نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

  1. #1

    Question طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    با سلام
    من با دستور insert یک کوئری نوشتم و توسط ان کوئری: اطلاعاتی را که در تکس باکس وارد می شود را در بانک ذخیره کردم!! تا اینجا اسان و ساده هست!!
    ولی مشکل از اینجا شروع میشه که : میخوام زمانی که یک عدد را وارد می کنم مثل 12: ان عدد در یک عدد دیگه ضرب بشه مثل 3 :البته این عدد توسط خودمان باید تعیین بشه که چند باشه!! خلاصه میخوام حاصل ضرب 2 عدد که میشه (3*12)=36 در سلول بانک ذخیره بشود!! یعنی 36 ذخیره بشود نه 12 !!! و در اخر در دیتاگرید ویو هم نمایش داده بشود!!
    روش ado.net و sql command میخوام باشه!!
    لطفا راهنمایی کنید!

    سپاس


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    خب اینکه کاری نداره.همون موقع که داری insert عملیات ضرب رو انجام بده و ذخیره کن.اگه از textboc عدد دوم رو مخونی باید تبدیل کنی به عدد و بعد ضرب کنی

  3. #3

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ممنون دوست عزیز: لطفا بیشتر راهنمایی کن!! این کد درج من هست!! کجاش باید عملیات ضرب اضافه بشود؟ اینجا میخوام مقادیر فیلد id در عدد3 ضرب بشود!!


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into sum(id,name,lastname)values('"+textBox1.Text+"','" +textBox2.Text+"','"+textBox3.Text+"')",cn);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    settable();


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    به این شکل :

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into sum(id,name,lastname)values('"+(int.parse(textBox1 .Text)*3)+"','" +textBox2.Text+"','"+textBox3.Text+"')",cn);

    cmd.ExecuteNonQuery();
    settable();



  5. #5

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ممنون دوست عزیز:جواب دادیک دنیا تشکر
    یک سئوال دیگه داشتم لطفا راهنمایی کن!
    اگر بخوام مقادیر فیلد id طبق کد اول در سلول ذخیره بشه و بعد ضرب درونش انجام بشه ! چطور باید عمل کرد!! مثلا طبق کد بالا میخوام مقدار3 توی قسمت id ذخیره بشود سپس فیلد name مقدار اش 3 برابر یعنی 9 بشود!!
    ایا چنین امکانی وجود داره؟
    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله eletcomp : پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393 در 23:46 عصر

  6. #6

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه!!
    بزارید قضیه را به طور دیگه ای بگم!!
    میخوام زمانیکه در قسمت ضریب سهام: ضریب را نوشتم فیلد سهام در ضریب ضرب بشود و در سلول ضریب سهام در دیتاگرید نمایش داده بشود!!
    ایا راهی وجود داره؟؟
    در اینجا تکس باکس 2 را در تکس باکس 3 ضرب کردم ولی جواب نداد!!

    ("insert into sum(id,name,lastname)values('"+(int.parse(textBox1 .Text)*3)+"','"+textBox2.Text+"','"+(textBox3.Text)*(textBox2.Tex t)+"')",cn);


    سپاس
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 345.JPG‏ (33.4 کیلوبایت, 66 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله eletcomp : جمعه 05 اردیبهشت 1393 در 00:19 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    سلام.خواهش میکنم.دوست عزیز تو برنامه نویسی باید فکر کنی.اگه تا به یه مشکلی میخوری سریع بیای اینجا و مشکلتو بگی بعد نمتونی خودت یه برنامه را بنویسی.نصیحت نبودا.بدت نیاد.
    جواب : ببین textbox از نوع رشته است و اگر بخوایم عملیات ضرب رو انجام بدیم نمیتونه که بیاد رشته را با رشته دیگه ضرب کنه.باید دو تا textbox رو تبدیل به عدد کنی بعد ضرب کنه و هر عملات رو بسته به الویتش بیا داخل پرانتز بذار.پس اون کارت اشتباه است.به شکل زیر تبدیل به عدد کن :
    ((int.parse(textBox3.Text))*(int.parse(textBox2.Te  xt)))

    موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ممنون داداش: اینکاری را که گفتی انجام دادم ولی نمیدونم چرا ارور میده!!!

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into tblgharz(bedehi,saham,sahamz2)values('" + textBox1.Text + "','" + (Int32.Parse(textBox2.Text)) * (Int32.Parse(textBox3.Text)) + "') ", cn);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    settable();
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    فکر کنم دستور insert رو اشتب نوشتی.مطمثنی فیلدهایی که وارد کردی همینه ؟ اسمشون یا تعدادشون و .... را چک کن.ارور کاری به اون ضربه نداره

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    داداش ؟ شما سه تا فیلد تو insert معرفی کردی ولی دوتا مقدار داری میدی.پس مقدار سوم رو از کجا بیاره ؟

  11. #11

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ممنون داداش:یک راه خیلی بهتر را برای ضرب 2 ستون پیدا کردم(از طریق کوئری)!! اگه جواب نداد میام روی همین کار می کنم!!
    سپاس

  12. #12

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    دوست عزیز: به مشکل بر خوردم!!
    میخوام 2 تا ستون را در هم ضرب و نتیجه را در ستون سوم بریزم!!! توی یک سایت خارجی دیدم که گفته که از متد update باید استفاده کرد!! البته توی sql server این کد را نوشتم و به راحتی جواب داد ولی توی سی شارپ کلا ادم هنگ می کنه!! با نوشتن فرمت اش مشکل دارم!! لطفا راهنمایی کن!

    کد sql

    UPDATE tblgharz SET bedehi=saham*sahamz2

    توی سی شارپ چون تکس باکس میاد وسط ادم قاطی می کنه!!
    الان میخوام تکس باکس 2 در تکس باکس 3 ضرب بشود و نتیجه اش در سلول total ریخته بشود!!!

    string str_sql = "update tblgharz2 set total=" + textBox2.Text + ",Week='" + textBox3.Text + "',;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(str_sql, cn);
    cn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();


    سپاس

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    داداش من فرمت کلی ضرب رو گفتم.تو برا اینکه قاطی نکنی قبل از اینکه update کنی بیا ضرب رو انجام بده بعد داخل یه متغیر بریز و بعد اون متغیرو تو ستون سوم بریز

  14. #14

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ممنون داداش گلم از راهنمایی ات:من چون بسیار مبتدی هستم قاطی می کنم!!
    شما حرفه ای هستید دیگه!!
    من چطور باید متغیر را توی ستون سوم بریزم!!؟؟؟ این اخرین سئوال من هست!! لطفا اگر کد اش میدانی قرار بده!! یا بیشتر راهنمایی کن!!
    سپاس

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    دادا میخوای ستون اول و دوم را بخونی و ضرب کنی و داخل ستون سوم بریزی ؟

  16. #16

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    بله به وسیله کوئری میخوام باشه!!!

    UPDATE tblgharz SET bedehi=saham*sahamz2

    این دستور را توی sql server بدون دردسر اجرا کردم!! ولی توی سی شارپ چون عناصر دیگه مثل تکس باکس میان وسط ادم نمیدوند چطور کد بنویسد!!
    سپاس

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    خب ببین بهتره sqldatareader استفاده کنی و فیلد اول و دوم را بخونی و ضرب کنی و update کنی .م مثل کد زیر :

    string str_sql = "SELECT num1,num2 total where id=12";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(str_sql, cn);
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    if (dr.Read())
    {
    int num1 = dr.GetInt32(0);
    int num2 = dr.GetInt32(1);
    int result = (num1 * num2);

    UPDATE tblgharz SET bedehi="+result+" where id=12
    }


  18. #18

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ممنون داداش گلم:
    جسارتا فقط یک سئوال!! شاید سئوالم برای شما خنده دار باشه ولی چون چند وقته برنامه نویسی کار نی کنم :از ذهنم بعضی مسائل پریده!!
    1.الان num1 و num2 برای چی هست؟؟؟ ایا این دو به تکس باکس نسبت داده شده هست؟؟؟
    2. شرط where id=12 ایا حتما باید باشد؟؟
    سپاس

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    ممنون داداش گلم:
    جسارتا فقط یک سئوال!! شاید سئوالم برای شما خنده دار باشه ولی چون چند وقته برنامه نویسی کار نی کنم :از ذهنم بعضی مسائل پریده!!
    1.الان num1 و num2 برای چی هست؟؟؟ ایا این دو به تکس باکس نسبت داده شده هست؟؟؟
    2. شرط where id=12 ایا حتما باید باشد؟؟
    سپاس
    خواهش میکنم.ن طوری نیست.من خودمم بعضی موقع ها یادم میره
    ببین num1 همون فیلد اول و num2 همون فیلد دوم که قراره با هم ضرب بشه و bedehi هم ستون سوم که قراره حاصلضرب داخلش ریخته بشه.اون شرط هم من همینطوری گذاشتم که بدونی شرط هم میخواد چون اگه شرط نذاری که روی همه ی رکوردهه اعمال میشه.امیدوارم فهمیده باشی و مشکلت حل بشه

  20. #20

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    دوست عزیز ممنون: نظرت در مورد این کد چی هست؟؟ ایا شبیه کد خودت هست؟؟

    string query = "SELECT Qty,Price FROM Bill";
    OleDbDataAdapter dAdapter = new OleDbDataAdapter(query, DBconn);
    DataTable dtSource = new DataTable();
    dAdapter.Fill(dtSource);
    dtSource.Columns.Add("3rdColumn");
    foreach (DataRow dr in dtSource .Rows)
    {
    dr["3rdColumn"]= Convert.ToInt32(dr["Qty"]) * Convert.ToInt32(dr["Price"]);
    }

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    اره خوبه.میشه همه جوری نوشت.من فرمت کلیشو گقتم

  22. #22

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    متشکر: راستی یک سئوال دیگه : ایا راهی وجود داره که اطلاعات :منظورم ارقام مثل 10000 به صورت سه رقم سه رقم جدا بشود!!؟؟ توی دیتاگرید و توی بانک مان ؟؟؟ برای تمیزی کار میخوام!!!
    سپاس

  23. #23

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    دوست عزیز سلام: ان کدی که بالا قرار دادم را از یک سایت خارجی گرفتم متاسفانه کار نکرد!!! میخوام روی کد شما کار کنم:امیدوارم برای شما جواب بده !! ولی قبلش چند تا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کن!!


    string str_sql = "SELECT num1,num2 total where id=12";

    الان دستور select شما ایا درست هست!!؟ البته جسارت نشود!!! فرمت کلی اش select fileld from table مگه نیست!!!



    UPDATE tblgharz SET bedehi="+result+"where id=12

    این کد را باید دقیقا کجا نوشت!! ایا کد ها پشت سر هم هستند؟؟؟

    کد های شما را توی باتن انداختم ولی جواب نداد!!!

    سپاس

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    متشکر: راستی یک سئوال دیگه : ایا راهی وجود داره که اطلاعات :منظورم ارقام مثل 10000 به صورت سه رقم سه رقم جدا بشود!!؟؟ توی دیتاگرید و توی بانک مان ؟؟؟ برای تمیزی کار میخوام!!!
    سپاس
    بله میشه ولی فعلا سرم یکم شلوغه بذار فردا یا یه روز دیگه برات مینویسم
    در مورد سوال دوم بله فرمت select همینه.ببین تو مگه نمیخوای دو تا فیلد اولو با هم ضرب کنی حاصضربشو بریزی تو فیلد سوم.باید فیلد اول و دوم که قبلاً ثبت شده رو بخونی.باهم ضرب کنی و بعد فیلد سوم رو update کنی

  25. #25

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    نگاه کن داداش: یک بار دیگه منظورم را توضیح میدهم به عکس نگاه کن!!
    من میخوام ستون سهام در ستون ضریب سهام ضرب بشود و مجموع اش در ستون مجموع کل سهام ثبت شود!! یعنی زمانی که باتن را کلیک کردیم 5000در 2 ضرب و نتیجه اش را در ستون مجموع کل سهام ثبت کند!!!
    منظورم الان کل اعداد هست ها !! فقط این سطر و فیلد هاش را می گم!!!
    یعنی 2000 باید در 2 ضرب شود و.......... و الی اخر به سمت پایین!!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ببین برای این کار تو یه کلید اصلی قرار بده تا بر اساس اون کلید update را نجام بدی
    این کد زیرو اگه بزنی مشکلت حله :

    for (int i=0;i<dataGridView1.RowCount;i++)
    {
    SqlDataReader dr = sql.fill_info("SELECT saham,zarib_saham from TB1 where id="+dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value);
    if (dr.Read())
    {
    int saham = dr.GetInt32(0);
    int zarib_saham = dr.GetInt32(1);
    int result = (saham * zarib_saham);
    sql.sqlstr("UPDATE TB1 SET majmoe_kole_saham="+result+" where id="+dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value);
    }
    }


    منظور از خونه 0 از دیتا گرید همون ای دی است

  27. #27

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    ممنون دوست عزیز:یعنی باید فیلد ای دی هم به تیبل ام اضافه کنم؟؟
    داداش:راستی کتابی یا منبع ای برای اموزش ado.net سراغ داری؟؟؟
    سپاس

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    اره باید اضافه کنی و اگه خواستی کاربر آی دی را نبینه و قشنگتر باشه میتونی بگی خونه 0 را مخفی کن
    فیلم های آموزشی اورانوس خوبه.من نگرفتم ولی تعریفشو زیاد شنیدم
    اینم سایتش :
    http://oranustalk.com/

  29. #29

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    اره باید اضافه کنی و اگه خواستی کاربر آی دی را نبینه و قشنگتر باشه میتونی بگی خونه 0 را مخفی کن
    چطوری باید بگم خونه صفز یعنی فیلد ای دی را مخفی کن!!
    فیلم های آموزشی اورانوس خوبه.من نگرفتم ولی تعریفشو زیاد شنیدم
    اره تقریبا خوب هست!! ولی اموزش بانک اطلاعاتی اش به صورت ویزارد هست!!! sql command نمیگه!! البته من اموزش سطح مقدماتی اش را خریدم :بد نبود ولی جدیدا :ورژن جدید نرم افزار های اموزشی شان را ارائه دادند که از پس گران هست که کلا ادم بی خیال میشه!! ولی یک حرکت نامردانه زدند که ..... ولش کن!!
    سپاس

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    سلام.با کد زیر ستون 0 را مخفی کن:

    dataGridView1.Columns[0].Visible = false;


    اره یکمی گرونه.من خودمم آموزش حضوری میدم البت اگه اصفهان باشید.ado.net - قفل سخت افزاری - قفل نرم افزاری بصورتی که برای هر محصول قفل تولید کنی و سریال براشون چاپ کنی و کد فعال سازی تولید کنی و مثلا برای محصولی میگی فقط سه بار میتونی کد فعال سازی بگیری.همش چک میشه و آموزش هایی دیگه

  31. #31

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    بابا شما استادی دیگه!!! شما خودت ado.net را به چه صورت یاد گرفتی؟؟؟ چه کتابی خوندی؟؟؟ رفرنس انگلیسی خوندی؟؟فارسی؟؟ بالاخره ادم همینجوری که برنامه نویس نمی شود!!!
    سپاس

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    135

    نقل قول: طریقه ضرب یک شماره در یک ستون دیتاگرید ویو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    بابا شما استادی دیگه!!! شما خودت ado.net را به چه صورت یاد گرفتی؟؟؟ چه کتابی خوندی؟؟؟ رفرنس انگلیسی خوندی؟؟فارسی؟؟ بالاخره ادم همینجوری که برنامه نویس نمی شود!!!
    سپاس
    ن بابا استاد کجا بود.تو برنامه نویسی هرچی هم بلد باشی بازم کمه.من از تو هنرستان که vb6 یاد گرفتم از همون موقع به برنامه نویسی علاقمند شدم و رفتم دنبالش.هر روز هر شب کارم برنامه نویسی شده بود. بعد سی شارپو تو دانشگاه بلد شدم.نه کتابی خوندم و نه فیلم آموزشی دیدم.خودم رفتم دنبالش.مثلاً من وقتی یه تابعی را میبینم که یکاری میکنه.کنجکاو میشم و بقیه تابع های اون قسمتم میبینم.تو برنامه نویسی پشت کار خیلی مهمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 23:17 عصر
  2. نحوه اضافه کردن عکس به دیتاگرید ویو در سی شارپ
    نوشته شده توسط AmirProgramer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1392, 12:01 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 02:38 صبح
  4. Memo‌ و شماره سطر و ستون
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1383, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •