نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در افزودن قابلیت drag&drop در لیست php

  1. #1

    کمک در افزودن قابلیت drag&drop در لیست php

    سلام
    یه لیست php و html دارم
    حالا میخوام این لیست رو طوری تغییر بدم که قابلیت drag&drop یا هر چیز مشابه بهش اضافه بشه

    و همچنین با کشیدن و رها کردن یک تیتر از لیست مقدار id اون در دیتابیس تغییر کنه و بشه ذخیره کرد به همون صورت

    مثلا:

    عنوان 1
    عنوان 2
    عنوان 3

    داریم و حالا با ماوس عنوان 3 رو بگیرم و بکشم به سمت بالا و به صورت زیر بشه

    عنوان 3
    عنوان 1
    عنوان 2

    به همین صورت برای بقیه

    و طوری باشه که با این حرکت همزمان جداول دیتابیس رو هم که البته فقط یک جدول id که چیدمان لیست بر طبق اونه آپدیت بشه


    دوستان گرامی اگه کمک کنید ممنون میشم
    یه مثال ساده هم اگه بدید عالی میشه

  2. #2

    نقل قول: کمک در افزودن قابلیت drag&drop در لیست php

    مربوط به PHP نیست . در قسمت جی کوئری سوال کنید .
    یک تابعی هست به نام .sortable() در جی کوئری به سادگی میشه با آن این کارهای را انجام داد.

تاپیک های مشابه

  1. Drag & Drop in RichEdit
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 14:48 عصر
  2. Drag & Drop
    نوشته شده توسط hosseinab در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1383, 08:58 صبح
  3. Drag & Drop ؟
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1383, 01:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •