نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    Lightbulb فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    با عرض سلام خدمت دوستان برنامه نویس
    همونطور که همه برنامه نویس های عزیز دلفی میدونند یکی از قویترین شرکتهای کامپوننت نویسی DevExpress هست اما مشکلی که وجود داره اینه که این کامپوننت ها زبانهای راست به چپ رو پشتیبانی نمیکنه. این مشکل برای کامپوننتهایی مثل Edit و ... با راست چین کردن در زمان طراحی و تنظیم BidiMode در زمان اجرا حل میشه.
    اما برای کامپوننتهایی مثل جدول CXGrid این مشکل اینطوری حل نمیشه و از طرف دیگه من اینجا رو که خوندم فهمیدم امیدی به شرکت سازنده، برای فارسی سازی کامپوننتها، نیست. توی اینترنت هم که هرچی بیشتر گشتم کمتر یافتم (راه حل این بابا رو هم چک کردم و جواب نگرفتم). بنابراین چاره ای ندیدم جز اینکه خودم دست بکار بشم و مشکلم رو با این کامپوننت CxGrid حل کنم.
    ویژگی های کامپوننت CxGrid که من استفاده میکنم به شرح زیره:
    1- ستونها از چپ به راست چیده میشه یعنی اولین ستون میره سمت چپ.
    این مشکل رو با تنظیم خاصیت ColumnAotuWidth به مقدار True تقریباً حل کردم. به عبارت دیگه فضای خالی برای جدول نمیمونه که مشخص بشه چینش ستونها از چپ به راسته.
    2- متون نوشته شده در سلول های متنی در سمت چپ تراز میشوند.
    این مشکل هم اینطوری حل میشه که ستون مربوطه رو ابتدا انتخاب میکنم و بعد خاصیت Properties اون رو به TextEdit تغییر میدم و بعد از زیر مجموعه همون خاصیت Properties خاصیت Alignment و بعد خاصیت Horz رو به taRightJustify تغییر میدم.
    با این کار فقط متون از سمت چپ ستون به سمت راست اون منتقل میشه. برای متون انگلیسی هم باید همین روند رو برعکس کرد (taLeftJustify)
    3- در مرحله دوم فقط متن (جمله) به سمت راست اومد اما هنوز جملات ما در سطح کلمات دچار مشکل هستند. میتونیم چهار حالت زیر رو برای یک جمله که داخل سلولی هست متصور باشیم:
    الف - جمله کاملاً فارسی باشه و بدون هیچ کلمه انگلیسی.
    ب- جمله کاملاً انگلیسی باشه و بدون هیچ کلمه فارسی.
    ج- جمله انگلیسی باشه که چند کلمه فارسی هم داره.
    د- جمله فارسی باشه که چند کلمه انگلیسی هم داره.
    با انجام دو مرحله اول پس از اجرای جدول با حالتهای الف و ب مشکلی نداشتم و حالت د هم مربوط به کار من نبود (فکر نمیکنم کلاً خیلی کاربردی باشه) فقط میمونه حالت ج. در حالت ج هم در زمان اجرا با انتخاب سلول مشکل حل میشه و نمایش جمله درست میشه. و با توجه به اینکه خود حال ج هم زیاد مورد استفاده نیست این مورد هم زیاد اذیت نمیکنه و میشه بیخیالش شد.
    4- اما با انجام همه مراحل بالا پس از اجرا یک مشکل اساسی وجود داره و اونم اینه که با زدن کلید Tab و یا اینتر بجای حرکت از سلولهای سمت راست به چپ (مطابق فارسی) جهت حرکت برعکسه. یعنی وقتی Tab رو میزنید از سلول سمت چپ میاید سمت راست (یعنی مطابق انگلیسی).
    من کمی (چند ساعت) سورس این کامپوننت رو زیر و رو کردم تا تونستم این مشکل رو حل کنم.
    سورس رو کمی تغییر دادم و بعد از امتحان و حل مشکل اولاً گفتم شاید بدرد سایر دوستان هم بخوره و ثانیاً گفتم شاید از من وارد تر هم توی تالار باشه و از استارت من استفاده کنه و بتونه مشکل سوم رو هم کاملاً حل کنه که هم بدرد من بخوره هم بدرد سایر دوستان.
    فایلی که من ضمیمه کردم رو بجای فایلی با همین نام در سورس کامپوننت های DexExpress ذخیره کنید.
    در ضمن برای دوستانی که قصد ادامه کار رو دارند من قسمتهایی از سورس رو که تغییر دادم با علامت Sab// علامت گذاشتم و اصل ردیف رو هم جلوی همون نوشتم که بدونید قضیه چی بوده.
    موفق باشید

    منبع تالانت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله HosseinSaberi : پنج شنبه 28 فروردین 1393 در 17:19 عصر دلیل: افزودن فایل پیوست


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    دوست گرامی باید آفرین گفت که تونستید یه تغییری تو این کامپوننت ایجاد کنید ولی من به دلیل عدم تطبیق با نسخه Dev با این خطا روبه رو شدم.

    [dcc32 Fatal Error] cxGridCustomTableView.pas(4234): F2051 Unit cxGridLevel was compiled with a different version of cxGridCustomTableView.TcxCustomGridRecord

    نسخه 13.1.4

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    سلام عزیز
    درسته
    ورژن من 13.1.2 هست و باید از قبل میگفتم که دوستان اشتباهاً دانلود نکنند
    اما شما میتونید همون فایل رو باز کنید و تغییراتی رو که من دادم توی فایل خودتون اعمال کنید.
    بگردید دنبال کامنتهایی که با Sab// شروع میشه و تغییرات رو مشاهده کنید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    Lightbulb نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    مجدداً سلام
    یک مشکل دیگه ای که این کامپوننت داشت رو پیدا و رفع کردم.
    مشکل مربوط به فشردن کلیدهای Home و End بود که برای فارسی غلط کار میکرد ولی برای انگلیسی درست بود.
    من برعکسش کردم. یعنی الان با تغییری که من دادم برای فارسی درست کار میکنه و برای انگلیسی غلط.
    اگر شما هم میل دارید اینکارو کنید فایل پیوست رو جایگزین فایلی با هین نام کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    سلام مرصی که وقت پذاشتین سورس ها تون رو دیدم برای مشکل rtl reading حل نشده و کد tab order هم چنانچه focus on cycle تیک دار بشه درست کار نمیکنه ... اگه خوب سرچ میکردین ما هم یه 1 سالی هست رو این قضیه شسته و رفته کار کردیم

    توضیحات کامل

    http://segalpardaz.ir/%D9%81%D8%A7%D...B2-devexpress/




  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط benyaminrahimi مشاهده تاپیک
    سلام مرصی که وقت پذاشتین سورس ها تون رو دیدم برای مشکل rtl reading حل نشده
    این مورد رو که خودم گفتم نتونستم براش کاری کنم
    نقل قول نوشته شده توسط benyaminrahimi مشاهده تاپیک
    و کد tab order هم چنانچه focus on cycle تیک دار بشه درست کار نمیکنه
    چرا درست کار میکنه
    نمیدونم شما امتحان کردی یا همینطوری میگی؟ ولی من روی این قسمتش خیلی وقت گذاشتم که همین تیک رو درست کنم
    نقل قول نوشته شده توسط benyaminrahimi مشاهده تاپیک
    اگه خوب سرچ میکردین ما هم یه 1 سالی هست رو این قضیه شسته و رفته کار کردیم
    بله دوست عزیز، سرچ کرده بودم و کار شما رو هم دیده بودم ولی این کاری که من انجام دادم کاملاً رایگانه و برای کسایی خوبه که مثل من فقیر و بیچارند و نمیتونند 300000 هزار تومن پول فارسی شده کامپوننتی رو به شما بدهند که خودش رو کرک شده و رایگان دانلود کردند.
    البته این چیزی از ارزش کار شما کم نمیکنه ولی شاید چند نفر دیگه هم پیدا شدند و مشکلات کار منو اصلاح کردند و بازار شما رو خراب
    یه نکته هم خدمت دوستان و شما بگم...
    اصول کار من توی اصلاح این کامپوننت اینه که جای Tab رو با Shift+Tab عوض کردم.
    فکر میکنم کار خلاقانه ای کردم و خیلی ساده.
    تقریباً دوسال و نیم پیش هم یک ایراد دیگه از این کامپوننت رو رفع کردم (اونم فی سبیل الله) که برای خودشونم ایمیل کردم ولی تحویل نگرفتند ولی اگر خواستید اینجا میتونید ببینید.
    در ضمن یک فایل فارسی شده برای فیلتر و جدول و کلاً جملات انگلیسی این کامپوننت آماده کردم که اونم به همراه آموزش استفاده و ساخت همینطور رایگان میخوام قرار بدم داخل اینترنت (میخوام حسابی بازار شما رو خراب کنم رفیق).
    فکر میکنم کاری که من کردم با کار شما فقط از لحاظ RTL reading و تقویم فارسی تفاوت داره که اونم به امید خدا حلش میکنم و رایگان قرار میدم
    ان شاءالله
    البته از اینکه اینطوری حرف زدم عذر خواهی میکنم ولی من چون خودم توی اینترنت خیلی کم پول میدم چیزهایی رو هم که قرار میدم رایگان میذارم (میتونید توی سایتم نمونه کارهام رو ببینید)
    به هر حال ممنون از اینکه ایرادات کارم رو متذکر میشید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    با foucus on cycle برای رفتن به سطر بعد بعد از آخرین سلول رو هم ببینید .....

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    شرمنده
    نمیتونم فایل رو اینجا آپلود کنم
    فکر کنم بخاطر حجمشه که کمی بیشتر از 10 مگه
    ولی بهر حال توی سیستم من که مشکلی نداره
    یعنی با زدن تب و اینتر از سمت راست حرکت میکنه و میاد سمت راست و در نهایت (از آخرین سلول) میره به سلول اول (سمت راست) سطر پایین

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    سلام
    اینم لینک فایل
    گذاشتم توی گوگل درایو خودم
    دانلود کنید نتیجه اش رو بگید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط HosseinSaberi مشاهده تاپیک
    سلام
    اینم لینک فایل
    گذاشتم توی گوگل درایو خودم
    دانلود کنید نتیجه اش رو بگید
    دوست گرامی حجم فایل اجرایی خیلی بالا هست ، لطفا نسخه Release رو فشرده کنید بعد آپلود . شما الآن نسخه Debug رو گذاشتین که حجم خیلی بالایی داره که حتما خودتون دلیلش رو در نسخه های XE دلفی می دونید. اما من باز خواستم دانلود کنم با این پیغام رو به رو شدم.
    آخرین ویرایش به وسیله AliReza Vafakhah : شنبه 30 فروردین 1393 در 12:36 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    تو تصویر کادر قرمز رنگ

    delphi-x64-platforms.jpg

    پیغام خطا با استفاده از فیلتر شکن احتمالاً رفع میشه
    نه ، با فی شکن هم رفع نشد اما فایل ini رو راحت دانلود کرد.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط HosseinSaberi مشاهده تاپیک
    ممنون از نکته مفیدتون
    ولی باز هم 8 مگ شد تقریباً
    خواهش می کنم

    اگر CnWizard رو در IDE دلفیتون نصب دارید به منو Unused Unit Clean (دقیقا نام منو خاطرم نیست و الآن سرکار دلفی نصب ندارم.) بروید. این ابزار یونیت هایی که در پروژتون نیاز نیست رو حذف می کنه و این کار باعث کاهش حجم فایل اجرایی میشه.

    راستی اگر مجددا فایل اجرایی رو با winrar یا 7zip فشرده کنید مجددا کاهش حجم تا درصد خوبی خواهید داشت.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط AliReza Vafakhah مشاهده تاپیک
    خواهش می کنم

    اگر CnWizard رو در IDE دلفیتون نصب دارید به منو Unused Unit Clean (دقیقا نام منو خاطرم نیست و الآن سرکار دلفی نصب ندارم.) بروید. این ابزار یونیت هایی که در پروژتون نیاز نیست رو حذف می کنه و این کار باعث کاهش حجم فایل اجرایی میشه.

    راستی اگر مجددا فایل اجرایی رو با winrar یا 7zip فشرده کنید مجددا کاهش حجم تا درصد خوبی خواهید داشت.
    بله CnWizard رو نصب دارم و یونیتهای اضافه رو هم حذف کردم
    با چند بار فشرده سازی هم فرقی نکرد

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    شاید ورژن کامپوننت شما با مال من یکی نیست.
    چه خطایی میده.
    بگید شاید بفهمیم چی میگه.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط benyaminrahimi مشاهده تاپیک
    آقای سایه ظهور خیلی زحمت کشیدین .. فایلتون رو با فایل خودم که مقایسه میکنم از یک قضیه تعجب میکنم ولنم اینه که نوع ترجمتون خیلی شبیه ترجمه های بندست و جالب تر اینکه ترجمه های اشتباهی رو که بنده از قصد در این فایل درج کردم تو فایل شما هم مشاهده میشه .... ای کاش حد اقل مینوشتین که فایلیو از کجا گیر اوردین و کمی تغییر دادین ... بعد اون بسم ال... قهرمانانه رو درج میکردین ....
    سلام دوست عزیز
    من فایل ترجمه شما رو ندیدم و نمیتونم قضاوت کنم که حق با شماست یا نه. اگر کار شما باشه که واقعاً جای تاسف داره.
    اما من خودم یه فایل رو تا نصفه ترجمه کردم که مطمئنم کار خودمه و اونو برای دوستان میذارم که اگر خواستند از اونم استفاده کنند.
    البته مال خیلی وقت پیشه (تقریباً یکسال پیش) و ناقصمیخواستم وقتی کامل شد بذارم اینجا که دیگه وقت نکردم. امیدوارم که دوستان به بزرگی خودشون ببخشند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    جناب benyaminrahimi!
    شما کد منو امتحان کردی و جواب داد؟ (چون یادمه شما ویکی دیگه از دوستان اول گفتید با زدن کلید اینتر وقتی در ستون آخر هستیم درست کار نمیکنه یعنی نمیاد ستون اول سطر بعد)
    چون من فکر میکنم ساده تر از کار شما باشه (راستش من این فلگ رو نمیفهمم یعنی چه؟) ولی از لحاظ تب اوردر متد من هم داره توی سیستمم جواب میده. و فکر میکنم قابلیت چند زبانه بودن رو هم بتونم بهش اضافه کنم(فقط برای تب اوردر).
    اما هنوز نفهمیدم برای قابلیت RTL کجاش رو باید دستکاری کنم.
    لطفاً نظرتون رو راجع به کار من بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : سه شنبه 06 خرداد 1393 در 12:13 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    628

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    یک ترفند جالب :

    البته برای من جالبه

    کسایی که با cxgrid کار کردند می دونند که group by box آن شاهکاره حالا زمانی که فیلد ها رو در اون پنل برای گروه بندی رها می کنیم و بعد دوباره بخوایم فیلدها به ترتیب اول چیده بشند دردسره چرا که ممکنه مکان فیلد ها رو حفظ نباشیم


    این کد به کمکمون میاد


    unit Unit1;


    interface


    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, cxGraphics, cxControls, cxLookAndFeels, cxLookAndFeelPainters,
    cxStyles, cxCustomData, cxFilter, cxData, cxDataStorage, cxEdit, DB,
    cxDBData, dxmdaset, cxGridLevel, cxGridCustomTableView, cxGridTableView,
    cxGridDBTableView, cxClasses, cxGridCustomView, cxGrid, StdCtrls, cxGridDBDataDefinitions,
    dxSkinsCore, dxSkinBlack, dxSkinBlue, dxSkinBlueprint, dxSkinCaramel,
    dxSkinCoffee, dxSkinDarkRoom, dxSkinDarkSide, dxSkinDevExpressDarkStyle,
    dxSkinDevExpressStyle, dxSkinFoggy, dxSkinGlassOceans, dxSkinHighContrast,
    dxSkiniMaginary, dxSkinLilian, dxSkinLiquidSky, dxSkinLondonLiquidSky,
    dxSkinMcSkin, dxSkinMoneyTwins, dxSkinOffice2007Black, dxSkinOffice2007Blue,
    dxSkinOffice2007Green, dxSkinOffice2007Pink, dxSkinOffice2007Silver,
    dxSkinOffice2010Black, dxSkinOffice2010Blue, dxSkinOffice2010Silver,
    dxSkinOffice2013White, dxSkinPumpkin, dxSkinSeven, dxSkinSevenClassic,
    dxSkinSharp, dxSkinSharpPlus, dxSkinSilver, dxSkinSpringTime, dxSkinStardust,
    dxSkinSummer2008, dxSkinTheAsphaltWorld, dxSkinsDefaultPainters,
    dxSkinValentine, dxSkinVS2010, dxSkinWhiteprint, dxSkinXmas2008Blue,
    dxSkinscxPCPainter, cxNavigator;






    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------
    type
    TMyGridDBTableView = class(TcxGridDBTableView)
    protected
    function GetViewInfoClass: TcxCustomGridViewInfoClass; override;
    end;


    TMyGridSite = class(TcxGridSite)
    public
    procedure EndDragAndDrop(Accepted: Boolean); override;
    end;


    TMyGridTableViewInfo = class(TcxGridTableViewInfo)
    protected
    function GetSiteClass: TcxGridSiteClass; override;
    end;


    TmyGridColumnHeaderMovingObject = class(TcxGridColumnHeaderMovingObject);


    TcxGridDBTableView = class(TMyGridDBTableView);
    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------






    TForm1 = class(TForm)
    cxGrid1: TcxGrid;

    private
    public
    end;


    var
    Form1: TForm1;


    implementation


    {$R *.dfm}


    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------
    { TMyGridTableViewInfo }
    function TMyGridTableViewInfo.GetSiteClass: TcxGridSiteClass;
    begin
    Result := TMyGridSite;
    end;


    { TMyGridDBTableView }
    function TMyGridDBTableView.GetViewInfoClass: TcxCustomGridViewInfoClass;
    begin
    Result := TMyGridTableViewInfo;
    end;


    { TMyGridSite }
    procedure TMyGridSite.EndDragAndDrop(Accepted: Boolean);
    begin
    with (TMyGridColumnHeaderMovingObject(DragAndDropObject ).SourceItem as TcxGridDBColumn) do
    begin
    Tag := Index;
    inherited;
    Index := Tag;
    end;
    end;
    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------


    end.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    دوستان آخرش کسی نتونست RTL رو پیاده سازی کنه؟ پس کو؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    فعلاً که خبری نیست
    من تا همینجا بیشتر بلد نبودم
    بقیش دست دوستان رو میبوشه

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار مرد مباح
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    نبین نوشته تازه وارد. تاریخ ورود رو ببین
    پست
    66

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    دوست عزیز.
    ممنون از زحماتی که کشیدی. من متاسفانه نتونستم برنامه نمونت رو اجرا کنم. خطا میده :
    provider cannot be found. it may not be properly installed
    ظاهرا از پروایدر روتین jet استفاده نکردی برای کانکت به اکسس برای همین مشکل داره.
    ضمنا برنامه فایل farsi.ini رو توی c: میگرده. تعریفش کن کنار exe اصلی پیداش کنه.

    من روی 12.1.6 سورس را امتحانش کرده بودم که مشکل در اجرا داشت. البته خیلی هم دیگه باهاش ور نرفتم ببینم چطور درست میشه.
    دلیل سنگین بودن فایل exe هم همین مجموعه DevEx هست که خیلی سر بار داره. (البته یک برنامه کامل با 12.1.6 نوشتم با اسکیناش شد 28.5 مگ)
    شاید سربارها 13.1.2 الکی بیشتر هم شده باشه. چون شنیدم کلی آیکون و تصویر به پک 13 اضافه شدن و مهمترین تفاوتش در این بوده.

    حالا اصل مطلب :
    من هم دنبال این داستان که شما میگید هستم. متاسفانه توی ترک کردن در کامپوننت خیلی ضعیف هستم. (چون اصلا توی این مقوله وقت نگذاشتم)
    ولی توی کد زدن بد نیستم و راهش رو پیدا میکنم.
    اگر بتونیم ریشه اصلی رو پیدا کنیم و از اونجا اصلاح انجام بگیره مطمئنا بسیار بهتر خواهد بود و در واقع کل پکیج رو درست کردیم.
    من قابلیت BidiMode رو توی ریشه اضافه کردم. ولی عمل نکرد.
    حال اگر شما بتونین منو راهنمایی کنی که کجای ریشه باید کد رو وارد کرد تا تکثیر بشه، با کمک هم به این نتیجه خواهیم رسید.
    هدف های من :
    1. راست به چپ شدن شکل گرید ها و درخت ها وقتی RTL میکنیش
    2. حرکت درست در گریدها مطابق RTL
    3. نمایش درست فارسی.

    که اینا هم به نظر من باید توی ریشه اصلاح بشه. نه توی خود گرید. چون برای مثال بجای TableView بخوای از CardView استفاده کنی. دوباره باید کد بنویسی؟
    اگر مایل به همکاری هستید، لطفا پیغام بهم بدین؛ چون کم وقت میکنم بیام تو سایت، یادم میره اینجا رو هم چک کنم.
    امیدوارم با هم بتونیم کل پکیج رو فارسی و تکمیل کنیم. البته یکی دو نفر دیگه از دوستان همین انجمن هم هستند که اگر وقت کنن کمک میکنن که میشیم یک تیم کامل.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    این هم ترجمه من: مجانیه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : یک شنبه 26 بهمن 1393 در 00:30 صبح

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    اگر فقط کاراییش رو لازم دارید
    کامپوننت ehlib همه قابلیتهای cxgrid رو با حالت راستچین داره
    اما به اون قشنگی نیست

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    این رو هم امتحان کنید: کلیه چیزهای داخل فرم رو راست چین میکنه:


    function SetLayout(hdc: HDC; dwLayout: DWORD): DWORD; stdcall;
    external 'gdi32' name 'SetLayout';

    const
    LAYOUT_RTL = $00000001;

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    راه ساده تر برای ترفند جالب شما:

    ابتدا:
    cxGridTableView1.StoreToIniFile('x.ini')

    سپس
    cxGridTableView1.ReStoreFromIniFile('x.ini')
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : جمعه 24 بهمن 1393 در 21:26 عصر

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار HosseinSaberi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    44

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    راه ساده تر برای ترفند جالب شما:

    ابتدا:
    cxGridTableView1.StoreToIniFile('x.ini')

    سپس
    cxGridTableView1.ReStoreToIniFile('x.ini')
    سلام بر شما و منون بابت زحماتتون
    این فایل x.ini چیه اونوقت؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط HosseinSaberi مشاهده تاپیک
    سلام بر شما و منون بابت زحماتتون
    این فایل x.ini چیه اونوقت؟
    نام فایل جهت ذخیره سازی خواص (نام دلخواه من x گزاشتم)

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    یک حرکت جالب:
    بدون نیاز به تغییر سورس cxgridtableview


    procedure Tform1.cxGrid1DBTableView1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if Key = #13 then
    begin
    if cxGrid1DBTableView1.Controller.FocusedColumnIndex = 0 then
    // بجای رفتن به ستون اول میتونید اول یک رکورد ایجاد کنید //
    cxGrid1DBTableView1.Controller.FocusedColumnIndex := cxGrid1DBTableView1.ColumnCount - 1
    else
    cxGrid1DBTableView1.Controller.FocusedColumnIndex :=
    cxGrid1DBTableView1.Controller.FocusedColumnIndex - 1;
    end;
    end;

  28. #28

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    سلام دوستان من این پست قدیمی رو آبردم بالا ولی من دارم با کامپوننت دلفی تو دلفی کار میکنم ولی کنترالاش راست به چپ نیستن بر عکس دات نت که این کار رو انجام دادن. مثلا من الان تو برنامه خودم از tcxShellListView و tcxShellTreeView استفاده میکنم ولی راست به چپ نمیشن. برای اینکه این عمل رو انجام داد چه میشه کرد قبلا تو دات نت تو ایونت های کاستوم دراوویی که داره این تغییرات رو انجام داد تو دلفی چون مبتدی هستم نمیدونم به چه صورت میشه این کارا رو کرد.

    با تشکر

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress

    در نسخه 18.2.1 راست به چپ و rtl reading اضافه شد ... توسط خود شرکت

تاپیک های مشابه

  1. فارسی سازی calendar-planner از مجموعه کامپوننت TMS
    نوشته شده توسط ATULICUS در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 21:57 عصر
  2. سوال: فارسی سازی کامپوننت Dev Express
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 20:29 عصر
  3. سوال: مشکل در استفاده از کامپوننت AdvSmoothPopup از سری کامپوننت های TMS ؟؟؟
    نوشته شده توسط nilidelphi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آذر 1389, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •