مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا مطلب آموزنده بود؟

رای دهنده
3. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله، مطاب آموزنده ای بود

    2 66.67%
  • خیر، مطلب آموزنده ای نبود

    1 33.33%
نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تاریخ شمسی با امکان به روز شدن

  1. #1

    تاریخ شمسی با امکان به روز شدن

    سلام
    اینم از یه نمونه که تاریخ میلادی و شمسی و قمری رو داره و بعد از ساعت 12 شب اتوماتیک داخل خود برنامه به روز میشه و همچنین روز های هفته به فارسی و انگلیسی رو هم داره
    و اگه زبان سیستمتون فارسی هست تو کد نویسی ساعت این رو وارد کنید
    ق.ب 12:00:00
    اگه هم که انگلیسی هست که فقط اجراش کنین
    امیدوارم که بدردتون بخوره و لطفا تشکر فراموش نشه
    امکانات:
    1-به روز شدن اتوماتیک در صورت باز بودن برنامه
    2-به روز شدن روز و ماه و سال
    3-به روز شدن روز های هفته فارسی و انگلیسی
    WindowsFormsApplication58.rar
    با سپاس Spaceman

  2. #2

    نقل قول: تاریخ شمسی با امکان به روز شدن

    و اینم نمونه هایی از تقویم های موجود که البته یکی از تقویم هاش رو دارم خودم میسازم که تو این لیست نیست تا ساختمش میذارمش اینجا برا همه
    System.Globalization.HebrewCalendar israil = new System.Globalization.HebrewCalendar(); 
    string date4 = israil.GetYear(DateTime.Now) + "/" + israil.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + israil.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label27.Text = date4;
    System.Globalization.KoreanCalendar korean = new System.Globalization.KoreanCalendar();
    string date3 = korean.GetYear(DateTime.Now) + "/" + korean.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + korean.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label25.Text = date3;
    System.Globalization.PersianCalendar persian = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string date = persian.GetYear(DateTime.Now) + "/" + persian.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + persian.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label5.Text = date;
    System.Globalization.HijriCalendar arab = new System.Globalization.HijriCalendar();
    string date2 = arab.GetYear(DateTime.Now) + "/" + arab.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + arab.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label17.Text = date2;
    System.Globalization.TaiwanCalendar taiwan = new System.Globalization.TaiwanCalendar();
    string date5 = taiwan.GetYear(DateTime.Now) + "/" + taiwan.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + taiwan.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label28.Text = date5;
    System.Globalization.JapaneseCalendar japanese = new System.Globalization.JapaneseCalendar();
    string date6 = japanese.GetYear(DateTime.Now) + "/" + japanese.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + japanese.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label30.Text = date6;
    System.Globalization.ChineseLunisolarCalendar chinese = new System.Globalization.ChineseLunisolarCalendar();
    string date7 = chinese.GetYear(DateTime.Now) + "/" + chinese.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + chinese.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label32.Text = date7;
    System.Globalization.ThaiBuddhistCalendar thai = new System.Globalization.ThaiBuddhistCalendar();
    string date8 = thai.GetYear(DateTime.Now) + "/" + thai.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + thai.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label34.Text = date8;

    با سپاس Spaceman

  3. #3

    نقل قول: تاریخ شمسی با امکان به روز شدن

    فقط یه نکته رو یادتون نره
    *اون دستور if که برای ماه ها نوشتم میبینید که ماه 4 رو تعویض باید بکنه ولی برا کلش کار میکنه یعنی با ماه های دیگه ممکنه تو یه جای دیگش گیر کنه پس بنابراین همون عدد 4 رو وارد کنید تا در آینده به مشکل بر نخورین
    با سپاس Spaceman

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع و تفریق دو تاریخ شمسی (جواب بر اساس روز ماه سال)
    نوشته شده توسط ma.rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1391, 12:16 عصر
  2. مشکل در تبدیل تاریخ شمسی به میلادی روز 31 ماه
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 10:29 صبح
  3. تعیین روز هفته در تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط hamidyha در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 16:41 عصر
  4. تبدیل تاریخ شمسی به روز و ماه
    نوشته شده توسط armin2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 11:04 صبح
  5. چهار روز در تاریخ شمسی مشکل ایجاد می کنند چرا؟
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 11:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •