نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرید ویو هوشمند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    گرید ویو هوشمند

    سلام من میخام روی گرید ویو - ویرایش بکنم و در بانک آپدیت بشه اما مشکلی که اینجا ست که من از wizard استفاده نمیکنم و دستی هم نمی دونم باید چکار کنم ؟

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: گرید ویو هوشمند

    یعنی در خود GridView و بدون استفاده از باتن ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: گرید ویو هوشمند

    سلام بله .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: گرید ویو هوشمند

    نقل قول نوشته شده توسط arash_flag مشاهده تاپیک
    سلام بله .
    با سلام

    اگه از sqldataadaptor استفاده کنی واطلاعات فراخوانی شده رو توی دیتا تیبل بریزی

    بعد از مشاهده و یا احیانا تغییر در ریز اطلاعات کافیه در رویداد RowLeave دیتا گرید بنویسی :

     adapter.Update(dt);

    یه بار امتحان کن جادو می کنه

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace dgv_autoupdate
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    private bool InstanceFieldsInitialized = false;

    public Form1()
    {
    if (!InstanceFieldsInitialized)
    {
    InitializeInstanceFields();
    InstanceFieldsInitialized = true;
    }
    //SubscribeToEvents();

    InitializeComponent();
    }
    private void InitializeInstanceFields()
    {
    adapter = new SqlDataAdapter(SQL, con);
    commandbuilder = new SqlCommandBuilder(adapter);
    }
    private const string connectionstring = (@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\persons.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    private string SQL = "select * from zirna";
    private SqlConnection con = new SqlConnection(connectionstring);
    private DataTable dt = new DataTable();
    private SqlDataAdapter adapter;
    private SqlCommandBuilder commandbuilder;

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    adapter.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    }

    private void dataGridView1_RowLeave(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    adapter.Update(dt);

    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش اطلاعات در گرید ویو با استفاده از اطلس
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 11:36 صبح
  2. های لایت کردن یک سطر در گرید ویو
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 22:00 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 14:53 عصر
  4. حرکت سطرها در گرید ویو با استفاده از فلشهای بالا و پایین
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 20:50 عصر
  5. DataFormatString در گرید ویو عمل نمی کند!
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1385, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •