نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد توابع

  1. #1

    Thumbs up سوال در مورد توابع

    سلام دوستان من دارم لاراول رو طبق اين لينك ياد ميگيرم
    http://maxoffsky.com/code-blog/larav...review-system/
    تا اون قسمت كه كد هاي اس كيو ال مربوط به جداول رو نوشته فهميدم اما از اون به بعد رو اشكال دارم
    كسي ميتونه بگه توابعي كه داخل فايل Review.php نوشته شده چيكار ميكنه ؟ اين ها رو خود برنامه نويس نوشته يا داره از توابع خود لاراول استفاده ميكنه؟؟ منظورم اين كد هاست


    ?php class Review extends Eloquent{ public function user() { return $this->belongsTo('User');
    } public function product()
    { return $this->belongsTo('Product'); } public function scopeApproved($query) { return $query->where('approved', true); } public function scopeSpam($query) { return $query->where('spam', true); } public function scopeNotSpam($query) { return $query->where('spam', false); }}



    مثلا تو ابتداي كد

    return $this->belongsTo('User');


    چيكار ميكنه؟ belongsTo از دستورات لاراول هست؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: سوال در مورد توابع

    اینها روابط جداول هستند. بخش Relationship از ORM رو مطالعه کنید.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد توابع

    اگه يه توضيح كوچيك بدين ممنون ميشم

  4. #4

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد توابع و sprintf , mysql_real_escape_string
    نوشته شده توسط sayres در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آبان 1389, 21:50 عصر
  2. یه سوال در مورد توابع در هم ساز
    نوشته شده توسط ghoroghchian در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 16:09 عصر
  3. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  4. سوال: سوال در مورد توابع در سی شارپ
    نوشته شده توسط sahar_amini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1387, 15:44 عصر
  5. سوال در مورد توابع byte و char
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1383, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •