نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

  1. #1

    Exclamation جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    سلام وخسته نباشید به دوستای گلم.
    من یک دیتا گرید ویو دارم با چند تا ستون
    مثلا :
    ستون نام-نام خانوادگی-شماره تلفن و مبلغ کل.
    میخوام فیلد هایی که داخل ستون مبلغ کل هستش رو جمع کنم و در یک تکست باکس بریزم ، لطفا کمکم کنید.
    یک سوال دیگه هم داشتم ...

    من 2تا تکست باکس دیگه میخوام اضافه کنم
    برای چی ؟
    واسه این که کاربر دوست داره مثلا یه تعداد خاصی رو جمع بزنه . واسه ی همین در تکست باکس 1 شماره شروع آی دی و در تکست باکس 2 شماره آخرین آی دی رو بزنه
    هرچی بین این دو آی دی وجود داره رو جمع بزنه و در تکست باکس 3 نمایش بده
    متوجه شدین سوال من چی بود ؟؟
    اگر نه بگین تا بیشتر توضیح بدم
    متچکرم از دوستای گلم
    واقعا به این مطلب نیاز دارم
    حتما و لطفا کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    سلام وخسته نباشید به دوستای گلم.
    من یک دیتا گرید ویو دارم با چند تا ستون
    مثلا :
    ستون نام-نام خانوادگی-شماره تلفن و مبلغ کل.
    میخوام فیلد هایی که داخل ستون مبلغ کل هستش رو جمع کنم و در یک تکست باکس بریزم ، لطفا کمکم کنید.
    یک سوال دیگه هم داشتم ...

    من 2تا تکست باکس دیگه میخوام اضافه کنم
    برای چی ؟
    واسه این که کاربر دوست داره مثلا یه تعداد خاصی رو جمع بزنه . واسه ی همین در تکست باکس 1 شماره شروع آی دی و در تکست باکس 2 شماره آخرین آی دی رو بزنه
    هرچی بین این دو آی دی وجود داره رو جمع بزنه و در تکست باکس 3 نمایش بده
    متوجه شدین سوال من چی بود ؟؟
    اگر نه بگین تا بیشتر توضیح بدم
    متچکرم از دوستای گلم
    واقعا به این مطلب نیاز دارم
    حتما و لطفا کمکم کنید.
    سلام
    باید با sql این کارارو انجام بدی
    خیلی راحته
    برای جمع از تابع sum استفاده کن
    برای اون آیدی هم از betwin یا bitvin یا betowen یا between
    املاش کدوم بود نمیدونم

  3. #3

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    دمت گرم داش خیلی گلی
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟
    دقیقا بگو چ کار کنم.
    دمت گرم
    زحمتتو زیاد کردم
    ببخشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    دمت گرم داش خیلی گلی
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟
    دقیقا بگو چ کار کنم.
    دمت گرم
    زحمتتو زیاد کردم
    ببخشید
    چاکرم داداش
    ابتدا باید یه سلکت بزنی
    توی سلکتت از تابع sum استفاده کنی
    من کدتو ندارم
    واس همین نمیتونم بهت کد بدم
    اما یه نمونه بهت میدم
    Select SUM(salary) FROM Tabalename

    مثلا این کوئری
    اینجوری میتونی جمع اون فیلدو بدست بیاری
    اگه هم فیلدهای خاصی باید جمع شن
    where میزاری

  5. #5

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    salari نام ستونته مثلا ؟؟

  6. #6

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    داش یه چیز دیگه
    من میخوام با زدن دکمه عملیات اتفاق بیوفته
    چور شما میگی این دسورات رو تو sql بنویسم ؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    salari نام ستونته مثلا ؟؟
    آره
    نام هر ستونی رو میتونی اینجوری جمع کنی
    واس سوال دومتم میتونی دوتا تکست باکس بزاری
    بعد کوئریتو اینجوری تغییر بدی
    Select * FROM Tabalename WHERE id between textbox1 AND textbox2

  8. #8

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hidden68 مشاهده تاپیک
    چاکرم داداش
    ابتدا باید یه سلکت بزنی
    توی سلکتت از تابع sum استفاده کنی
    من کدتو ندارم
    واس همین نمیتونم بهت کد بدم
    اما یه نمونه بهت میدم
    Select SUM(salary) FROM Tabalename

    مثلا این کوئری
    اینجوری میتونی جمع اون فیلدو بدست بیاری
    اگه هم فیلدهای خاصی باید جمع شن
    where میزاری
    داش تو چ کدی رو میخوای من واست این جا بزارم ؟؟
    چه چیزی لازم داری بهم بگو تا واست بزارم تا دستت باز شه واضح تر توضیح بدی....

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    داش یه چیز دیگه
    من میخوام با زدن دکمه عملیات اتفاق بیوفته
    چور شما میگی این دسورات رو تو sql بنویسم ؟؟
    داداش من
    اینا کوئری هستن
    کوئری رو تو برنامت اجرا کن
    چجوری سلکت میکنی؟
    دیتا گریدتو چجوری پر میکنی؟
    جای اون کوئری
    این کوئری رو بنویس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    داش تو چ کدی رو میخوای من واست این جا بزارم ؟؟
    چه چیزی لازم داری بهم بگو تا واست بزارم تا دستت باز شه واضح تر توضیح بدی....
    کد لازم نیست
    ببین
    توی اون کوئریت فقط جایگزاری کن
    جای سالاری فیلدی که میخوای جمع شه بزار
    جای تیبل نیمتم نام جدول
    بعدم کوئری اجرا کن
    تموم
    اعمال میشه

  11. #11

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    اوکی داش گرفتم
    فقط یه چیزی دقیقا این کدو کجا بنویسم ؟؟
    Select SUM(salary) FROM Tabalename

    یه سوال دیگه
    بعد از این کارها حالا چطوری این عملیات رو بریزم تو یک متغیر ؟؟؟
    شرمنده من انقد سوال میپرسم
    آخه در این مورد هیچی بلد نیستم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    لطفا راهنمایی و کمک کنید دوستان
    داداش میشه کد پر کردن دیتاگرید ویو رو بزاری ببینیم؟
    میخوام ببینم چطوری پر کردی گریدتو

  13. #13
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    سلام.
    می تونید برای جمع فیلدهای مورد نظر از متود Sum استفاده کنید.
    برای محدود کردن رکورد ها هم از Skip و Take استفاده کنید. به این صورت:

    int sum=dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>().Sel ect(r=>Convert.ToInt32(r.Cells["total"])).Sum();
    int sum2=dataGridView1.Cast<DataGridViewRow>().Select( r=>Convert.ToInt32(r.Cells["total"))
    .Skip(Convert.ToInt32(TextBox1.Text))
    .Take((Convert.ToInt32(TextBox2.text)-Convert.ToInt32(textBox1.Text))).Sum();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    45

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    میتونی از این راه استفاده کنی:
    float Total=0;
    for(int i=0;i<DataGridView1.RowCount;i++)

    Total=float.Pars(DataGridView1.Row[i].Cells[5].Value.ToString();+Total;


  15. #15

    نقل قول: جمع کردن فیلدهای ستون دیتا گرید ویو

    سلام خسته نباشین می خوام مقدار ی ستون از نوع عدد و محدود کنم یعنی ستونم بیشتر از 11 تا عدد قبول نکنه ؟میشه کمکم کنین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط Nahid Borna در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 15:09 عصر
  2. سوال: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط Nahid Borna در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:11 صبح
  3. جمع کردن یه ستون دیتا گرید
    نوشته شده توسط raha1815 در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 28 فروردین 1389, 07:24 صبح
  4. اعمال تغییر بر یک ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط bastakboys در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 16:40 عصر
  5. جمع مقادیر یک ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mohi_saboohi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •