نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درج اطلاعات در datagridview و ثبت آیدی آن در جدول sql

  1. #1

    درج اطلاعات در datagridview و ثبت آیدی آن در جدول sql

    با سلام و خسته نباشید
    برنامه ای در محیط سی شارپ نوشته ام و دیتابیس برنامه را با اس کیو ال و سه جدول ایجاد کرده ام در برنامه سی شارپ جهت نمایش اطلاعات جدول از گریدویو استفاده کردم چ جوری می توان برنامه را طوری کد داد که هنگام زدن دکمه درج مقدار تکس باکس ها در گرید ویو نمایش داده شود و آیدی ان مقدار تکس باکس ها درون جدول دیتابیس اس کیو ال ثبت شود ؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    137

    نقل قول: درج اطلاعات در گرید ویو و ثبت آیدی آن در جدول اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط دنیای برنامه نویسی مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید
    برنامه ای در محیط سی شارپ نوشته ام و دیتابیس برنامه را با اس کیو ال و سه جدول ایجاد کرده ام در برنامه سی شارپ جهت نمایش اطلاعات جدول از گریدویو استفاده کردم چ جوری می توان برنامه را طوری کد داد که هنگام زدن دکمه درج مقدار تکس باکس ها در گرید ویو نمایش داده شود و آیدی ان مقدار تکس باکس ها درون جدول دیتابیس اس کیو ال ثبت شود ؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید .
    سلام.یه کلاس برات میذارم تو این کلاس عملیات insert,delete,update,select و تعداد رکوردها و ... را انجام میده
    این کلاس :

    class sql
    {
    SqlConnection con;
    SqlCommand cmd;
    SqlDataAdapter da;
    public sql()
    {

    con = new SqlConnection();
    cmd = new SqlCommand();
    da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    }
    public void Connect()
    {
    if (con.State == ConnectionState.Open)
    disConnect();
    con.ConnectionString = @"Data Source=.;Initial Catalog=DB_basij;Integrated Security=True";
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    }
    public void disConnect()
    {
    con.Close();
    }
    public DataTable fill(string sql)
    {
    Connect();
    cmd.CommandText = sql;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    disConnect();
    return dt;
    }
    public void Command(string sql)
    {
    Connect();
    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    disConnect();
    }
    public int count(string sql)
    {
    Connect();
    cmd.CommandText = sql;
    int count = Convert.ToInt32(cmd.ExecuteScalar());
    disConnect();
    return count;
    }
    public SqlDataReader fill_info(string sql)
    {
    Connect();
    cmd.CommandText = sql;
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    //disConnect();
    return dr;

    }
    }




    اون بالا بجای کانکش استیرینگ از خودتو بذار.بعد کاری که تو میخوای بکنی با کد زیر :

    اول یه نمونه از کلاست میسازی

    sql sql=new sql();


    بعد عملیات درج:


    sql.sqlstr("insert into info(fname,lname,date_tavalod,date_shahadat,mahale _shahadat,num_parvande,tel,address,khososiyat) VALUES('"+txtfname.Text+"','"+txtlname.Text+"','"+ txtdate_tavalod.Text+"','"+txtshahadat.Text+"','"+ txtmahal_shahadat.Text+"','"+txtnum_parvande.Text+ "','"+txttel.Text+"','"+txtaddress.Text+"','"+txtk hososiyat.Text+"')");


    بعد هم رفرش کردن دیتا گرید :


    DGW1.DataSource=sql.fill("SELECT * FROM info");


    دیدی که خیلی راحت و با کد کم این کارو کردی.الان تو کل پروژت میتونی استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درج اطلاعات در جدول دلخواه
    نوشته شده توسط rezaricky در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1395, 12:07 عصر
  2. ارور در درج اطلاعات در جدول
    نوشته شده توسط omidparkour در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 08:17 صبح
  3. تنظیمات time out برای درج اطلاعات در جدول در sql server 2008
    نوشته شده توسط darkwish در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 22:06 عصر
  4. تنظیمات time out برای درج اطلاعات در جدول
    نوشته شده توسط darkwish در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 08:24 صبح
  5. سوال: ثبت یک عبارت ناخواسته هنگام درج اطلاعات در جدول
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 12:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •