نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه استفاده از کلاس ping

  1. #1

    چگونه تست کنم که internet connection برقرار است یا نه ؟؟

    سلام آقا من این نمونه کد رو دارم.
    میخوام سایت google رو pingکنم ولی برنامه اجرا میشه و هیچ پیغامی بهم نمیده
    چرا ؟؟


    using System.Net.NetworkInformation;

    class conchk
    {
    public static void check(String host) {
    Ping myPing = new Ping();
    PingReply reply = myPing.Send(host, 1000);
    if (reply.Status == IPStatus.Success)
    {
    MessageBox.Show("connect");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("not connect");
    }
    }
    }




    conchk.check("http://www.google.com");
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 در 23:53 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار AmiRReZzZzA
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: نحوه استفاده از کلاس ping

    معمولا آدرس بدون http و www. است . من تست کردم مشکلی نداشت

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از کلاس ping

    به شما پیغام connect رو داد ؟؟!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار AmiRReZzZzA
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: نحوه استفاده از کلاس ping

    بله . حتی بدون نت هم خطارا می داد . یعنی کامل کار می کند

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از کلاس ping

    داداش من میخوام فقط تست کنم ببینم که سیستم به اینترنت وصله یا نه

    مشکل تو همون http:// بود که حذف کردم درست شد
    ولی حالا یه مشکل دیگه داره. وقتی از داخل ویندوز کانکشن به مودم رو قطع کنم باز هم هیچ پیغام connect یا not connect نمیده !! :(

    حالا چیکارش کنم ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 در 23:51 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نحوه استفاده از کلاس ذخيره Session در DB
    نوشته شده توسط sajadpm در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1392, 14:26 عصر
  2. نحوه استفاده از کلاس formsAuthentication
    نوشته شده توسط hadihoda در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 10:56 صبح
  3. نحوه استفاده از کلاس formsAuthentication
    نوشته شده توسط hadihoda در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 13:18 عصر
  4. مبتدی: نحوه استفاده از کلاس persian calende
    نوشته شده توسط nafisehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 23:25 عصر
  5. آموزش: مبتدی-نحوه استفاده از کلاس accessLayer ( معماری چند لایه) در پروژه
    نوشته شده توسط hamed_hossani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •