نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال پیامک از طریق ActiveXperts از طریق PHP با استفاده از GSM modem

  1. #1
    کاربر جدید آواتار toxic_devilcs
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    ::Valley of Nightmare::
    سن
    34
    پست
    20

    Post ارسال پیامک از طریق ActiveXperts از طریق PHP با استفاده از GSM modem

    سلام دوستان و اساتید عزیز

    قبل از گفتن مسئله اصلی چند سوال کوچیک داشتم...

    1- آیا راهی هست که بشه بدون استفاده از ActiveXperts SMS Component ، فقط و فقط از طریق PHP تنها جهت مدیریت SMS با استفاده GSM Modem انجام داد یا نه ؟ اگه که ممکنه معرفی کنید.

    2- آیا راهی ساده تر به غیر PHP برای مدیریت SMS ها با استفاده از مودم GSM هست ؟ ترجیحا قابلیت Develop هم داشته باشه اگه که ممکنه معرفی کنید.

    بنده با استفاده از کامپوننت فوق یه برنامه برای ارسال / دریافت SMS نوشتم . در ضمن کامپوننت مذکور نیاز به خریداری داره ولی نسخه رایگان 30 روزش کاملا بدون نقص براتون کار میده.

    این کد PHP بنده برای ارسال هستش :
    <?php
    $strResult = "n/a";
    $strPincode = "";

    $objGsm = new COM("AxSms.Gsm", NULL, CP_UTF8 );
    $objMessage = new COM("AxSms.Message", NULL, CP_UTF8 );
    $objConst = new COM("AxSms.Constants", NULL, CP_UTF8 );

    $strDevice = $objGsm->FindFirstDevice();
    $objGsm->Clear();
    $objGsm->Open($strDevice,$strPincode,9600);

    if($objGsm->LastError !== 0){
    echo $strDevice." <div style='background:red; width:50%; margin:0 auto 0 auto'> خطا در برقراری ارتباط</b><br>";
    echo $objGsm->LastError . ": ".$objGsm->GetErrorDescription($objGsm->LastError) . "</div>";
    $objGsm->Close();
    }else{
    echo $strDevice."<div style='background:#0C6; border-radius:10px; padding:10px ; width:50%; margin:0 auto 0 auto'><b>ارتباط برقرار شد</b><br></div>";
    }

    if(isset($_REQUEST['sendSMS'])){
    $objMessage->Clear();
    $objMessage->ToAddress = "989xxxxxxxx";
    $objMessage->Body = "CHAND";

    $smsObj = $objMessage;
    $objGsm->SendSms($smsObj, $objConst->MULTIPART_ACCEPT, 0);
    $objMessage = $smsObj;

    echo $objGsm->LastError . ": ".$objGsm->GetErrorDescription($objGsm->LastError);
    }

    $objGsm->Close();
    ?>



    خوب حالا یه سوال پیش میاد بنده با استفاده از کد فوق راحت پیامک هام رو ارسال می کنم اما می خوام بشه با استفاده از این کد پیامک هایی رو به شماره های کوتاهی مثل 8081 ارسال کنم و پاسخی اتوماتیک از اون دریافت کنم . چطور ممکنه ؟

    نکته: شماره رو به طرق 988081 و +988081 و +8081 هم ارسال کردم اما نشد که نشد.

    اگه تو مطرح کردن سوالاتم یه کم سوتی دادم ببخشید دیگه

    منتظر پاسختون هستیم...

  2. #2
    کاربر جدید آواتار toxic_devilcs
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    ::Valley of Nightmare::
    سن
    34
    پست
    20

    نقل قول: ارسال پیامک از طریق ActiveXperts از طریق PHP با استفاده از GSM modem

    دریغ از یک جواب

    - اگه کسی اطلاع داره ج بده لطفا

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 16:18 عصر
  2. ارسال اس ام اس با استفاده ار GSM Modem
    نوشته شده توسط ProgramerWinWeb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 دی 1389, 11:15 صبح
  3. سوال: ارسال پیامک از طریق سایت!!!
    نوشته شده توسط awwex2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 19:10 عصر
  4. سوال: چگونگی ارسال پیامک از طریق سایت (معرفی چند سایت)
    نوشته شده توسط rasoolgh1 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 23:53 عصر
  5. سوال: چگونگی ارسال پیامک از طریق سایت به تلفن همراه
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •