نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دانلود خودکار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار akbarkani
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    دانلود خودکار

    سلام دوستان
    وقت بخیر
    چطوری میتونم یک فایل برای دانلود بزارم وقتی کاربر روی دانلود کلیک کرد در صفحه جدید(یا همون صفحه) فایل بصورت خودکار دانلود بشه دیگه لینک دانلودی براش نزارم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: دانلود خودکار

    دوست عزیز ،‌بالاخره کاربر باید یک کلیک برای دانلود انجام بده ! خوب توی همون کلیک لینک دانلود را بگذارید ! صفحه ثابت میمونه و مرورگر دیالوگ دانلود را نشون میده.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار akbarkani
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: دانلود خودکار

    ممنونم Unique
    حالا اگر بخواهیم کاربر به محض ورود به صفحه(بعنوان مثال http://sitename/example.php) فایل شروع به دانلود شدن بشه چی؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: دانلود خودکار

    میتونی از meta tag استفاده کنی یا توی window.onload با تغییر location.href کاربر را به لینک دانلود منتقل کنین.

    <META http-equiv="refresh" content="1;URL=http://sitename/example.php">


    یا

    اگر از jquery استفاده میکنید :

    $( document ).ready(function() {
    location.href = "http://sitename/example.php";
    });


    اگه استفاده نمیکنید :

    function addEvent(element, event, fn) {
    if (element.addEventListener)
    element.addEventListener(event, fn, false);
    else if (element.attachEvent)
    element.attachEvent('on' + event, fn);
    }

    addEvent(window, 'load', function(){
    location.href = "http://sitename/example.php";
    });


    موفق باشین.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: دانلود خودکار

    با استفاده از تابع header در phpهم میشه
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. دانلود خودکار صفحات html
    نوشته شده توسط Pari_Programmer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 16:24 عصر
  2. دانلود روزنامه و اجرای خودکار برنامه
    نوشته شده توسط helyantos در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 22:20 عصر
  3. سوال: برنامه دانلود خودکار از HTTP
    نوشته شده توسط هواشناس در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 12:43 عصر
  4. دانلود خودکار روزنامه ها
    نوشته شده توسط salman_arak در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 22:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •