نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

  1. #1

    مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    سلام
    به پیشنهاد دوستان من از devcomponent میخوام استفاده کنم
    ولی supergrid و datagridviewx داره

    میشه در مورد اینها توضیح بدین.
    البته
    superGrid امکانات بیشتری داره راست به چپ نبود؟؟؟؟ فارسی چطوری بشه؟؟؟؟ سطر فیلتر چطوری بیارم؟؟؟
    datagridviewX راست به چپ هست ولی هیچ امکاناتی نداره

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    مثلا چه امکاناتی میخواین که نداره؟؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    مثلا چه امکاناتی میخواین که نداره؟؟
    SUPERGRID چه جوری فارسی کنم ؟ یا راست به چپ؟
    (گزینه RIGHT TO LEFT کار نمی کنه)

    datagridviewx برای فیلتر کردن چه امکاناتی داره ؟؟؟ ( اکثر گریدها یک سطر فیلتر دارن)

    راهنمای فارسی؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    کسی نیست کمکم کنه ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    از کدوم نسخه ی .net bar استفاده میکنین؟
    چرا از Telerik استفاده نمیکنین؟ خیلی عالی راست به چپو ساپورت میکنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    نقل قول نوشته شده توسط nasim394 مشاهده تاپیک
    SUPERGRID چه جوری فارسی کنم ؟ یا راست به چپ؟
    (گزینه RIGHT TO LEFT کار نمی کنه)

    datagridviewx برای فیلتر کردن چه امکاناتی داره ؟؟؟ ( اکثر گریدها یک سطر فیلتر دارن)

    راهنمای فارسی؟
    با سلام من با اولی کار نکردم ولی با دومی چرا برای فیلتر کردن هم همیشه منبع داده اش رو فیلتر کردم منظورتون از یه سطر برای فیلتر اینه که مثلا سطر اولش خالی باشه و شما تو اون تایپ کنی تا اطلاعات فیلتر بشه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    با سلام من با اولی کار نکردم ولی با دومی چرا برای فیلتر کردن هم همیشه منبع داده اش رو فیلتر کردم منظورتون از یه سطر برای فیلتر اینه که مثلا سطر اولش خالی باشه و شما تو اون تایپ کنی تا اطلاعات فیلتر بشه
    بله منظور همینه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    اگر این کامپوننت را در کامپیوترتان نصب کرده باشید از منوی استارت و سپس All Programs روی این پوشه که در تصویر زیر هست کلیک کنید > سپس فایل سورس را اجرا کنید و هر قسمت از کد را که خواستید استفاده بگیرید از این سورس کد الگو برداری کنید.



  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    ببنین این لینک بهتون کمک میکنه یا نه
    http://social.msdn.microsoft.com/For...msdatacontrols
    TextBox tx = new TextBox();

    //Add this TextBox into the DataGridView's control collection

    this.dataGridView1.Controls.Add(tx);

    //Add an extra row into the data source

    // dt1.Rows.InsertAt(dt1.NewRow(), 0);

    //Make the first row frozen.

    this.dataGridView1.Rows[0].Frozen = true;

    //Resize the TextBox and put it over the first row

    Rectangle rect = this.dataGridView1.GetCellDisplayRectangle(0, 0, true);

    tx.Location = rect.Location;

    int w = 0;

    foreach (DataGridViewColumn c in this.dataGridView1.Columns)
    {

    w += c.Width;

    }

    tx.Width = w;

    tx.Height = this.dataGridView1.Rows[0].Height;

    البته باید رویداد ها رو خودتون تعریف و ....کنین
    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله esafb52 : جمعه 05 اردیبهشت 1393 در 01:13 صبح

  10. #10

    نقل قول: مشکل در استفاده از گرید devcomponent

    نقل قول نوشته شده توسط fmehrvarzi مشاهده تاپیک
    اگر این کامپوننت را در کامپیوترتان نصب کرده باشید از منوی استارت و سپس All Programs روی این پوشه که در تصویر زیر هست کلیک کنید > سپس فایل سورس را اجرا کنید و هر قسمت از کد را که خواستید استفاده بگیرید از این سورس کد الگو برداری کنید.


    مرسی . با این که نصب کرده بودم دقت نکردم . خیلی تشکر.

    ولی راست به چپ نمی شه super grid

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده از گرید تلریک
    نوشته شده توسط hamed6380 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 13:29 عصر
  2. مشکل در استفاده از کامپوننت devcomponents
    نوشته شده توسط niknam_mh در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 20:17 عصر
  3. مشکل در استفاده از گرید جانوس Janus
    نوشته شده توسط farzadny در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 22:10 عصر
  4. مشکل در استفاده از کامپونت ترو دی بی گرید
    نوشته شده توسط h_sadeghynejad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 اردیبهشت 1386, 18:59 عصر
  5. مشکل در استفاده از گرید .NET2 در Windows App
    نوشته شده توسط Javad_Mail در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 19:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •