نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رفع مشکل خطای Root element is missing.

  1. #1

    رفع مشکل خطای Root element is missing.

    باسلام خدمت دوستان عزیز
    من یه سایت نمایش محصولی رو حدود1سال پیش درست کردم و آپلود کردم درست کارمیکرد تااین چند روز پیش که پروژه خطای زیر از صفحه کاربر میگیره یعنی adminمیاد ولی صفحات سمت کاربر خطا دار و تو اینترنت و حطا تو این سایتم گشتم ولی چیزای که نوشته شده بود من متوجه نشدم لطفآ اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم


    Server Error in '/' Application.




    Root element is missing.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Xml.XmlException: Root element is missing.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:
    [XmlException: Root element is missing.]
    System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) +69
    System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent( ) +5589128
    System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read() +215
    System.Xml.XmlTextReader.Read() +13
    System.Xml.XmlReader.MoveToContent() +70
    System.Data.DataSet.ReadXml(XmlReader reader, Boolean denyResolving) +258
    System.Data.DataSet.ReadXml(String fileName) +65
    Fakhravary.Statistic.calculate() +451
    Fakhravary.Statistic..ctor(Boolean State) +26
    _Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +2246
    System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +51
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +92
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +54
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +772

  2. #2

    نقل قول: رفع مشکل خطای Root element is missing.

    باید اطلاعات بیشتری میذاشتید، ولی فکر کنم بر اساس تریس (مطمن نیستم چون راجب کدتون چیزی نمیدونم) شما دارید یک فایل XML که برای اطلاعات آماری هست رو باز می کنید. و این فایل الان خرابه.

    چک کنید ببینید که این متد Fakhravary.Statistic.calculate() از فایل XML استفاده می کنه؟ اگر اینطور هست فایل رو بررسی کنید. اگر خطایی هست پیشنهاد میکنم با جناب فخرآوری صحبت کنید.

  3. #3

    نقل قول: رفع مشکل خطای Root element is missing.

    نقل قول نوشته شده توسط akbarnayebi مشاهده تاپیک
    باسلام خدمت دوستان عزیز
    من یه سایت نمایش محصولی رو حدود1سال پیش درست کردم و آپلود کردم درست کارمیکرد تااین چند روز پیش که پروژه خطای زیر از صفحه کاربر میگیره یعنی adminمیاد ولی صفحات سمت کاربر خطا دار و تو اینترنت و حطا تو این سایتم گشتم ولی چیزای که نوشته شده بود من متوجه نشدم لطفآ اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم


    Server Error in '/' Application.




    Root element is missing.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Xml.XmlException: Root element is missing.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:
    [XmlException: Root element is missing.]
    System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) +69
    System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent( ) +5589128
    System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read() +215
    System.Xml.XmlTextReader.Read() +13
    System.Xml.XmlReader.MoveToContent() +70
    System.Data.DataSet.ReadXml(XmlReader reader, Boolean denyResolving) +258
    System.Data.DataSet.ReadXml(String fileName) +65
    Fakhravary.Statistic.calculate() +451
    Fakhravary.Statistic..ctor(Boolean State) +26
    _Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +2246
    System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +51
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +92
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +54
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +772


    کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: رفع مشکل خطای Root element is missing.

    به نظر میاد توی صفحه اصلیتون یه المنتی هست که مشکل پیدا کرده یا انقضا شده یا که موجود نیس یا توی کدای ایجاد شدنش مشکل پیدا کرده

  5. #5

    نقل قول: رفع مشکل خطای Root element is missing.

    نقل قول نوشته شده توسط akbarnayebi مشاهده تاپیک
    کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما اون مواردی که من خدمتتون عرض کردم رو بررسی کردید؟ نتیجه چی شد؟

  6. #6

    نقل قول: رفع مشکل خطای Root element is missing.

    برای من علت این بود که داخل فایل xml خالی بود ، و نکته گیج کننده اش این بود که برنامه روی لوکال کار می کرد اما موقع آپلود خطا می داد
    با اضافه کردن تگ root درست شد


    <root>

    </root>

تاپیک های مشابه

  1. خطای Root element is missing. چیست؟
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1392, 19:37 عصر
  2. error :Root Element is Missing چیکار کنم فایل اصلی خراب شده ؟
    نوشته شده توسط voldemort1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1388, 09:26 صبح
  3. مشکل با بایند کنترل treeview (ارور Root element is missing.)
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 11:39 صبح
  4. root element is missing(کمک خیلی فوری)
    نوشته شده توسط a_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 17:51 عصر
  5. رفع مشکل خطای شمار 7
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1383, 18:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •