نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: focus و blur در تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminireza65
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    focus و blur در تکست باکس

    سلام دوستان
    من یه فرم ورود اطلاعات دارم که کاربر باید کد ملیشو وارد کنه. میخوام به جای یه تکست باکس برای این فیلد از ده تکست باکس به طول یک استفاده کنم که کاربر بتونه تو هر کدومشون فقط یک عدد وارد کنه. تا اینجا اوکی.
    من میخوام با وارد کردن عدد اول در تکست باکس اول، فوکوس خودش بره به تکست باکس بعدی که کاربر مجبور نباشه tab رو بزنه. همچنین میخوام که اگر در تکست باکس بعدی عددی نوشته شده بود به صورت select در بیاد.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: focus و blur در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط aminireza65 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه فرم ورود اطلاعات دارم که کاربر باید کد ملیشو وارد کنه. میخوام به جای یه تکست باکس برای این فیلد از ده تکست باکس به طول یک استفاده کنم که کاربر بتونه تو هر کدومشون فقط یک عدد وارد کنه. تا اینجا اوکی.
    من میخوام با وارد کردن عدد اول در تکست باکس اول، فوکوس خودش بره به تکست باکس بعدی که کاربر مجبور نباشه tab رو بزنه. همچنین میخوام که اگر در تکست باکس بعدی عددی نوشته شده بود به صورت select در بیاد.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شما مطمنی که راه درستی انتخاب کردی؟!!؟!
    از mask استفاده کنید.
    مثلا از jquery.maskedit یا کنترلهای ajax toolkit.

  3. #3

    نقل قول: focus و blur در تکست باکس

    با jQuery میتونید بنویسید ، برای input ها Maxlength تعریف کنید برای input های مورد نظرتون هم یه کلاس مشترک بزارید بعد از تابع focus استفاده کنید
    این هم مثال

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminireza65
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: focus و blur در تکست باکس

    function inputchar() {
    var x = document.getElementById('<%=TextBox3.ClientID %>');
    x.blur();
    var y = document.getElementById('<%=TextBox1.ClientID %>');
    y.focus();
    y.select();
    }

    دوستان من از این کد استفاده کردم ولی این کد وقتی به صورت inline نوشته میشه درست کار میکنه ولی وقتی یه فایل js. درست میکنم و تو صفحه ام import میکنم کار نمیکنه.

تاپیک های مشابه

  1. انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار
    نوشته شده توسط maryamcoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1394, 16:51 عصر
  2. بایند تکست باکس
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 23:03 عصر
  3. جای مکان نما در تکست باکس
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1382, 12:28 عصر
  4. لطفا بگید چطور میشه یه تکست باکس فارسی درست کرد؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 09:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •