نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: assetManager

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    assetManager

    دوستان من از کد زیر برای غیر فعال کردن asset ها استفاده کردم، که دیدم همه چیز از css و js و... بهم ریخت
    اومدم غیر فعالش کردم که دیدم فایده نداشته و کار نکرد

    'components'=>array(
    'assetManager'=> array(
    'linkAssets'=>false,
    ),

    حالا وقتی دکمه های ctrl+shift+c رو می زنم می بینم بازم بعضی از فایل ها رو لود نمی کنه و مشکل داره، و ارور زیر رو میده

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://localhost/sd/...ry.multifile.js


    چیکار باید بکنم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: assetManager

    بهتره اینکار رو انجام ندین چون Yii از Assets برای تولید کدهایی که مثلاً اینطوری به ویو اضافه میکنید، استفاده میکنه:
    Yii::app()->clientScript->registerScript('...');

    و اونها رو Cache میکنه تا در دفعات بعد دوباره نخواد تولید کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: assetManager

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    بهتره اینکار رو انجام ندین چون Yii از Assets برای تولید کدهایی که مثلاً اینطوری به ویو اضافه میکنید، استفاده میکنه:
    Yii::app()->clientScript->registerScript('...');

    و اونها رو Cache میکنه تا در دفعات بعد دوباره نخواد تولید کنه.
    و البته برای دسترسی به فایل های css و js که در شاخه فریمورک هستند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: assetManager

    این کار رو به این خاطر انجام دادم که بعضی جاها مجبور می شدم برای دیدن مشاهده ، محتویات پوشه assets رو بعد از هر اجرا پاک کنم، می خواستم موقتا جلوی ایجاد محتویات این پوشه رو بگیرم که کلا همه چیز به هم ریخت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: assetManager

    سلام
    این مورد رو امتحان کنید
    http://www.yiiframework.com/forum/in...639#entry88639

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: assetManager

    ممنون، پس من توی پست اول چی زدم!!؟

    همین رو دست کاری کردم که همه چیز رو به هم ریخت دیگه...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: assetManager

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    ممنون، پس من توی پست اول چی زدم!!؟

    همین رو دست کاری کردم که همه چیز رو به هم ریخت دیگه...
    شرمنده من به پست اول دقت نکردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •