نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نقیض کردن یک بیت از رشته باینری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question نقیض کردن یک بیت از رشته باینری

    سلام شاید عنوان تایپیک عجیب غریب باشه . چیز دیگه ای به ذهنم نرسید
    من یه رشته باینری تولید میکنم به صورت تصادفی با طول نا معلوم...
    حالا میخوام به صورت تصادفی یک بیت اون رو معکوس کنم مثلا ما عدد 11110011 رو تولید کردیم حالا میخوام بیت 3 از سمت راست رو معکوس کنم
    نتونستم با توابع رشته ای کاری کنم ... زیاد باهاشون کار نکردم بلد نیستم...
    به طور کل میخوام یه تابع بنویسم که یه رشته باینری دریافت کنه و یک عدد که محل معکوس کردن رو نشون میده . و اونو تبدیل کنه و خروجی به صورت رشته باشه

    private string mu(string binery,int point)
    {
    return s;
    }

    چیکار کنم؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: نقیض کردن یک بیت از رشته باینری

    سلام، با یکی از این دو روش می تونید:

    private string mu(string binery,int point)
    {
    System.Text.StringBuilder sb = new System.Text.StringBuilder(binery);
    sb[point]=(sb[point]=='1'?'0':'1');
    return sb.ToString();
    }


    private string mu(string binery,int point)
    {
    char bit = binery[point];
    binery=binery.Remove(point,1);
    return binery.Insert(point,(bit=='1'?'0':'1').ToString()) ;
    }

    همچنین به جای رشته می شه از BitArray استفاده کرد

    int[] arr =new int[]{1,0,0,1,1}
    System.Collections.BitArray ba = new System.Collections.BitArray(arr);
    ba[point]=!ba[point];

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن بیت ها(عدد باینری) در آرایه و باقی ماجرا
    نوشته شده توسط triumph در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1392, 13:47 عصر
  2. مبتدی: اضافه کردن چند بیت به فایل باینری
    نوشته شده توسط mr-adler در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1390, 00:22 صبح
  3. باز کردن فایل ها به صورت باینری با OpenStatment
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 10:55 صبح
  4. جدا کردن اعداد از یک رشته
    نوشته شده توسط kamal_habibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 14:17 عصر
  5. خواندن بیت به بیت یک رشته
    نوشته شده توسط reza_Nazem در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •