نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون datagridview

  1. #1

    Question سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون datagridview

    با سلام بر عزیزان
    من کدی میخوام که زمانی که عددی را در بانک ثبت کردیم به صورت 3 رقم 3 رقم جدا نشان بدهد و هم توی دیتاگرید ویو !!! ایا دیتاگرید ویو تنظیمات خاصی دارد ؟؟؟ یا کد نویسی باید حتما بشود؟؟
    سپاس

  2. #2

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    دوستان کسی بلد نیست!!
    راستی چند نکته!!
    زمانی که نقطه سه تا سه تا ارقام را جدا می کند!! ایا در هنگام عملیلت ریاصی باعث ارور نمی شود!!


    سپاس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    سلام این کد برای جدا کردن در تکست باکس


    private void textBoxX1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string s;
    Int64 n;
    try
    {
    s = textBoxX1.Text.Replace(",", "");
    n = Convert.ToInt64(s);
    textBoxX1.Text = n.ToString("#,#");
    textBoxX1.Select(textBoxX1.Text.Length, 1);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }


    واسه گرید ویو هم باید بری توی تنظیمات مربوط به اون ستون بعد قسمت فرمت این کد زو وارد کنی اگه بگی از چه گرید ویویی استفاده می کنی دقیق بهت میگم چون بعضی ها خودشون فرمت دارن و میتونی با چندتا کلیک تنظیم کنی

    #,#

  4. #4

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    ممنون: از گرید ویو عادی خود سی شارپ نسخه 2010 !!
    سپاس

  5. #5

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    واسه گرید ویو هم باید بری توی تنظیمات مربوط به اون ستون بعد قسمت فرمت این کد زو وارد کنی اگه بگی از چه گرید ویویی استفاده می کنی دقیق بهت میگم چون بعضی ها خودشون فرمت دارن و میتونی با چندتا کلیک تنظیم کنی
    #,#
    دوست عزیز :توی تنظمات دیتاگرید ویو چیزی به نام فرمت وجود نداره!!!! از کجا باید تنظیم کرد؟؟؟

    در ضمن کد تکس باکس ات هم به درستی عمل کرد :ممنون:
    ولی چند سئوال!!
    1. ایا درهنگام عملیات ریاضی به مشکل بر نمی خورد؟؟ هنگام ضرب و جمع و........
    2. اگر من بخوام کاری کن که 2 رقم 2 رقم اعداد را جدا کند :کدام قسمت کد را باید تغییر بدهم!!؟؟

    سپاس

  6. #6

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    1. ایا درهنگام عملیات ریاضی به مشکل بر نمی خورد؟؟ هنگام ضرب و جمع و........
    2. اگر من بخوام کاری کن که 2 رقم 2 رقم اعداد را جدا کند :کدام قسمت کد را باید تغییر بدهم!!؟؟
    واقعا کسی جواب سئوال من را بلد نیست!!!
    من نمی تونم داده هایی را که به این شکل جدا می شوند را در بانک ذخیره کنم!! مخصوصا زمانی که نوع داده از نوع int باشه!!! پس این روش به درد محاسبات نمی خوره!!! کسی راه حل درست و حسابی سراغ داره؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    کد تسکت باکس ها رو استفاده دارم می کنم درست هستش حواست به خاصیتش باشه
    برای این ارور باید از استرینگ ریپلیس استفاده کنی

  8. #8

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    ممنون داداش: ولی من مبتدی هستم!! لطفا بیشتر راهنمایی کن!! این استرینگ ریپلیس چی هست!! چطور باید استفاده کنم اش؟؟؟
    لطفا نمونه کد قرار بدهید!!
    سپاس

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    عکس گرفتم واست که دقیق بدونی اینم واسه گرید ویو خود ویژوال استدیو

    1.png

    2.jpg


    3.jpg

    4.jpg


    حله !
    این کدم برای جدا کردن جدا کننده از رشته


    string name = "13,000";
    name = name.Replace(",", "");
    MessageBox.Show(name);


  10. #10

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    ممنون داداش: ولی کد ات را متوجه نشدم!! چطوری هست!! باید کجا قرار بدهم؟؟ با ان کد اصلی باید قاطی اش کنیم؟؟؟ چطوری هست؟؟
    سپاس

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    هرجا که عدد رو جدا کردی اینو بذار کدهات رو بذار تا دقیق بگم کجا بذاری

  12. #12

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    داداش:منظورت را متوجه نمیشم!!! مگه این کد اصلی نیست!! توی اش replace داره که!! ولی زمانی که تو بانک درج می کنم !! ارور میده!!

    private void textBoxX1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string s;
    Int64 n;
    try
    {
    s = textBoxX1.Text.Replace(",", "");
    n = Convert.ToInt64(s);
    textBoxX1.Text = n.ToString("#,#");
    textBoxX1.Select(textBoxX1.Text.Length, 1);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }


  13. #13

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    این شکل کلی برنامه من هست:زمانی که توی تکس باکس بدهی وام عدد می نویسم : جدا میشه ولی در هنگام ثبت توی بانک ارور میده!!! البته الان کد جدا سازی اش فعال نیست!!
    الان توی دیتاگرید ویو طبق ان تنظیماتی که گفتید انجام دادم و درست شد!! ولی میخوام تکس باکس هم درست باشه!!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    ّبرای تکست باکس فقط از کد دوم یعنی ریپلیس استفاده کن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    لطفا کد ها رو توی تگ سی شارپ قرار بده تا خونده بشن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    این کد تکست باکسی که من بهت دادم برای جداکردن 3 رقم 3 رقم هست برای جدا کردن از کد استرینگ ریپلیس باید استفاده کنی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    ببین این کد برای 3 رقم 3 رقم کردن در تکست باکس (13,000)


    string s; Int64 n;
    try
    {
    s = textBoxX1.Text.Replace(",", "");
    n = Convert.ToInt64(s);
    textBoxX1.Text = n.ToString("#,#");
    textBoxX1.Select(textBoxX1.Text.Length, 1);
    }
    catch (Exception ex)
    {

    }





    و این کد هم برای برداشتن او 3 رقم 3 رقم (13000)

    string name = "13,000";
    name = name.Replace(",", "");
    MessageBox.Show(name);

  18. #18

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    ما عاقبت نفهمیدم این کد دوم را کجا باید نوشت!!؟؟ریپلیس!؟؟
    تکس چنج یا جای دیگر؟؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    کد دوم برای جایی که مخوای با بانک ارتباط برقرار کنی یعنی عدد رو بریزی توی بانک یا عدد رو توی بانک جست و جو کنی

  20. #20

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    کد دوم برای جایی که مخوای با بانک ارتباط برقرار کنی یعنی عدد رو بریزی توی بانک یا عدد رو توی بانک جست و جو کنی
    یعنی این کد را باید توی قسمت :مثلا توی دکمه ثبت در بانک بنویسم؟؟؟ یا حذف و....
    سپاس

  21. #21

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    دوستان لطفا راهنمایی کنید!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    بله دوست عزیز همین طوره جاهایی که میخوای اون جدا کننده نباشه باید از همون کدی که گفتم استفاده کنی
    اگه کدهات رو بذاری دقیق میشه گفت کجا باید بذاری

  23. #23

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    واقعا کسی جواب سئوال من را بلد نیست!!!
    من نمی تونم داده هایی را که به این شکل جدا می شوند را در بانک ذخیره کنم!! مخصوصا زمانی که نوع داده از نوع int باشه!!! پس این روش به درد محاسبات نمی خوره!!! کسی راه حل درست و حسابی سراغ داره؟؟؟

    شما برای درج مقدار در بانک مستقیما مقداری که در textBox قرار دارد را در دستور INSERT قرار داده اید. در صورتی که این عدد کاراکتر جدا کننده داره. و از نظر برنامه عدد نیست و استثنای FormatException را ایجاد می کنه. قبل از قرار دادن در دستور INSERT باید کاراکترهای جدا کننده را از آن حذف نمایید

    string name = "13,000";
    name = name.Replace(",", "");




    در اینجا فرض کنید که متغیر name همان عدد است (13,000) در خط دوم کاراکتر جداکننده حذف شده. حالا می توانید این متغیر را به جای txtBob.Text وارد دستور INSERT کنید

  24. #24

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    اون کارای دوستم رو انجام داد ولی فرمت ست نمیشه ولی چپ و راست میشه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط bazikadeh مشاهده تاپیک
    اون کارای دوستم رو انجام داد ولی فرمت ست نمیشه ولی چپ و راست میشه
    من همیشه از این کد استفاده می کنم ...

    View_List.Columns[شماره ستون].DefaultCellStyle.Format = "N0";

  26. #26

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    یکی از دوستان هم با تیم کدم رو دید خودش تعجب میکرد چرا اینطوری شده

  27. #27

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون datagridview


    radGridView1.Columns[10].FormatString = "{0:#,###} ";




  28. #28

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون datagridview

    درون خاصیت cellformating دیتاگریدت کد زیر را بنویس دوست عزیز

                if (e.ColumnIndex == 2 && e.RowIndex != this.dgv_show.NewRowIndex)            {
    double d = double.Parse(e.Value.ToString());
    e.Value = d.ToString("#,##0.##");
    }

تاپیک های مشابه

  1. سه رقم جدا کردن اعداد در DBGrid در هنگام نوشتن عدد
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1395, 10:47 صبح
  2. سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در StimulReport
    نوشته شده توسط NewLife2008 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 22:42 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 22:17 عصر
  4. سوال: رقم سه رقم جدا کردن اعداد در جعبه متن
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1390, 15:00 عصر
  5. سوال: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط saeedhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 10:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •