نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره لوگ به صورت انکریپت شده

  1. #1

    ذخیره لوگ به صورت انکریپت شده

    سلام دوستان چطور میشه وقتی که برنامه کاربر در پس زمینه در حال اجرا هست و اطلاعات یوزر رو ذخیره میکنه تو یه فایل متنی و عملیات ذخیره توسط تایمر کنترل میشه مثلا مثل کیلاگرها همزمان با دریافت اطلاعات از کاربر قبل از ذخیره در فایل انکریپت بشه و سپس در فایل ذخیره بشه و در نهایت کل فایل رو بشه دوباره دی کریپتش کرد البته من تا یه حدی پیش رفتم ولی کار نمیکنه لطفا کسی میتونه کمک کنه البته کدی که درکش ساده باشه در مورد کدهای انکریپت و دی کریپت با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ذخیره لوگ به صورت انکریپت شده

    یعنی هیچکس از دوستان در این مرد چیزی بلد نیست که کمک کنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,435

    نقل قول: ذخیره لوگ به صورت انکریپت شده

    شما در کدوم بخشش مشکل دارین؟ یک نمونه از DES Encryption اینجا هست که رشته رو Encrypt و Decrypt میکنه : http://www.codeproject.com/Articles/...using-DES-in-C
    که خوب شما با استفاده از کلاس های System.IO میتونید مقدار رو در فایل بنویسید و از فایل بخونید.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره لوگ به صورت انکریپت شده

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    شما در کدوم بخشش مشکل دارین؟ یک نمونه از DES Encryption اینجا هست که رشته رو Encrypt و Decrypt میکنه : http://www.codeproject.com/Articles/...using-DES-in-C که خوب شما با استفاده از کلاس های System.IO میتونید مقدار رو در فایل بنویسید و از فایل بخونید.
    سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون وقتی برنامه در حال کار هستش و توسط تایمر لوگ تهیه میکنه یعنی ورودیهای کاربر توسط تایمر گرفته شده و در فایل رایت میشه اما وقتی عمل انکریپت انجام میشه رشته انکریپت شده رو دوباره انکریپت میکنه یعنی میخواستم طوری باشه که اگر یکبار انکریپت شده دوباره نشه پون فقط در مدل XOR دوباره برگردانده میشه بقیه امکان پذیر نیست

  5. #5

    نقل قول: ذخیره لوگ به صورت انکریپت شده

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    شما در کدوم بخشش مشکل دارین؟ یک نمونه از DES Encryption اینجا هست که رشته رو Encrypt و Decrypt میکنه : http://www.codeproject.com/Articles/...using-DES-in-C که خوب شما با استفاده از کلاس های System.IO میتونید مقدار رو در فایل بنویسید و از فایل بخونید.
    سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون وقتی برنامه در حال کار هستش و توسط تایمر لوگ تهیه میکنه یعنی ورودیهای کاربر توسط تایمر گرفته شده و در فایل رایت میشه اما وقتی عمل انکریپت انجام میشه رشته انکریپت شده رو دوباره انکریپت میکنه یعنی میخواستم طوری باشه که اگر یکبار انکریپت شده دوباره نشه پون فقط در مدل XOR دوباره برگردانده میشه بقیه امکان پذیر نیست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره رمز عبور در دیتابیس به صورت کد شده
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 10:26 صبح
  2. سوال: ذخیره اطلاعات در دیتابیس به همان صورت نوشته شده
    نوشته شده توسط vahidarjmand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 12:48 عصر
  3. ذخیره صدا به صورت مستقیم در دیتابیس
    نوشته شده توسط adelmobasheri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 16:50 عصر
  4. تبدیل کد برای ذخیره اطلاعات به صورت Ntext
    نوشته شده توسط ehsan354 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 17:27 عصر
  5. ذخیره اطلاعات به صورت Unicode
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 02:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •