نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در موردِ فراخوانی متد از کلاس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    سوال در موردِ فراخوانی متد از کلاس

    سلام. وقت بخیر. خسته نباشید.
    ببخشید من تازه کارم و سوالم خیلی پیش پا افتاده است.. ولی بی نهایت ممنون میشم اگر مثل همیشه راهنماییم کنید.
    من باید یه پروژه کنسول مربوط به ماتریس بنویسم که باید توش علاوه بر کلاس Program.cs یک کلاس دیگه هم باشه.
    من Mat.cs رو تعریف کردم که اینجا میارمش..

    public class Mat
    {
    int n=10;
    int[,] m = new int[10, 10];
    private void init()
    {
    Random r = new Random();
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    for (int j = 0; j < 10; j++)
    m[i, j] = r.Next(1, 10);


    }
    public Mat()
    {
    init();
    }
    public void show()
    {
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    for (int j = 0; j < 10; j++)
    Console.Write(m[i, j] + " ");
    Console.WriteLine();
    }
    }


    public void Sum(Mat ob2)
    {
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    for (int j = 0; j < 10; j++)
    m[i, j] = m[i, j] + ob2.m[i, j];
    }


    Program.cs هم اینطوریه :‌

    class Program
    {
    static Mat obj1 = new Mat();


    static void Main(string[] args)
    {
    int C;
    do
    {
    C = MainMenu();
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Blue;
    switch (C)
    {
    case 1:
    obj1.show();
    break;
    case 2:
    obj1.trans();
    break;
    case 3:
    //مشکل اینجاست!!
    break;
    }
    } while (C != -1);
    }

    همون طوری که مشاهده می کنید من در case 1 با استفاده از
    obj1.show();
    متد مربوط به نمایش از کلاس Mat رو فراخوانی می‌کنم..
    و در case 2 هم به همین ترتیب!
    مشکل در case 3 هستش٬ وقتی میخوام متد Sum مربوط به جمع رو فراخوانی کنم نمیتونم از
    obj1.Sum();
    استفاده کنم.
    چی کار باید بکنم؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: سوال در موردِ فراخوانی متد از کلاس

    متد sum نوشتي تا دوتا ماتريس باهم جمع كنه در حالي كه تو كدي كه در case3 نوشتي پارامتر نداره! متد sum يك پارامتر از نوع ماتريس ميگيره.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    نقل قول: سوال در موردِ فراخوانی متد از کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط deldadeh108 مشاهده تاپیک
    متد sum نوشتي تا دوتا ماتريس باهم جمع كنه در حالي كه تو كدي كه در case3 نوشتي پارامتر نداره! متد sum يك پارامتر از نوع ماتريس ميگيره.
    ممنونم از لطف تون ولی خب این رو خودم می‌دونم!
    فقط نمی دونم چطوری باید تغییر بدم کدم رو..
    ممنون میشم اگه کدش رو برام بنویسید..
    مرسی کلی.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: سوال در موردِ فراخوانی متد از کلاس

    با سلام

    آیا ماتریسی که می خواهید جمع کنید باید در همان کلاس باشد یا کلاس دیگر؟

    با تشکر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    نقل قول: سوال در موردِ فراخوانی متد از کلاس

    از توجه تون سپاسگزارم.
    اگر براتون مقدوره که هر دو حالت رو توضیح بدید، من بی نهایت سپاسگزار میشم..
    اگر نه، فرض کنیم که ماتریس تو همون کلاس باشه..
    مرسی!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: سوال در موردِ فراخوانی متد از کلاس

    با سلام

    ببین جواب می ده:
    ====================


    static Mat obj1 = new Mat();
    static Mat obj2 = new Mat();


    static void Main(string[] args)
    {
    int C;
    do
    {
    C = MainMenu();
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Blue;
    switch (C)
    {
    case 1:
    System.Console.Write("---------------------Mat1---------------------");
    obj1.show();
    System.Console.Write("---------------------Mat2---------------------");
    obj2.show();
    break;
    case 2:
    //obj1.trans();
    //obj2.trans();
    break;
    case 3:
    obj1.Sum(obj2);
    break;
    }
    } while (C != -1);
    }





    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس
    نوشته شده توسط abolfazl_d_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 فروردین 1393, 19:14 عصر
  2. مبتدی: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس
    نوشته شده توسط abolfazl_d_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1392, 22:57 عصر
  3. سوال: فراخوانی متد کلاس فرزند
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1392, 11:01 صبح
  4. حرفه ای: مشکل در فراخوانی متد EnumKey از کلاس StdRegProv
    نوشته شده توسط devil00x در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 19:23 عصر
  5. حرفه ای: سوال در مورد اعمال امنیت در فراخوانی متد
    نوشته شده توسط farhad.websman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1390, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •