نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در کد تقویم شمسی

  1. #1

    مشکل در کد تقویم شمسی

    سلام بچه ها مشکل این کد کجاست روز 30 تا بیشتر نشون میده!

            string ShamsiDate(int iMiladiYear, int iMildiMonth, int iMiladiDay) {
    string tmp = "";
    int[] iMiladiMonthsDays = { 31, 28, 31, 30, 31, 30, 31, 31, 30, 31, 30, 31 };
    bool IsLeapYear=((iMiladiYear%4)==0);
    int iTotalMiladiDay, iMiladiYearsDay = 0, iMiladiMonthsDay = 0,
    iTotalShamsiDay=0,iShamsiYearsDay=0,iShamsiYear=0,
    iShamsiMonth=0,iShamsiDay=0,iShamsiMonthsDay=0;

    for (int i = 0; i < iMildiMonth; i++)
    {
    iMiladiMonthsDay += iMiladiMonthsDays[i] + (IsLeapYear && i == 1 ? 1 : 0);
    }

    iMiladiYearsDay = iMiladiYear * 365 + iMiladiYear / 4;
    iTotalMiladiDay = iMiladiYearsDay + iMiladiMonthsDay + iMiladiDay;
    iTotalShamsiDay = iTotalMiladiDay - 226899;

    iShamsiYear = iTotalShamsiDay / 365;
    iShamsiYear = (iTotalShamsiDay - iShamsiYear / 4)/365;

    iShamsiMonthsDay = iTotalShamsiDay - (iShamsiYear * 365 + iShamsiYear / 4);

    tmp = iShamsiYear + "/" + iShamsiMonth + "/" + iShamsiDay;

    return tmp;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله MrHosseinbor : چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 در 16:30 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کد تقویم شمسی

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه لطفا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kurdboy2175
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سردشت
    سن
    30
    پست
    136

    نقل قول: مشکل در کد تقویم شمسی

    سلام دوست من این همه کد برای چیه میخوای چکار کنی؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کد تقویم شمسی

    سلام
    من از این کد استفاده می کنم

    PersianCalendar
    pc = newPersianCalendar();


    string dat1 = pc.GetYear(DateTime.Now) + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);


    DateTime res;


    DateTime.TryParseExact(dat1, "yyyy/M/d", CultureInfo.InvariantCulture, DateTimeStyles.None, out res);


    string todt = res.ToString("yyyyMMdd");

    texData.Text = todt;



    کد یوزینگشم مثل زیر
    using
    System.Globalization;

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کد تقویم شمسی

    سلام دوست عزیز اینو برای تبدیل کد میلادی به شمسی استفاده می کنم دلیل اینه خودم میخوام چونکه تمرین نکردم برام تمرین بشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کد تقویم شمسی

    سلام
    من از این کد استفاده می کنم



    PersianCalendar pc = newPersianCalendar();


    string dat1 = pc.GetYear(DateTime.Now) + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);


    DateTime res;


    DateTime.TryParseExact(dat1, "yyyy/M/d", CultureInfo.InvariantCulture, DateTimeStyles.None, out res);


    string todt = res.ToString("yyyyMMdd");

    texData.Text = todt;


  7. #7

    نقل قول: مشکل در کد تقویم شمسی

    دوست عزیز بحث اون نیست من میخوام خودم الگوشو یاد بگیرم که برای مثال تو زبانهایه دیگر مثل C++‎ و یا php و یا ... بتونم استفاده کنم به هر حال ممنون بابت کمکت ان شا الله بتونم جبران کنم

  8. #8

    نقل قول: مشکل در کد تقویم شمسی

    سلام مشکل رو فهمیدم از کجاست مشکل از خط شماره 9 کد من بود تشکر از دوستان بابت پیگیری

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل فوری با کامپوننت تقویم شمسی
    نوشته شده توسط f.rezaei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1391, 23:13 عصر
  2. سوال: مشکل با تقویم شمسی
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 تیر 1390, 11:32 صبح
  3. سوال: مشکل با تبدیل تقویم میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط sara_mc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 21:09 عصر
  4. سوال: مشکل در استفاده از تقویم شمسی
    نوشته شده توسط mjShojaei در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:24 عصر
  5. بازم همون مشکل تقویم شمسی و میلادی
    نوشته شده توسط vbprogramer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 07:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •