نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: echo نشدن متن فارسی به طور کامل در php از بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    echo نشدن متن فارسی به طور کامل در php از بانک اطلاعاتی

    سلام

    دوستان من یه مشکلی دارم توی php و mysql

    یکسری اطلاعات فارسی را از بانک می خوام چاپ کنم در صفحه اما بعضی ها را درست چاپ می کنه بعضی ها را نه مثلا جنسیت زن را درست می نویسه زن ولی مرد را می نویسه مر
    بانک اطلاعاتی utf-8 هست اما بازم این مشکل را داره باید چه کار کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: echo نشدن متن فارسی به طور کامل در php از بانک اطلاعاتی

    اطلاعات توی بانک درست ذخیره شده؟ تعداد کاراکتری که برای فیلد جنسیت در نظر گرفتین چقدره؟
    قبل از کوئری به دیتابیس از این استفاده کردین؟
    mysql_query("SET NAMES utf8");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    نقل قول: echo نشدن متن فارسی به طور کامل در php از بانک اطلاعاتی

    تاپیک های زیادی به این سوال جواب دادند همون بالا صفحه نوشته تاپیک پرسش های تکراری اونجا جوابشو داده اینجا
    اگر متوجه نشدی یک اکسپورت از بانکت بگیر کدشو بگذار ببینیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: echo نشدن متن فارسی به طور کامل در php از بانک اطلاعاتی

    مشکل از انکودینگ نیست! چون "مر" رو درست نوشته! فقط حرف "د" نیافتاده.
    خودتون هم میگین که "زن" رو درست مینویسه!
    پس مشکل شما اینه که از تابع substr استفاده کردین و احتمالا براش محدودیت 3 کاراکتر دادین.
    کاراکترهای فارسی دو بایتی هستن، اونکه میبینی حرف "د" ناقص افتاده دلیلش اینه که شما نصفش کردی
    راه حلش هم mb_strcut هست.

    احتمال دیگه هم اینه که تو دیتابیس طول رشته رو محدود کردین.
    اگه اینطوره محدودیت رو کلا بردارین.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: echo نشدن متن فارسی به طور کامل در php از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط SlowCode مشاهده تاپیک
    مشکل از انکودینگ نیست! چون "مر" رو درست نوشته! فقط حرف "د" نیافتاده.
    خودتون هم میگین که "زن" رو درست مینویسه!
    پس مشکل شما اینه که از تابع substr استفاده کردین و احتمالا براش محدودیت 3 کاراکتر دادین.
    کاراکترهای فارسی دو بایتی هستن، اونکه میبینی حرف "د" ناقص افتاده دلیلش اینه که شما نصفش کردی
    راه حلش هم mb_strcut هست.

    احتمال دیگه هم اینه که تو دیتابیس طول رشته رو محدود کردین.
    اگه اینطوره محدودیت رو کلا بردارین.

    چنین مشکلی را هم توی اسلاید شو این سایت دارم از mb_strcut استفاده کردم اما بازم حل نشد میشه بیشتر در مورد mb_strcut توضیح بدهید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: echo نشدن متن فارسی به طور کامل در php از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    چنین مشکلی را هم توی اسلاید شو این سایت دارم از mb_strcut استفاده کردم اما بازم حل نشد میشه بیشتر در مورد mb_strcut توضیح بدهید

    مشکل حل شد از mb_substr استفاده کردم

    <?php echo mb_substr($Post['post_title'],0,60,'utf-8').'...'; ?>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در دریافت متن فارسی ایمیل ارسالی از کد php - حرف ( ی )
    نوشته شده توسط new_chater در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 21:15 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1392, 19:23 عصر
  3. ذخیره نشدن متن فارسی در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط navidlog در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1392, 09:14 صبح
  4. تایپ نشدن متن فارسی در textbox
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 08:57 صبح
  5. آیا یک مثال کامل در رابطه با بانک اطلاعاتی و جاوا سراغ دارید
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 08:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •