎‎ میسازیم بهش میگن Local Database؟؟؟؟ یا اسم دیگه ای داره؟؟؟
    C#‎ به تنهایی دیتابیسی ندار و باید از دییتابیس های دیگه استفاده کنی مثل access , mysql , sql server , oracel

    سوال دوم: همون کدایی که برای فراخونی جدول از SQL استفاده میکنیم اینجا هم میشه استفاده کرد؟؟؟
    مثلا ما برای فراخونی جدول از SQL مینویسیم
    همه دیتابیسهای که نام بردم تقریبا یه اسکریپ به نام sql رو ساپورت میکنن البته در مواردی باهم متفاوتن ولی برای کار های ساده خیلی شبیه هم هستند

    سوال سوم: آدرس کانکشن باید چی بنویسیم؟؟؟
    اینجا هم آدرس کانکشن رو باید توی SqlConnection بنویسیم؟؟؟؟
    ادرس هم بستگی به نوع دیتابیسی داره که انتخاب می کنی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 21:13 عصر
  2. قرار دادن مقدار از دیتابیس داخل TextBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 15:46 عصر
  3. ساخت دیتابیس - مشکل از کجاست ؟
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1384, 19:18 عصر
  4. ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1383, 20:25 عصر
  5. مشکل در ساخت دیتابیس جدید
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •