نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: وصل کردن ویزارد دیتابیس و C#‎

  1. #1

    وصل کردن ویزارد دیتابیس و C#‎

    سلام یه سوال میشه بگید در وصل کردن دیتابیس به C#‎ به صورت ویزارد وقتی حذف می کنیم حذف میشه ولی در sql حذف نمیشه تکه کد حذف رو واسه وصل کردن ویزارد میخوام؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    137

    نقل قول: وصل کردن ویزارد دیتابیس و C#‎

    بنظر من اصلا ویزاردی کار نکن بعد به مشکل بر میخوری.من خودم اون اوایل با ویزاردی کار میکردم بیچارم کرد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    67

    نقل قول: وصل کردن ویزارد دیتابیس و C#‎

    سلام این به صورت کدی وصل میشه و خودش هم حذف می کنه اگر نتونستین بخونین ایمیلتان را بدین براتون ارسال کنم

    SqlConnection
    conect = newSqlConnection("Data


    Source=.;Initial Catalog=نام دیتا بیس;Integrated Security=True"
    );
    SqlDataAdapter Dadapter = newSqlDataAdapter();

    conect.Open();
    Dadapter.DeleteCommand =
    newSqlCommand();
    Dadapter.DeleteCommand.Connection = conect;
    Dadapter.DeleteCommand.CommandText ="delete from نام جدول where مقدار وارد شده=نام یکی از فیلد ها"

    Dadapter.DeleteCommand.ExecuteNonQuery();
    conect.Close();

  4. #4

    نقل قول: وصل کردن ویزارد دیتابیس و C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط mehdio مشاهده تاپیک

    سلام این به صورت کدی وصل میشه و خودش هم حذف می کنه اگر نتونستین بخونین ایمیلتان را بدین براتون ارسال کنم


    SqlConnection
    conect = newSqlConnection("Data


    Source=.;Initial Catalog=نام دیتا بیس;Integrated Security=True"
    );
    SqlDataAdapter Dadapter = newSqlDataAdapter();

    conect.Open();
    Dadapter.DeleteCommand =
    newSqlCommand();
    Dadapter.DeleteCommand.Connection = conect;
    Dadapter.DeleteCommand.CommandText ="delete from نام جدول where مقدار وارد شده=نام یکی از فیلد ها"

    Dadapter.DeleteCommand.ExecuteNonQuery();
    conect.Close();

    فکرمیکنم وقتی ویزارد کارمیکنیم این کدنویسی رو قبول نکنه به هر حال ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: وصل کردن ویزارد دیتابیس و C#‎

    سلام
    اگر برای ارتباط با بانک از دیتا ست و تیبل ادابتر استفاده میکنید، باید کوئری دیلت رو خودتون بصورت ویزاردی ایجاد کنید و شرط حذف کردن رو که بر چه اساسی حذف کنه (براساس ایدی) رو بهش بدید

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: وصل کردن منوی jquery به دیتابیس
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1390, 01:48 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 آبان 1389, 16:07 عصر
  3. وصل کردن منوی jquery به دیتابیس
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 21:35 عصر
  4. وصل کردن دیتا گرید به دیتابیس با استفاده از کد نویسی (تازه کار)
    نوشته شده توسط SeyedMoosavi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 دی 1386, 13:36 عصر
  5. وصل کردن دیتابیس به DNS یا دادن آدرس فایل
    نوشته شده توسط gorgorotsoft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 16:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •