نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه اطلاعات دوجدول را با تکنیک لینکیو به استیمول بفرستم

  1. #1

    چگونه اطلاعات دوجدول را با تکنیک لینکیو به استیمول بفرستم

    دوستان خوبم سلام من ی برنامه با تکنیک لینک نوشتم حالا می خوام اطلاعات دوتا جدول رو همزمان ازش گزارش بگیرم اطلاعات ی جدول رو می تونم گزارش بگیرم ولی وقتی می خوام کوری بگیرم واسه دوتا جدول، صفحه گزارش کلا سفید میشه بچه ها تورو خدا کمکم کنید خدایی عجله دارم لطفا کمک کنید..ممنون

  2. #2

    نقل قول: چگونه اطلاعات دوجدول را با تکنیک لینکیو به استیمول بفرستم

    سلام
    این به خاطر اینکه احتمالا هر Table رو به صورت داگانه به گزارش ارسال میکنید برای رفع این مشکل میتونی به روش زیر عمل کنی

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    List<string> items = new List<string>();
    DataTable dt1 = new DataTable();
    DataTable dt2 = newDataTable();

    DataSet ds=new DataSet();
    dt1 = GetTable();
    dt2 = GetTable();

    //اطلاعات رو توسط تابع استخراج کن و تو فیلد بریز مثل زیر
    items = GetInfo();
    foreach (var item in items)
    {
    dt1.Rows.Add("value1", "value1", "value1");
    dt2.Rows.Add("value1", "value1", "value1");

    }

    ds.Tables.Add(dt1);
    ds.Tables.Add(dt2

    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    report.DataSources.Clone();
    report.RegData(ds);
    report.Dictionary.Synchronize();
    report.CalculationMode = StiCalculationMode.Interpretation;
    StiOptions.Engine.FullTrust = false;
    string maph = Server.MapPath("~/Reports");
    maph = maph + "/Report.mrt";
    report.Load(maph);
    StiWebViewer1.Report = report;


    }


    private DataTable GetTable2()
    {
    DataTable returnTable = new DataTable();
    returnTable.Columns.Add("field1");
    returnTable.Columns.Add("field2");
    returnTable.Columns.Add("field3");
    returnTable.TableName = "table2";
    return returnTable;

    }


    private DataTable GetTable()
    {
    DataTable returnTable = new DataTable();
    returnTable.Columns.Add("field1");
    returnTable.Columns.Add("field2");
    returnTable.Columns.Add("field3");
    returnTable.TableName = "table1";
    return returnTable;
    }
    }


    }

    حواست باشه اسم dataset باید هم اسم datasource تو design report و است tablename تو دو تابع هم اسم table توی design report باشه وگرنه خالی نشون میده گزارشت
    در ضمن اسم فیلدها این دوتا table دقیفا بایس هم اسم با report design باش

تاپیک های مشابه

  1. چگونه اطلاعات بانک را با ایجاد تغییرات حفظ کنم
    نوشته شده توسط mahboob در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 08:19 صبح
  2. چگونه اطلاعات در DBGrid نمایش داده می شود اما در DataBase ذخیره نشده اند
    نوشته شده توسط a_allameh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 09:34 صبح
  3. چگونه اطلاعات را به صورت XML ذخيره كنم
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 16:52 عصر
  4. چگونه اطلاعات رو از کومبو باکس تو آرایه بریزم؟
    نوشته شده توسط دالاهو در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •