نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کپی کردن فایل ها از پوشه شیر شده در شبکه محلی با احراز هویت

  1. #1

    کپی کردن فایل ها از پوشه شیر شده در شبکه محلی با احراز هویت

    سلام به دوستان من از این کد برای چک کردن و کپی کردن فایل های موجود در پوشه شیر شده در شبکه محلی استفاده کردم منتها یه مشکلی دارم برای احراز هویت که کامپیوتری که اطلاعات روش هست یوزر و پسورد میخاد.
    دوستان اگه راهنماییم کنید یا کدها رو برام اصلاح کنید ممنون میشم
    آدرس ها

    private string strDestination = @"C:\Program Files\SASystem\SASystem";
    private string strSource = @"\\192.192.11.250\ver\IIversion\_New";
    حذف فایلهای قدیمی سیستم

    private void DeleteFilesFromDirectory(string directoryPath)
    {
    DirectoryInfo d = new DirectoryInfo(directoryPath);
    foreach (FileInfo fi in d.GetFiles())
    {
    fi.Delete();
    }
    foreach (DirectoryInfo di in d.GetDirectories())
    {
    DeleteFilesFromDirectory(di.FullName);
    di.Delete();
    }
    }

    چک کردن فایل تکت نیاز به احراز هویت

    //Check Current Version
    string Current_Version = AssemblyName.GetAssemblyName(strDestination + @"\SASystem.exe").Version.ToString();
    //Check New Version
    StreamReader wr = File.OpenText(@"\\192.192.11.250\ver\IIversion\New _Version.txt");
    string New_version = wr.ReadToEnd();
    wr.Close();
    int Current = Convert.ToInt32(Current_Version.Replace(".", ""));
    int New = Convert.ToInt32(New_version.Replace(".", ""));
    if (New > Current)
    {
    if (MessageBox.Show("New version is available on server, Do you want to Upgrade current Version? ", "New Version", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    this.Opacity = 100;
    }
    else
    {
    //System.Diagnostics.Process.Start(strDestination + @"\SASystem.exe");
    Application.ExitThread();
    }
    }
    else
    {
    System.Diagnostics.Process.Start(strDestination + @"\SASystem.exe");
    Application.ExitThread();
    }
    کپی کردن فایل ها از شبکه نیاز به احراز هویت

    private void copyDirectory(string strSource, string strDestination)
    {
    bUpdat.Text = "Skip";
    // searches current directory and sub directory
    int fCount = Directory.GetFiles(strSource, "*.*", SearchOption.AllDirectories).Length;
    // MessageBox.Show(fCount+"");
    progressBar1.Maximum = fCount;

    if (!Directory.Exists(strDestination))
    {
    Directory.CreateDirectory(strDestination);
    }
    DirectoryInfo dirInfo = new DirectoryInfo(strSource);
    FileInfo[] files = dirInfo.GetFiles();
    foreach (FileInfo tempfile in files)
    {
    Application.DoEvents();
    if (bUpdat.Text == "Skip")
    {
    progressBar1.PerformStep();
    tempfile.CopyTo(Path.Combine(strDestination, tempfile.Name));
    }
    Application.DoEvents();
    }
    DirectoryInfo[] dirctororys = dirInfo.GetDirectories();
    foreach (DirectoryInfo tempdir in dirctororys)
    {
    if (bUpdat.Text == "Skip")
    {
    copyDirectory(Path.Combine(strSource, tempdir.Name), Path.Combine(strDestination, tempdir.Name));
    }
    Application.DoEvents();
    }

    progressBar1.Value = 0;
    bUpdat.Text = "Upgrade ";

    }

    آخرین ویرایش به وسیله soleimani.em : پنج شنبه 28 فروردین 1393 در 13:16 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: کپی کردن فایل ها از پوشه شیر شده در شبکه محلی با احراز هویت

    شبکه دامینه؟

  3. #3

    نقل قول: کپی کردن فایل ها از پوشه شیر شده در شبکه محلی با احراز هویت

    برا هردوشون الان غیر دامینه ولی یکی دو ماه دیگه دامین میشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: کپی کردن فایل ها از پوشه شیر شده در شبکه محلی با احراز هویت

    ورک پگروپ امنیت نداره یا من نتونستم درستش کنم


    private void CopyFile(string FileSource,DevComponents.DotNetBar.Controls.Progre ssBarX progressBar1)
    {
    int NumRead;
    long FileLength;
    FileStream From = new FileStream(FileSource, FileMode.Open);
    System.IO.FileStream To = new System.IO.FileStream(@"D:\Test\"+SPath,
    System.IO.FileMode.CreateNew);
    byte[] buffer = new byte[1024];
    FileLength = From.Length;
    progressBar1.Minimum = 0;
    progressBar1.Maximum = (int)FileLength;
    while (FileLength > 0)
    {
    System.IO.BinaryReader Reader = new System.IO.BinaryReader(From);
    NumRead = Reader.Read(buffer, 0, 1024);
    FileLength = FileLength - NumRead;
    System.IO.BinaryWriter Writer = new System.IO.BinaryWriter(To);
    Writer.Write(buffer, 0, NumRead);
    FileInfo aaaa = new FileInfo(FileSource);
    Int64 a = aaaa.Length;
    Int64 a1 = a /= 1000;
    //MessageBox.Show(a1.ToString());
    progressBar1.Text = aaaa.Name;
    progressBar1.Maximum = int.Parse(a1.ToString());
    progressBar1.Value = progressBar1.Value + (NumRead /= 1000);


    Writer.Flush();
    }
    From.Close();
    To.Close();

    if (progressBar1.Value > 99)
    {
    progressBar1.Value = 0;
    }
    }



  5. #5

    نقل قول: کپی کردن فایل ها از پوشه شیر شده در شبکه محلی با احراز هویت

    ایمان جان اگه بخوام اینو تو کدهای خودم بگنجانم چیکار باید بکنم؟ بعد این کد تست شده توسط خودتون چون جایی یوزر و پسورد نخواسته؟ من تو کدهای بالا ارور یوزر و پسورد اشتباه رو میگیرم.

  6. #6

    نقل قول: کپی کردن فایل ها از پوشه شیر شده در شبکه محلی با احراز هویت

    کسی نیست مرا راهنمایی کند؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: روش کپی کردن فایل بر روی سرور بدون اشتراک گذاشتن پوشه
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 19
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1392, 11:28 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 15:48 عصر
  3. دانلود فایل از یک مسیر Share شده روی شبکه محلی
    نوشته شده توسط ariobarzan در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 11:53 صبح
  4. سوال: نحوه کپی کردن فایل ضمیمه شده به برنامه
    نوشته شده توسط unknown.unforgiven در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 22:08 عصر
  5. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •